Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(pim @ 2010 08 20, 17:01)

aš irgi galvojau apsistoti ties gvazdikais unsure.gif o esat nusižiūrėjus kokią puokštę konkrečią? rolleyes.gif

O as tai kazkaip atsisakiau minties apie kalijas, ne i tema man jos bus tam vegase lotuliukas.gif Paliksiu ateiciai ir baznyciai irnesakyk.gif hihihi.gif Bet kazkaip man tobuliausiai ziurisi visgi klasika ir rozes rolleyes.gif Tik nezinau kokios spalvos reikes perristi puokste. beje, greiciausiai darysim ja mes su drauge, tai jau idomu kaip gausis lotuliukas.gif
Atsakyti
cia siaip tokios:
gerberos
user posted image
chrizantemos, rozes ir gvazdikai
user posted image
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(liekna @ 2010 08 20, 20:28)
O as tai kazkaip atsisakiau minties apie kalijas

man kalijos "babūniškos gėlės" blush2.gif 4u.gif ar matei tą puokštę keletą psl atgal (12psl) su bijūnais ir mėlynu kaspinu? Kaip noriu tokios user posted image Kaži ar sunku tokią sukonstruoti iš gvazdikų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pim: 20 rugpjūčio 2010 - 20:03
wub.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

Papildyta:
user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Visos ikeltos puokstytes nuostabios, bet pirmoji man labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 08 20, 16:22)
Mūsų irgi rugsėjo 11  4u.gif
ir puokštė jau beveik paskutinė "smulkmena", dėl kurios nežinau ką daryti..Iki šiol iš tų puokščių, kurias žiūrėjau, gražiausiai atrodo su bijūnais..Tik įdomu,kaip jie laiko?  g.gif

ir mūsų rugsėjo 11d wub.gif o dėl gėlyčių vis dar nepasisprendžiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosebud1 @ 2010 08 21, 15:33)
ir mūsų rugsėjo 11d wub.gif  o dėl gėlyčių vis dar nepasisprendžiu doh.gif

Mano rugsejo 4 labai greitai, del gelyciu irgi daugiausia problemu doh.gif
Padekyt, is kokiu gelyciu daryti pamergem puokstes g.gif
Sau issirinkau klasikine baltos rozes ir frezijos, o del pamergiu net nezinau. ziurejom gvazdikus, bet kokia spalva rinktis nezinau, gal dar kokiu variantu bus:hm
Atsakyti
QUOTE(misheliina2 @ 2010 08 22, 02:58)
Mano rugsejo 4 labai greitai, del gelyciu irgi daugiausia problemu doh.gif
Padekyt, is kokiu gelyciu daryti pamergem puokstes g.gif
Sau issirinkau klasikine baltos rozes ir frezijos, o del pamergiu net nezinau. ziurejom  gvazdikus, bet kokia spalva rinktis nezinau, gal dar kokiu variantu bus:hm

Manau,labai gražu būtų pamergėm balti gvazdikai.. ax.gif
O pati dabar galvoju apie jurginus..yra laba gražių, pilnavidurių, tik kaži kaip jų pavyks parduotuvėse rasti g.gif Labai norėčiau baltos puokštės, su keliais ryškios spalvos jurginais (pvz. raudonais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutuliukass: 22 rugpjūčio 2010 - 09:46
Maniskes irgi rugseju 11d. thumbup.gif tai as tokiu problemu neturiu, jau seniai nusprendziau kalijas rinktis, nors kazkam tai ir "babutiskos geles", bet as jas dievinu.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 08 22, 10:34)
Manau,labai gražu būtų pamergėm balti gvazdikai.. ax.gif
O pati dabar galvoju apie jurginus..yra laba gražių, pilnavidurių, tik kaži kaip jų pavyks parduotuvėse rasti  g.gif  Labai norėčiau baltos puokštės, su keliais ryškios spalvos jurginais (pvz. raudonais).

Del tu baltu gvazdiku, gal ir grazu , bet mano puokste irgi balta ir joms balta daryti kazkaip keista g.gif
Is jurginu man buvo padare kaip bandomaja, sode surinko jurginus, dar pridejo visokiu geliu, sermuksniu, grazu, bet atrodo truputi per prasta g.gif
Atsakyti