Sveika Ernesta,
Mano Lile net 3 nagus buvo nusilauzusi. Bet jai juos isrove be narkozes. nezinau kaip ten buvo tavo Cherry, bet narkoze tikrai labai krastutinis dalykas..
Tai galiu pasakyt, kad visi nagai ataugo ir viskas tvarkoj, tik vienas siek tiek kreivas. Gyventi tikrai netrukdo.
Prevencijai - labai stebek nagu augima, kartais jie patys taip nenusidildina, reikia dazniau pakarpyt. Man tas labai padeda ir tfu tfu tfu daugau jokiu nagu problemu nebuvo
o batukas nekrenta? Nes maniskei tas batas laikdavosi 5 zingsnius
[/quote]
labai aciu kad atsakei, buvau skaicius kad Lile turi problemu su nagais..man buvo kilus ideja kad gal siek tiek ilgoki nagai prie to prisidejo..batukas kol su bintu laikosi neblogai-tiesa, buvo kelis kart pamestas beeinant..db jau be binto, nes anksciau laiko siulus issitrauke..nors vetas liepe ziuret kad nesilaizytu, tai pradzioj pabandem saugot-bet juk nesamane, juk cia suo!! ir beto juk burnoj tiek antiseptiku...tai leidziam-ka pakampiais ta darys, tai... o per kiek laiko tas naujas nagas pasirodyt turetu?
QUOTE(Ernesta D. @ 2010 12 02, 11:24)
labai aciu kad atsakei, buvau skaicius kad Lile turi problemu su nagais..man buvo kilus ideja kad gal siek tiek ilgoki nagai prie to prisidejo..batukas kol su bintu laikosi neblogai-tiesa, buvo kelis kart pamestas beeinant..db jau be binto, nes anksciau laiko siulus issitrauke..nors vetas liepe ziuret kad nesilaizytu, tai pradzioj pabandem saugot-bet juk nesamane, juk cia suo!! ir beto juk burnoj tiek antiseptiku...tai leidziam-ka pakampiais ta darys, tai... o per kiek laiko tas naujas nagas pasirodyt turetu?
na sakyciau 3-4 sav. Is pradziu jis toks negrazus gali buti, bet turetu visas negrozis pali aipsniui nuaugti. Beje, esu girdejus, kad suo ir be nago lieka, t.y. kad nebeatauga :/ Na reik tiketis, kad jums taip neatsitiks
o su siulem tai cia uzmirsas reikalas.. Lile irg is pati issitrauke, bet kai jau laikas buvo Tas bliudas ant galvos normaliai neapsaugo priekiniu letenu.
Aš biški ne į temą, bet visi savi esam kas galit prabalsuokit už mūsų nuotrauka kas fb naudojas, visų pirma reikia tapti daliafoto gerbėjais, po to spausti patinka po nuotrauka http://www.facebook.com/?ref=home#!/ph...150281348325457
Ačiū
Ačiū
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 12 02, 12:30)
na sakyciau 3-4 sav. Is pradziu jis toks negrazus gali buti, bet turetu visas negrozis pali aipsniui nuaugti. Beje, esu girdejus, kad suo ir be nago lieka, t.y. kad nebeatauga :/ Na reik tiketis, kad jums taip neatsitiks
o su siulem tai cia uzmirsas reikalas.. Lile irg is pati issitrauke, bet kai jau laikas buvo Tas bliudas ant galvos normaliai neapsaugo priekiniu letenu.
ai, tada neturiu dar perdaug tiketis, kad po 1,5 sav zaizda bus uzsitraukus...nes dar nlb graziai atrodo...o mums vetai net nesiule bliudo mums irgi sake gali ir neataugt, nes lb giliai buvo- iki kaulo...man nesvietiskai gaila suns-toks oras, tiek sniego, o mes su tuo batuku 3min paeinam ir krenta, o kiadangi lauke ji uzdeti vel, ne taip paprasta-tenka keliauti namo lb tikiuosi bent iki svenciu uzgis, nes planuojam poilsi tarp misku..
Sveiki
Turbūt dauguma per žinias matė, kad sudegė 5 pėdučių prieglauda su visais gyvūnais Gaila labai, viena iš mūsų mokyklėlės buvo pėdučių savanorė tai mes dalyvaudavom ir jų renginiuose pernai tarpušventį buvom nuvažiavę aplankyt globotinių.
