Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

Valio archeologei ir mazajai Akmilei! clap.gif
Atsakyti
Matai, kaip būna g.gif nežinojau, kad džekam taip kojas atima g.gif džiugu, kad atsigavo šuniukas ') thumbup.gif

Acheologe - tam ta ram! Sveikinimai laimingiems tėveliams ir mažajai! Sveikatos ir ramių naktų wub.gif user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Aurelija_ @ 2010 12 10, 09:37)
Sveiki,
taip žaviuosi šia veisle,norėčiau kada nors auginti šios veislės šuniuką,gal galėtumėte papasakoti apie juos(priežiūra,elgsena,judrumas,ar daug jiems reikia pasivaikčiojimų ir t.t.)? thumbup.gif  smile.gif

Manau daugybe informacijos gali rast internete, bet siaip jack'as nera labai lengvas sunelis, ypac pradedancijam smile.gif reiketu gerai isiklausyt i tai kas minima kaip neigiamos savybes, o ir su auklejimu labai nesunku 'paslysti'.
Atsakyti
Sveikinimai Irmai ir jos seimai mirksiukas.gif Laimes, kantrybes ir visko ko geriausio ir kuo daugiau biggrin.gif.

Smagu, kad Spaikiui nieko rimto! Na, dzekai turi jauttru virskinimo trakta, bet kazkaip kad jojytes atimtu, dar nebuvau girdejus.. Sveikatos jums, daugiau nesirkit wink.gif.
Atsakyti
Kai pagalvoji, tai jei jam labai labai suko pilveli, tai jis ir nesuprato kame reikalas, ir gal net bijojo kojas statyt, ar jegu net neturejo. Kaip tycia, vakar vakare ir man ziauriai susuko pilva, tai puikiai vargseli supratau. Tfu tfu tfu visa diena siandien vel kaip ir anksciau laksto, zaidzia, linksmas. Nejuokais mus isgasdino.

Kaip jusu suniukai reaguoja i Kaledu eglutes? Spaikis siandien ratais ejo, uoste uoste. Tikiuos nesugalvos apmyzt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Valstiete - ne tavo Džekutis su Maila kartu pavadėlių reklamoj fotkinos? ax.gif

p.s. Jeigu kam reiktų pagalvos Vilniuje išstatant raseliuką, tai aš būsiu apylaisvė. Galite susisiekt iki ketvirtadienio vakaro per AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2010 12 13, 18:13)
Valstiete - ne tavo Džekutis su Maila kartu pavadėlių reklamoj fotkinos?  ax.gif
p.s. Jeigu kam reiktų pagalvos Vilniuje išstatant raseliuką, tai aš būsiu apylaisvė. Galite susisiekt iki ketvirtadienio vakaro per AŽ.  4u.gif

Mano smile.gif O ka ? smile.gif
Atsakyti
Sveiki ačiū labai vioms už sveikinimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2010 12 13, 21:37)
Mano smile.gif O ka ? smile.gif

Nieko, pamačiau porą fotkių iš reklamos, ir galvoju Obama čia ar ne wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aldarija: 14 gruodžio 2010 - 10:46
QUOTE(biti atskrend @ 2010 12 13, 01:34)

Kaip jusu suniukai reaguoja i Kaledu eglutes? Spaikis siandien ratais ejo, uoste uoste. Tikiuos nesugalvos apmyzt  doh.gif  lotuliukas.gif

labuka
musu Sibis,vakar kai puosem eglute tai ejo ratais uostinejo ir ant galo susiraites po ja uzmigo,nu gerai vaizdelis buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aldarija @ 2010 12 14, 11:46)
Nieko, pamačiau porą fotkių iš reklamos, ir galvoju Obama čia ar ne wink.gif

Va kaip smile.gif O kaip cia tas nuotraukas pamatei? Ar cia as kazk nezinau ax.gif
Atsakyti
Žydrė užrodė ax.gif
Atsakyti