Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(pim @ 2010 08 20, 20:01)
ačiū  angel.gif

aš irgi galvojau apsistoti ties gvazdikais unsure.gif o esat nusižiūrėjus kokią puokštę konkrečią? rolleyes.gif

as mastau apie sia tik ta kaspinuka paprastai pavyniot be tu perkisimu smile.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 22, 15:47)
Del tu baltu gvazdiku, gal ir grazu , bet mano puokste irgi balta ir joms balta daryti kazkaip keista g.gif
Is jurginu man buvo padare kaip bandomaja, sode surinko jurginus, dar pridejo visokiu geliu, sermuksniu, grazu, bet atrodo truputi per prasta  g.gif

galima ne visiskai baltus imt o tokius kreminius tokie jie kaip i zaluma net nemoku paaiskint biggrin.gif mano pamergyciu bus tokios ir nedidukes o svocios bus raudonu gvazdiku
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 22, 02:58)
Mano rugsejo 4 labai greitai, del gelyciu irgi daugiausia problemu doh.gif
Padekyt, is kokiu gelyciu daryti pamergem puokstes g.gif
Sau issirinkau klasikine baltos rozes ir frezijos, o del pamergiu net nezinau. ziurejom  gvazdikus, bet kokia spalva rinktis nezinau, gal dar kokiu variantu bus:hm

O kodel jus nenorit pamergems taip pat daryti is rozyciu ir freziju, tik mazesnes ir kitokiu spalvu? Manau butu labai thumbup.gif Paderintumet pagal ju suknuciu spalvyte,o jei ju suknutes nevienodos, paimtumete tas spalvas kurios geriausiai deretu.Juk ir roziu, ir freziju yra visokiausiu spalvu.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 22, 18:37)
as mastau apie sia tik ta kaspinuka paprastai pavyniot be tu perkisimu  smile.gif
user posted image

Labai grazu thumbup.gif as irgi mastau rinktis tokia tik bordines spalvos,man labai grazu daug gvazdiku perristu kaspinu wub.gif
Atsakyti
Visos rugsėjį ir visos su gvazdikais lotuliukas.gif Įdomu bus po vestuvių palyginti puokštes hihihi.gif
Atsakyti
Bus faina rugsejo men. paziureti prie santokos rumu doh.gif
Pamergiu pulkus ir puokstes biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 19:01)
man kalijos "babūniškos gėlės" blush2.gif  4u.gif ar matei tą puokštę keletą psl atgal (12psl) su bijūnais ir mėlynu kaspinu? Kaip noriu tokios user posted image Kaži ar sunku tokią sukonstruoti iš gvazdikų mastau.gif

Pirmiau i ta puokste net neatkreipiau demesio, nes man kazkaip bijunai vestuvems nelabai ax.gif Dabar paziurejau, tai zinok net nesuprantu kaip ten tas melynas kapinas perkistas g.gif issiaiskinus is visu pusiu kaip atrodo manau ir paciai butu imanoma pasidaryti g.gif Tik bijunai pustesni nei gvazdikai, tai idomu kaip jie ziuretusi g.gif
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 21, 09:28)

OI kokio groooziai blink.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 23, 00:39)
Visos rugsėjį ir visos su gvazdikais  lotuliukas.gif Įdomu bus po vestuvių palyginti puokštes hihihi.gif

taip kaip anksciau visos eidavo su rozem smile.gif nors apie baltas rozes ir as masciau bet visgi pasirinkau gvazdikus jau uzsakiau tas puoksteles smile.gif kadangi pamergyciu sukneles bus skirtingos tai ju puokstes bus perristos kaspinais priderintais prie sukneliu (tokios pat spalvos) mano baltu o svocios raudonu tikiuosi bus grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 23, 04:01)
Tik bijunai pustesni nei gvazdikai, tai idomu kaip jie ziuretusi  g.gif

Kad bijūnų jau nebėra tuo metu unsure.gif Teks suktis su gvazdikais ir ieškot tos zomšinės juostelės rolleyes.gif
Atsakyti
O gal merginos iš ramunėlių puokščių metėte? ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Rugjucio 26 diena duris atvers naujas geliu salonas isikures Baršausko g 65, Kaunas, proginiu ir vestuviniu sukneliu salone "HESTINA". Maloniai kvieciame apsilankyti,pasikonsultuoti vestuviu puosyba ir ne tik, bei visomis kitomis sventemis ar tiesiog isigyti gelyciu. Atidarymo proga viskam bus suteikiamos nuolaidos . Butu malonu isgirsti ir Jusu nuomone apie vestuviu puosyba,puokstes ir t.t. pasidalinkite savo idejomis

Aciu ir lauksiu !
Atsakyti
QUOTE(***arabella*** @ 2010 08 23, 03:44)
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
wub.gif  wub.gif

gražu smile.gif aš mastau apie gvazdikus arba eustomas ir niekaip neapsisprendžiu doh.gif
Atsakyti