Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 24, 23:23)
o man sitos dideles rozes dirbtinai padarytos tai labai nepatinka  schmoll.gif  as matyt esu senamadiska  biggrin.gif

man irgi ne drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 24, 23:33)
man irgi ne drinks_cheers.gif

As prie tu, kurioms nepatinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vestuvines puoksteles

http://public.fotki.com/jolitaxx/
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ka manote, jeigu rinkciausi baltu gvazdiku puokste ir juos perrsiciau violetiniu kaspinu, kad truputi nutystu? blush2.gif nerandu tik niekur pvz panasaus..
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 25, 16:26)
Sveikos  4u.gif

Ka manote, jeigu rinkciausi baltu gvazdiku puokste ir juos perrsiciau violetiniu kaspinu, kad truputi nutystu?  blush2.gif  nerandu tik niekur pvz panasaus..

siaip ideja gera tik kad kaspinas nutystu tai man neea schmoll.gif geriau kad jis nenutystu mirksiukas.gif
Atsakyti
na turejau omenyje panasiai kaip sioje puoksteje mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 25, 17:08)
na turejau omenyje panasiai kaip sioje puoksteje  mirksiukas.gif
user posted image

na tada nebent mazesnis tas kaspinukas butu, bet vistiek sprest turit jus mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau pas floristę, tai man pasakė, kad gvazdikų puokštės pati nepasidaryčiau, nes jie labai trapus schmoll.gif Reikia kažkokiom vielutėm pasmaigstyti, kad tvirtai laikytųsi. Todėl merginos, turėkit tai omeny kurios ketinat namie darytis pačios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 16:11)
Buvau pas floristę, tai man pasakė, kad gvazdikų puokštės pati nepasidaryčiau, nes jie labai trapus schmoll.gif Reikia kažkokiom vielutėm pasmaigstyti, kad tvirtai laikytųsi. Todėl merginos, turėkit tai omeny kurios ketinat namie darytis pačios rolleyes.gif

Gal ir tiesa g.gif Bet mmmune mane uztikrino,kad nieko ten sunkaus nera ir galiu darytis pati, tik ji taip pat minejo,kad reiktu tureti keleta atsarginiu geliu,nes galvos megsta luzti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 25, 16:11)

cia turbut floriste norejo kad pas ja eitum tik ir jai pinigelius moketum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 08 25, 16:38)
cia turbut floriste norejo kad pas ja eitum tik ir jai pinigelius moketum  biggrin.gif

Kažin, nes pasiūlė rinktis rožes ax.gif Sakė iš rožių tikrai pati pasidaryčiau ax.gif Bet aš nežadu pati darytis, nes jau iš manęs floristė blink.gif blush2.gif
Atsakyti
gal jau buvo ideta kada nors, netycia radau blush2.gif

user posted image
Atsakyti