Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštės

mamagabi, o kokiu ideju turite del juodo/balto? ax.gif Nes as dar tik renkuosi, parasiau, kas tikrai bus, o kitka dar renkuosi smile.gif

Niu taip, teks tada atsisakyti juodo kaspino, jeigu tikrai ta pasteline puokste imciau unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 15, 11:50)
mamagabi, o kokiu ideju turite del juodo/balto? ax.gif Nes as dar tik renkuosi, parasiau, kas tikrai bus, o kitka dar renkuosi smile.gif

Niu taip, teks tada atsisakyti juodo kaspino, jeigu tikrai ta pasteline puokste imciau unsure.gif

Aš manau, kad su juodu kaspinu gražiausiai žiūrėtųsi visiškai balta puokštė arba baltos ir šaltai rausvos (peleninės) spalvų mišinys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 08 15, 12:55)
Aš manau, kad su juodu kaspinu gražiausiai žiūrėtųsi visiškai balta puokštė arba baltos ir šaltai rausvos (peleninės) spalvų mišinys  blush2.gif

cia jau jauciasi, kad profesionale parase thumbup.gif man irgi sis derinys labiausiai tiktu prie juodo kaspino wub.gif
Atsakyti
Sveikutės, įdedu savo puokštės foto, gal kažkuriai patiks ir darysitės panašią mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kivuka @ 2010 08 15, 20:09)
Sveikutės, įdedu savo puokštės foto, gal kažkuriai patiks ir darysitės panašią  mirksiukas.gif

lb grazi wub.gif thumbup.gif man patinka kai buna vienas didelis ziedas padarytas wub.gif
Atsakyti
[quote=Kivuka,2010 08 15, 20:09]
Sveikutės, įdedu savo puokštės foto, gal kažkuriai patiks ir darysitės panašią mirksiukas.gif

Siaip grazu tik man nepatinka galai puokstes, nemegstu lb tu sluotu nesupykit tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 08 15, 21:07)
Siaip grazu tik man nepatinka galai puokstes, nemegstu lb tu sluotu nesupykit tik  ax.gif

o, geras as ju net nepastebejau doh.gif lotuliukas.gif bet man irgi tos sluoteles nelb patinka, bet kazkodel dbr kai pagalvoju, tai pamergiu puokstes kaip tik ir buvo su jomis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmmune @ 2010 08 15, 12:55)
Aš manau, kad su juodu kaspinu gražiausiai žiūrėtųsi visiškai balta puokštė arba baltos ir šaltai rausvos (peleninės) spalvų mišinys  blush2.gif

Tai vat, kad pradine ideja ir buvo balti bijunai su juodu kaspinu, bet pamaciau ta puokste, kur idejau daug foto, ir viskas wub.gif Teks su baltu buti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 08 15, 22:03)
Tai vat, kad pradine ideja ir buvo balti bijunai su juodu kaspinu, bet pamaciau ta puokste, kur idejau daug foto, ir viskas wub.gif Teks su baltu buti unsure.gif

Tai juoda-balta temos nebebus? unsure.gif
Ar viskas lieka kaip buvo, tik puokstele kitokia?

Idedu keleta foto, kur juoda derinama su kita spalva:
Su balta
user posted image
user posted image
Su rausva
user posted image
user posted image
Su zalsva
user posted image
Su smeline
user posted image
Su geltona
user posted image
user posted image
Atsakyti
Bus biggrin.gif Kitu spalvu nenoriu, nes visos imanomos jau buvo, o stai su juoda busime pirmieji musu draugu/giminiu rate smile.gif

Sugalvosiu kita juoda akcenta ant sukneles gal g.gif

Dekui uz pavyzdzius 4u.gif Toliau rinksiu idejas smile.gif

Beje, labai faina puokste, Kivuka thumbup.gif
Atsakyti
Man tai kazkaip juoda balta nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rasabraske @ 2010 08 16, 09:39)
Man tai kazkaip juoda balta nelabai blush2.gif

o man tai kitu vestuvese tai lb grazu thumbup.gif wub.gif bet savosiom ne, bet kadangi jos praejosios, tai kaip ir nieko nebereiskia ax.gif 4u.gif
Atsakyti