Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(rrrRRRRrrr @ 2010 08 27, 22:48)
dariausi pati puokste is gvazdiku smile.gif tai butinai siulyciau nenulauzyt tu virsutiniu lapeliu iskart po ziedu ir su floristine zalia juosta apsukt bent karteli pati virsu, nes tikrai megsta luzti ziedai. Bet jei vienos spalvos gvazdikai tai turbut nieko baisaus kad ir nuluzes vienas kitas bus smile.gif pas mane buvo centras baltas, o is sonu kitos spalvos gvazdikai, tai kai vienas krastinis nuluzo tai man kuo ryskiausiai matesi smile.gif bet kazkaip dzin buvo, tuo labiau kad kiti tokiu smulkmenu tikrai nemato. mano ir dvi pamergiu puokstes kainavo 85 lt :]

Labai aciu uz patarimus 4u.gif As vis labiau linkstu prie minties,kad pasidarysiu pati blush2.gif Arba is pradziu nueisiu ir pasiklausiu pas floriste kiek kainuotu pas ja,jei uzkels kaina,tai nusipirksiu geliu ir pati pasidarysiu,nes nesiruosiu moketi vos ne dvigubai uz geliu surisima kaspinu blush2.gif o MB jau tada ji padarys gal,nes pati nemokesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 28, 19:40)
Arba is pradziu nueisiu ir pasiklausiu pas floriste kiek kainuotu pas ja

Pas mus kainuoja gvazdikų puokštė ~110lt, man tiek paskaičiavo už 27 žiedus+darbą unsure.gif Būtų įdomu sužinot, kokios kainos Lietuvoj mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 28 rugpjūčio 2010 - 20:20
QUOTE(pim @ 2010 08 28, 21:20)
Pas mus kainuoja gvazdikų puokštė ~110lt, man tiek paskaičiavo už 27 žiedus+darbą unsure.gif Būtų įdomu sužinot, kokios kainos Lietuvoj mastau.gif

NA, kai suzinosiu,galesiu parasyti, bet cia dar negreitai turbut 4u.gif Jauciu irgi uzsiprasys daugiau,kai jau ale uzsakyma darai blush2.gif Jei kaina man nepatiks, nusipirksiu tos zalios lipnios juosteles,apvyniojus kotelius pries dedant i puokste,manau neturetu jie luzineti, be to dar atsarginiu nusipirksiu keleta gelyciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 28, 22:20)

o kokiam mieste čia užsisakei? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 29, 12:58)
o kokiam mieste čia užsisakei? smile.gif

užsienyje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 29, 14:45)
užsienyje unsure.gif

manau kaina normali smile.gif nes aš kiek klausinėjausi, tai Kaune irgi apie 100lt gvazdikų puokštelės:)
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 29, 20:50)
manau kaina normali smile.gif  nes aš kiek klausinėjausi, tai Kaune irgi apie 100lt gvazdikų puokštelės:)

mano kainuos apie 70lt, ima uz ziedus ir darba o darbo praktiskai nera nes tik perrist kaspinu tereikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 30, 21:14)
mano kainuos apie 70lt, ima uz ziedus ir darba o darbo praktiskai nera nes tik perrist kaspinu tereikia  smile.gif

Kaip tai? Man sakė, kad gvazdikai labai lūžinėja ir juos reikia pasmaigstyti kažkaip g.gif Nebent maža puokštė, bet jeigu 70 lt, tai nemažai žiedų išeina g.gif
Atsakyti
Labas mergytes norejau pasidziaugti savo puokstele 4u.gif http://www.facebook.com/#!/photo.php?p...p;ref=fbx_album
Atsakyti
QUOTE(V. V @ 2010 08 31, 11:34)
Labas mergytes norejau pasidziaugti savo puokstele 4u.gif

Grazu... Ir Jus labai dailiai atrodete! Sveikinimai! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 31, 01:10)
Kaip tai? Man sakė, kad gvazdikai labai lūžinėja ir juos reikia pasmaigstyti kažkaip g.gif Nebent maža puokštė, bet jeigu 70 lt, tai nemažai žiedų išeina g.gif

mano tai irgi bus rištinė puokštė, nes aš į tą mikrofoną smaigstytos nenorėjau smile.gif tai sakė jokių problemų, nes gvazdikai vienos tvirčiausių gėlių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 31, 15:14)
mano tai irgi bus rištinė puokštė, nes aš į tą mikrofoną smaigstytos nenorėjau smile.gif tai sakė jokių problemų, nes gvazdikai vienos tvirčiausių gėlių smile.gif

Idomiai g.gif Floristu irgi nesuprasi,vieni sako viena,kiti-kita ir neaisku ko klausyt doh.gif
Atsakyti