Kokią puokštę pasiulytumėt prie šios suknelės tik manosios suknelės raštas toks senoviškas man patinka ta rožė sudėta iš žiedlapių bet ar ji tiks prie klasikinio stiliaus?
O kaip šitos?
man trecioji super grazi
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 25, 23:40)
man trecioji super grazi
man visos 3 nors žinau kad jos skirtingos, tik va būtų galima realiai rinktis būtų visai kas kita, o dbr
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 00:37)
Kokią puokštę pasiulytumėt prie šios suknelės
Man tai antroji butu super prie Jusu nurodytos sukneles Ir isvis puokste labai grazi Treciosios puokstes geles grazios, bet tas silkinis kaspinas ir tinklelis siai suknutei nelabai
kas dar pabalsuosite, nes kol kas 0:1:1
pirma pralaimi
pirma pralaimi
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 09:24)
As uz trecia bet balsuoju tik uz geles, nekabinciau to juodo kaspino ir tinklelio
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 09:24)
As imciau antraja, be jokiu pakeitimu, net kaspinas jums labai tiktu prie suknutes.Trecioji manau realiai kike kitaip atrodo, nes cia nuotrauka visa kazkokia uzruzavinta
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 26, 10:56)
As imciau antraja, be jokiu pakeitimu, net kaspinas jums labai tiktu prie suknutes.Trecioji manau realiai kike kitaip atrodo, nes cia nuotrauka visa kazkokia uzruzavinta
bet va kažin ar padys man lygiai tokią pačią
QUOTE(Rastika @ 2010 08 26, 13:59)
bet va kažin ar padys man lygiai tokią pačią
Ir as laaabai abejociau.....
Nes man atrodo, kad cia ir sausu gelyciu visokiu prideta... Turbut tokiu, kuriu pas mus nera...
QUOTE(vavuum @ 2010 08 26, 13:13)
Ir as laaabai abejociau.....
Nes man atrodo, kad cia ir sausu gelyciu visokiu prideta... Turbut tokiu, kuriu pas mus nera...
tai va, bet va antra puokštė iš tikro atspindi l. net ir mano asmenybę... na reikės atsispausdinti ir eiti pas floristės klausti.... arba rinktis kalijas, nes manau jos taip pat neblogai turėtų atrodyti prie klasikinio stiliaus