Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 27, 06:50)

Paskutine dar dar, o visos kotos tai jau didokos. KAzkaip i progines kurias nesame sveikinti panasios, o ne i nuotakos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 27, 19:58)
Paskutine dar dar, o visos kotos tai jau didokos. KAzkaip i progines kurias nesame sveikinti panasios, o ne i nuotakos cool.gif

Mergina rase,kad cia pamergytem,o ne nuotakai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 27, 21:19)
Mergina rase,kad cia pamergytem,o ne nuotakai blush2.gif

tai tuo labiau per dideles, tada mano nuomone net ir ta paskutine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 27, 18:58)
KAzkaip i progines kurias nesame sveikinti panasios, o ne i nuotakos cool.gif

Tikrai, kad per dideles doh.gif Tokios dovanojimui skirtos puokstes
Papildyta:
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 14:25)
KALIJOS

mAN ASMENIŠKAI PASKUTINĖ

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolli513 @ 2010 08 27, 20:33)
tai tuo labiau per dideles, tada mano nuomone net ir ta paskutine biggrin.gif

Tiesa saknt man nei viena is ten ikeltu negrazi blush2.gif O del didumo,tai gal tiesiog turejo omenyje geliu tipa ir spalvas,gal planuoja daryti mazesnes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 23, 11:16)
O gvazdikus nusprendziau rinktis del to,kad visos rozes ir kalijos jau atsibodo kazkaip,su gvazdikais vistiek maziau nuotaku buna blush2.gif

dariausi pati puokste is gvazdiku smile.gif tai butinai siulyciau nenulauzyt tu virsutiniu lapeliu iskart po ziedu ir su floristine zalia juosta apsukt bent karteli pati virsu, nes tikrai megsta luzti ziedai. Bet jei vienos spalvos gvazdikai tai turbut nieko baisaus kad ir nuluzes vienas kitas bus smile.gif pas mane buvo centras baltas, o is sonu kitos spalvos gvazdikai, tai kai vienas krastinis nuluzo tai man kuo ryskiausiai matesi smile.gif bet kazkaip dzin buvo, tuo labiau kad kiti tokiu smulkmenu tikrai nemato. mano ir dvi pamergiu puokstes kainavo 85 lt :]
Atsakyti
mano puokste saldytuve wink.gif irisai, taciau jie labiau violetiniai nei melyni, bet labai graziai ziurisi viduriukas melynas su geltonais. kai turesiu imesiu nuotraukas smile.gif
Atsakyti
[quote=jolli513,2010 08 27, 20:33]
[quote=shatene,2010 08 27, 20:44]
[/quote]
tas ir yra kad cia vestuvines ir nuotokos puokstes, bet as daryciau mazesnes pamergem cia tik del geliu variantu, nezinau kokias geles sudelioti, norisi kazko ryskaus i oranzine spalva labiau su sermuksniais, bet nieko grazaus nerandu g.gif ax.gif
Atsakyti
Savo vestuvėms rinkausi baltų gvazdikų ir vos vos kreminiu rožių puokštę... likau labai patenkinta, nes puokštė atrodė nuostabiai....
Gaila negaliu įkelti nuotraukėlės... parodyčiau...
Atsakyti
QUOTE(TYNNA @ 2010 08 28, 10:34)
Savo vestuvėms rinkausi baltų gvazdikų ir vos vos kreminiu rožių puokštę... likau labai patenkinta, nes puokštė atrodė nuostabiai....
Gaila negaliu įkelti nuotraukėlės... parodyčiau...

tikrai butu idomu pamatyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 28, 02:30)
tas ir yra kad cia vestuvines ir nuotokos puokstes, bet as daryciau mazesnes pamergem cia tik del geliu variantu, nezinau kokias geles sudelioti, norisi kazko ryskaus i oranzine spalva labiau su sermuksniais, bet nieko grazaus nerandu g.gif  ax.gif

Spalvine prasme tai gal paskutinioji ryskiausiai ir prie tokiu spalvyziu sermuksniai gerai turetu atrodyti.
O del nuotakos puopksciu as teisi buvau pasirodo tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai vienoj knygoj esu maciusi labai grazia puokste is paprastu ramuniu smile.gif thumbup.gif
gaila, bet niekur nerandu tokios ikelti ir parodyti g.gif
Atsakyti