Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 09, 17:46)

man sitos ale modernios puokstes kazkaip nelabai unsure.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 08 09, 17:48)
man tai kazkaip nelb g.gif

as tai niekad nemacius tokiu puoksciu, jinai man atsiunte nuoroda paziureti, g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 09, 17:34)
Deja, aš ir labai norėjau bijūnų, bet jų žydėjimas taip ilgai netrunka. Dar galvoju pasiklaust ten kur darys puokštę, gal iš kokios Olandijos atvežtų, ar iš kur veža, bet vargu  verysad.gif

man taip pat bijūnai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 09, 18:39)
as tai niekad nemacius tokiu puoksciu, jinai man atsiunte nuoroda paziureti, g.gif

o man tų nuorodų nerodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 09, 18:59)
o man tų nuorodų nerodo  blink.gif

Man irgi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 09, 20:45)

o man jaroglifus rodo lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos, ką patartumėte spalio mėn. tuokiantis, kokią puokštę? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 10, 12:22)
merginos, ką patartumėte spalio mėn. tuokiantis, kokią puokštę? 4u.gif

Is tradiciniu geliu tai gvazdikai, rozes, kalijos. O daugiau tai profesionales gal patars, nes as tokia geliu zinove biggrin.gif
Pati tekesiu lapkriti,tai pasirinkimas irgi nelabai didelis, greiciausiai rinksiuos bordinius gvazdikus be nieko, tik kaspinu perristus, man labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 10, 12:26)
Is tradiciniu geliu tai gvazdikai, rozes, kalijos. O daugiau tai profesionales gal patars, nes as tokia geliu zinove biggrin.gif
Pati tekesiu lapkriti,tai pasirinkimas irgi nelabai didelis, greiciausiai rinksiuos bordinius gvazdikus be nieko, tik kaspinu perristus, man labai grazu wub.gif

reikės manau eiti ir tartis ankščiau gal ką parveš g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2010 08 10, 12:43)
reikės manau eiti ir tartis ankščiau gal ką parveš g.gif

Irgi geras variantas drinks_cheers.gif siais laikais uz pinigus visko galima gauti mirksiukas.gif as tai nenoriu moketi daug uz geles,tai pasitenkinsiu ir gvazdikais,man jie grazus,kai buna daug sudeta, tik ne tie raudoni, man jie kazkodel sovietu laikus primena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o man tų nuorodų nerodo blink.gif
[/quote]

QUOTE(naujokas998 @ 2010 08 09, 20:45)

QUOTE(karoliukas*s @ 2010 08 10, 10:34)
o man jaroglifus rodo lotuliukas.gif

Dar karta ikeliu nuotraukas
http://www.paslidija...u_vestsvo06.jpg
http://www.paslidija...nu_img_0459.jpg
Gal dabar parodis blush2.gif
Atsakyti
va dbr matau, na tokios įdomios, kaip vieduoklės bigsmile.gif

aš taip pat nenoriu brangios puokštės, nes nedarau prabangių vestuvių
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 09, 17:46)

g.gif na tokios idomios puokstes, ne tradicines sakyciau, labai priklauso nuo jos suknutes. Be to, labai idomu kokio stiliaus bus jusu puokste, kad paskui neatrodytu kaip is dvieju skirtingu operu. Man graziau, kai jaunosios ir svocios puokstes tarpusavyje dera,galbut net turi savyje vienodu gelyciu, tarsi atkartojimas. Mes liudininkams patys uzsakinejome geles, tad parinkau, kad butu panasios, manoji buvo is baltu eustomu, o liudininkei idejom baltas eustomas ir rausvas astromerijas.
Atsakyti