Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(denciuke @ 2010 11 12, 15:59)
bigsmile.gif  nu ir gincai vyksta cia pas mus,bet as ne apie tai 4u.gif mano sibis pradejo visur siusioti,kas kelios minutes ax.gif galvoju gal persalo pusle g.gif kazin kaip ten buna kai suniukai persala blush2.gif

oj vargšas vaikas sad.gif pasikonsultuok su veterinaru. Gali būti, akd sveikatos problemos, tikrai girdėjau, kad kažkam jau taip buvo. Jei turi - prevenciškai gali duot spanguolių (gal šaldytų kur užsiliko..) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 12, 16:08)
oj vargšas vaikas sad.gif pasikonsultuok su veterinaru. Gali būti, akd sveikatos problemos, tikrai girdėjau, kad kažkam jau taip buvo. Jei turi - prevenciškai gali duot spanguolių (gal šaldytų kur užsiliko..) smile.gif

bigsmile.gif spanguoliu turiu lb net daug,tai taip tiesiog jam duoti vienu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2010 11 12, 16:19)
bigsmile.gif spanguoliu turiu lb net daug,tai taip tiesiog jam duoti vienu blush2.gif

aha duok, jei nevalgys, su dešryte, bent po kelias per dieną smile.gif čia natūralus vitaminas, tiek imunitetui tinka, tiek pūslei.
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 12, 16:23)
aha duok, jei nevalgys, su dešryte, bent po kelias per dieną smile.gif čia natūralus vitaminas, tiek imunitetui tinka, tiek pūslei.

thumbup.gif reiks butinai duoti,aciu uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 12, 16:23)

Prie to paties - o kazin kaip sunims medus (galima/negalima/rekomenduojama?), nes kai kurie megsta, tai va su tom spanguolem isvis geris butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 12, 17:46)
Prie to paties - o kazin kaip sunims medus (galima/negalima/rekomenduojama?), nes kai kurie megsta, tai va su tom spanguolem isvis geris butu  g.gif

man atrodo kad medus nelabai,bet cia tik man taip atrodo,o kaip istikruju nzn 4u.gif
Atsakyti
Sveiki Dzekiuku augintojai smile.gif ,
Girdėjau Vilniuje vyksta dažni Dzeko raselo terjeru susitikimai, gal butu galima suzinoti kur ir kada toks sekantis susitikimas, nes manau kad būtų smagu sudalyvauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 12, 17:08)

spanguolių dabar dar yra pirkt nereik nei šaldytų smile.gif aš ir saviškiai duodu nes pati turėjau su šlapimo takais problemų, o žiūriu ir mano pana lauke myščioja n kartų tai arba rujos arba peršalo šikną. Tai galvoju jei man padeda gal ir jai spanguolės padės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 11 12, 18:25)
spanguolių dabar dar yra pirkt nereik nei šaldytų smile.gif aš ir saviškiai duodu nes pati turėjau su šlapimo takais problemų, o žiūriu ir mano pana lauke myščioja n kartų tai arba rujos arba peršalo šikną. Tai galvoju jei man padeda gal ir jai spanguolės padės thumbup.gif

o ji jas vienas valgo ar su kuo nors? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denciuke @ 2010 11 12, 15:59)
bigsmile.gif  nu ir gincai vyksta cia pas mus,bet as ne apie tai 4u.gif mano sibis pradejo visur siusioti,kas kelios minutes ax.gif galvoju gal persalo pusle g.gif kazin kaip ten buna kai suniukai persala blush2.gif

Net nezinau kodel, kazkaip del spanguoliu suabejojau.... Kad zmonem jos tinka, tai zinau, bet suniukam..

Siauip stebekit, jei suo vis dazniau daro, arba jei padares kazkaip keistai dziaugiasi (vadinasi, jam sisiojant skauda) siulyciau pasidaryti slapimo tyrima - geriausia pabandyti surinkti rytini ir nunesti, kad istirtu. Pagal slapimo tyrima iskarto pasakys kas - gali buti puslyte, gali buti ir inkstai..... Kiek zinai, toks tyrimas apie 15 Lt kainuona..na,zinoma, dar uz konsultacija teks sumoket...
Atsakyti
Labas, buvom pradinge, nes kraustemes, sveitem senaji buta pora sav ir dar be interneto buvom kuri laika. Per ta laika atsventem Spaikio gimtadieni smile.gif Gavo vyras kaulu 'torta' su visom mesytem isvirtu biggrin.gif

Su sikimu namie MB jam kova paskelbe. Vedamas reguliariai i lauka 3 kartus per diena-ryte, per pietus ir vakare. MB cia uzsiima pagrinde. Nu ir vistiek sugeba privaryt kartais. O siandien pirmasyk naujuos namuos ir primyziojo, ir dar netycia ant mano kojos! pasiutau. Bet zino, rupuziokas, kad prisidirbes. Mes jau pradejom galvot, gal pusle tu dzeku maza ar kas? Jau nebe jauniklis jis, ir auklejamas grieztai, ir i lauka vedamas-o atrodo, kad nesulaiko tiesiog, bega beeinant. Ausis suskliaudes tada sedi nubaustas prie savo pridirbto reikalo 5-10min, kol mb su juo 'susitaiko'. As nesikisu per daug, jis uzsiemes auklejimu, bet paskaicius foruma vis kokiais patarimais pasidalinu. O dabar jau nebezinau, kokiu toliau veiksmu imtis.
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 11 13, 00:51)
Labas, buvom pradinge, nes kraustemes, sveitem senaji buta pora sav ir dar be interneto buvom kuri laika. Per ta laika atsventem Spaikio gimtadieni smile.gif Gavo vyras kaulu 'torta' su visom mesytem isvirtu biggrin.gif

Su sikimu namie MB jam kova paskelbe. Vedamas reguliariai i lauka 3 kartus per diena-ryte, per pietus ir vakare. MB cia uzsiima pagrinde. Nu ir vistiek sugeba privaryt kartais. O siandien pirmasyk naujuos namuos ir primyziojo, ir dar netycia ant mano kojos! pasiutau. Bet zino, rupuziokas, kad prisidirbes. Mes jau pradejom galvot, gal pusle tu dzeku maza ar kas? Jau nebe jauniklis jis, ir auklejamas grieztai, ir i lauka vedamas-o atrodo, kad nesulaiko tiesiog, bega beeinant. Ausis suskliaudes tada sedi nubaustas prie savo pridirbto reikalo 5-10min, kol mb su juo 'susitaiko'. As nesikisu per daug, jis uzsiemes auklejimu, bet paskaicius foruma vis kokiais patarimais pasidalinu. O dabar jau nebezinau, kokiu toliau veiksmu imtis.

Oho. Idomi situacija. Nezinau, jei mums taip nutiktu, neisivaizduociau, ko griebtis.. sad.gif.
Gal ji kokios slapinimsi bedos kankina? O gal per daug tiesiog laka vandens? Gal maista koki pakeitet, gal jis jam per sausas...As cia spelioju. Siaip labai tokia idomi situacija. Nemanau, kad cia pusles mazumo problema... smile.gif) cia kazkas kita....Gal kokia bakterija? Esu girdejusi, kad pvz jei suo per mazai geria vandens, atsiranda slapimtakiuose ir puslyteje kazkokios druskos daleles, kurios vercia suni slapintis nes kazkaip ten kutena....

O gal suniukui tiesiog stresas del persikelimo ? Gal jis jauciasi koks nors pamirstas ar nemylimas..... Linkiu surast priezasti, ja pasalint ir gyvent be rupesciu smile.gif smile.gif
Atsakyti