Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

QUOTE(jums @ 2010 08 20, 13:23)
ir man butu idomu suzinoti, kokiu metu laiku jie "gyvena"  4u.gif

Kada jūsų vestuvės? bigsmile.gif Žiūriu esam abi besiblaškančios, dar ir *Beautiful*Eyes* hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 14:40)
Kada jūsų vestuvės? bigsmile.gif Žiūriu esam abi besiblaškančios, dar ir *Beautiful*Eyes* hihihi.gif

Besiblaskancios lotuliukas.gif Geras pastebejimas thumbup.gif Musu tik birzeli blush2.gif Bet po truputi viskuom domiuosi, kad zinociau, ko noriu ir nebutu bereikalingu stresu rolleyes.gif O jusu kada? Si rudeni?
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 20, 13:51)
Besiblaskancios  lotuliukas.gif  Geras pastebejimas  thumbup.gif  Musu tik birzeli  blush2.gif Bet po truputi viskuom domiuosi, kad zinociau, ko noriu ir nebutu bereikalingu stresu  rolleyes.gif  O jusu kada? Si rudeni?

Mūsų jau visai ant nosies, rugsėjo 10d. user posted image
Atsakyti
QUOTE(pim @ 2010 08 20, 14:55)
Mūsų jau visai ant nosies, rugsėjo 10d. user posted image

Baltas pavydas! rolleyes.gif Nesinervinkit, imkit baliona 4u.gif
Atsakyti
Mano rugsėjo 11d. ir aš net nežiūrinėjau tų puokščių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinutia @ 2010 08 20, 14:10)
Mano rugsėjo 11d. ir aš net nežiūrinėjau tų puokščių  biggrin.gif

Mūsų irgi rugsėjo 11 4u.gif
ir puokštė jau beveik paskutinė "smulkmena", dėl kurios nežinau ką daryti..Iki šiol iš tų puokščių, kurias žiūrėjau, gražiausiai atrodo su bijūnais..Tik įdomu,kaip jie laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliukass @ 2010 08 20, 16:22)
Mūsų irgi rugsėjo 11  4u.gif
ir puokštė jau beveik paskutinė "smulkmena", dėl kurios nežinau ką daryti..Iki šiol iš tų puokščių, kurias žiūrėjau, gražiausiai atrodo su bijūnais..Tik įdomu,kaip jie laiko?  g.gif

bijunu tokiu laiku nebera - arba jie jau labai "pavarge"
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2010 08 20, 15:31)
bijunu tokiu laiku nebera - arba jie jau labai "pavarge"

Nu va doh.gif Ir po bijūnų..
Atsakyti
as renkuosi baltus gvazdikus ir grazu ir laiko gerai smile.gif
Atsakyti
Mano taip pat neužkalnų ir didžiausias rūpestis liko šukuosena ir puokštė, jau dbr galvoju gal iš ramunių, na ne tokios bet tik parodyti noriu iš kokių user posted image gal kuri zino kur daugiau iš jų yra puokštelių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jums @ 2010 08 20, 14:04)
Baltas pavydas!  rolleyes.gif  Nesinervinkit, imkit baliona  4u.gif

ačiū angel.gif
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 20, 16:06)
as renkuosi baltus gvazdikus ir grazu ir laiko gerai  smile.gif

aš irgi galvojau apsistoti ties gvazdikais unsure.gif o esat nusižiūrėjus kokią puokštę konkrečią? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 19, 23:56)
kaubojey, kaip grazu wub.gif Klasiska thumbup.gif
Kiek cia vienetu roziu? rolleyes.gif

Ačiū smile.gif. Ilgai galvojau, kokios norėčiau, bet visgi nusprendžiau, kad klasika niekada nesensta smile.gif, ir laabai džiaugiuosi savo pasirinkimu smile.gif.
O rožių kiek tiksliai nežinau, bet tikrai ne mažiau 50. wub.gif
Atsakyti