Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

Kokią puokštę pasiulytumėt prie šios suknelės tik manosios suknelės raštas toks senoviškas man patinka ta rožė sudėta iš žiedlapių user posted image bet ar ji tiks prie klasikinio stiliaus?
O kaip šitos?
user posted image
user posted image
Atsakyti
man trecioji super grazi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 25, 23:40)
man trecioji super grazi  wub.gif

man visos 3 nors žinau kad jos skirtingos, tik va būtų galima realiai rinktis būtų visai kas kita, o dbr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 00:37)
Kokią puokštę pasiulytumėt prie šios suknelės

Man tai antroji butu super prie Jusu nurodytos sukneles ax.gif Ir isvis puokste labai grazi wub.gif Treciosios puokstes geles grazios, bet tas silkinis kaspinas ir tinklelis siai suknutei nelabai ax.gif
Atsakyti
kas dar pabalsuosite, nes kol kas 0:1:1
pirma pralaimi
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 09:24)
pirma pralaimi

As uz trecia wub.gif bet balsuoju tik uz geles, nekabinciau to juodo kaspino ir tinklelio blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Beautiful*eyes*: 26 rugpjūčio 2010 - 09:35
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 09:24)
pirma pralaimi

As imciau antraja, be jokiu pakeitimu, net kaspinas jums labai tiktu prie suknutes.Trecioji manau realiai kike kitaip atrodo, nes cia nuotrauka visa kazkokia uzruzavinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 26, 10:56)
As imciau antraja, be jokiu pakeitimu, net kaspinas jums labai tiktu prie suknutes.Trecioji manau realiai kike kitaip atrodo, nes cia nuotrauka visa kazkokia uzruzavinta  smile.gif

bet va kažin ar padys man lygiai tokią pačią blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 13:59)
bet va kažin ar padys man lygiai tokią pačią blink.gif

Ir as laaabai abejociau..... unsure.gif
Nes man atrodo, kad cia ir sausu gelyciu visokiu prideta... Turbut tokiu, kuriu pas mus nera... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vavuum @ 2010 08 26, 13:13)
Ir as laaabai abejociau..... unsure.gif
Nes man atrodo, kad cia ir sausu gelyciu visokiu prideta... Turbut tokiu, kuriu pas mus nera... g.gif

tai va, bet va antra puokštė iš tikro atspindi l. net ir mano asmenybę... na reikės atsispausdinti ir eiti pas floristės klausti.... arba rinktis kalijas, nes manau jos taip pat neblogai turėtų atrodyti prie klasikinio stiliaus
Atsakyti
KALIJOS

user posted image

user posted image

user posted image

mAN ASMENIŠKAI PASKUTINĖ
Atsakyti

mAN ASMENIŠKAI PASKUTINĖ
[/quote]
man taip pat wub.gif
Atsakyti