mamagabi, o kokiu ideju turite del juodo/balto? Nes as dar tik renkuosi, parasiau, kas tikrai bus, o kitka dar renkuosi
Niu taip, teks tada atsisakyti juodo kaspino, jeigu tikrai ta pasteline puokste imciau
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 15, 11:50)
mamagabi, o kokiu ideju turite del juodo/balto? Nes as dar tik renkuosi, parasiau, kas tikrai bus, o kitka dar renkuosi
Niu taip, teks tada atsisakyti juodo kaspino, jeigu tikrai ta pasteline puokste imciau
Aš manau, kad su juodu kaspinu gražiausiai žiūrėtųsi visiškai balta puokštė arba baltos ir šaltai rausvos (peleninės) spalvų mišinys
QUOTE(mmmune @ 2010 08 15, 12:55)
Aš manau, kad su juodu kaspinu gražiausiai žiūrėtųsi visiškai balta puokštė arba baltos ir šaltai rausvos (peleninės) spalvų mišinys
cia jau jauciasi, kad profesionale parase man irgi sis derinys labiausiai tiktu prie juodo kaspino
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 15, 20:09)
Sveikutės, įdedu savo puokštės foto, gal kažkuriai patiks ir darysitės panašią
lb grazi man patinka kai buna vienas didelis ziedas padarytas
[quote=Kivuka,2010 08 15, 20:09]
Siaip grazu tik man nepatinka galai puokstes, nemegstu lb tu sluotu nesupykit tik
Siaip grazu tik man nepatinka galai puokstes, nemegstu lb tu sluotu nesupykit tik
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 15, 21:07)
o, geras as ju net nepastebejau bet man irgi tos sluoteles nelb patinka, bet kazkodel dbr kai pagalvoju, tai pamergiu puokstes kaip tik ir buvo su jomis
QUOTE(mmmune @ 2010 08 15, 12:55)
Tai vat, kad pradine ideja ir buvo balti bijunai su juodu kaspinu, bet pamaciau ta puokste, kur idejau daug foto, ir viskas Teks su baltu buti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 15, 22:03)
Tai vat, kad pradine ideja ir buvo balti bijunai su juodu kaspinu, bet pamaciau ta puokste, kur idejau daug foto, ir viskas Teks su baltu buti
Tai juoda-balta temos nebebus?
Ar viskas lieka kaip buvo, tik puokstele kitokia?
Idedu keleta foto, kur juoda derinama su kita spalva:
Su balta
Su rausva
Su zalsva
Su smeline
Su geltona
Man tai kazkaip juoda balta nelabai
QUOTE(rasabraske @ 2010 08 16, 09:39)
Man tai kazkaip juoda balta nelabai
o man tai kitu vestuvese tai lb grazu bet savosiom ne, bet kadangi jos praejosios, tai kaip ir nieko nebereiskia