Turbūt dauguma per žinias matė, kad sudegė 5 pėdučių prieglauda su visais gyvūnais Gaila labai, viena iš mūsų mokyklėlės buvo pėdučių savanorė tai mes dalyvaudavom ir jų renginiuose pernai tarpušventį buvom nuvažiavę aplankyt globotinių.
eik tu.... kaip liūdna, koks žiauriai negeras jausmas... siaubas kažkoks...
Labas! Musu Spaikiui blogai jau tris dienas viduriuoja. Maisto nekeitem. Galvojom, gal siaip kas, nes buvo linksmas ir patenkintas, tas viduriavimas dukart dienoj, kaip karves sudukai. Siandien kaip visad ryte pradarem jam duris i lauka ir MB isvaziavo i darba, as uz 20min atsikelus ejau ji kviest namo, o jis nejo. Parsinesiau ir pamaciau, kad jam negerai. Neprimina uzpakalines kaires kojeles, visas baisiai nuliudes, be nuotaikos. Kojele apziurejau-isoriniu zaizdu nera, svelniai paciupinejau sanariukus-nesimuiste, necype. I jo elgesio atrodytu, lyg uztirpusi ar kazkokie raumenys 'nebedirba'. Ede, bet nedaug, lake vandens, vel viduriavo, sikart daug skysciau ir valydama pastebejau siek tiek sviezio kraujo (kaip kokie 5 lasai vienoj kruvoj). Vengia vaikscioti. Po MB darbo iskart keliausim pas veta, bet gal kas esat susidure? Gal cia kokie simptomai kokios suneliu ligos, tik as nezinau?
QUOTE(biti atskrend @ 2010 12 11, 17:09)
Labas! Musu Spaikiui blogai jau tris dienas viduriuoja. Maisto nekeitem. Galvojom, gal siaip kas, nes buvo linksmas ir patenkintas, tas viduriavimas dukart dienoj, kaip karves sudukai. Siandien kaip visad ryte pradarem jam duris i lauka ir MB isvaziavo i darba, as uz 20min atsikelus ejau ji kviest namo, o jis nejo. Parsinesiau ir pamaciau, kad jam negerai. Neprimina uzpakalines kaires kojeles, visas baisiai nuliudes, be nuotaikos. Kojele apziurejau-isoriniu zaizdu nera, svelniai paciupinejau sanariukus-nesimuiste, necype. I jo elgesio atrodytu, lyg uztirpusi ar kazkokie raumenys 'nebedirba'. Ede, bet nedaug, lake vandens, vel viduriavo, sikart daug skysciau ir valydama pastebejau siek tiek sviezio kraujo (kaip kokie 5 lasai vienoj kruvoj). Vengia vaikscioti. Po MB darbo iskart keliausim pas veta, bet gal kas esat susidure? Gal cia kokie simptomai kokios suneliu ligos, tik as nezinau?
O ne : Kaip Spaikis?? Ar turi suo temperaturos? Ka pasake veterinaras? As labai tikiuosi, kad nieko rimto.... Labai laukiu ziniu...
Grizo MB, pasiskambinom pirmiau vetui, liepe nosi paziuret, pilva paspaudinet. Nosis buvo salta ir slapia, tai tempos ner. Sake, kad Dzekam buna, jog jei jiem skauda pilva, tai atjungia ir kojas. Leido sumaitint sultinio ir sake palaukt iki ryto, jei nepraeitu-iskart atvezt. Isviriau as jam 'jegos sultinio', pradejo po biski daugiau judet. Nuejom miegot, siryt begom jau atleke is savo narvelio ir sokineja kip iprasta atidarius duris i lauka tekinom ismove-vadinas, viskas gerai Siryt vel stebuklingo sultinio dieta, kad neapsunkint skranduko, ir tikiuos tuo viskas uzsibaigs. Dabar laimingas visas, patenkintas, po namus laksto. O vakar diena jau atrode, kad paskutinius galus atiduos
Noriu pasveikinti mums visiems puikiai žinomą Archeologę su šeimynos pagausėjimu Vakar - Gruodžio 11 dieną į pasaulį atėjo Zaros draugelė Akmilė