Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 09, 23:11)

O gal,pasipiktinimą  lemia priklausymas skirtingoms kinologinėms organizacijoms ?
user posted image

Žinokit skaitant jūsų postus man susidaro įspūdis, kad jūs pats/ pati siekiat kažkokio pasipiktinimo iš LKD registruotų šūnų šeimininkų. Niekada jums nieks nesakė nieko apie jūsų organizaciją ir niekada nekėlė vajų čia. Jūs pats/ pati bet kokį pastebėjimą jūsų atžvilgiu priimat tai kaip mūsų nusiteikimą prieš jūsų organizaciją ar tuo labiau šunis, kas yra visiškas apsurdas. Šunų augintojai myli juos ar jie būtų LKD ar LAGOS ar bedokumenčiai ar iš prieglaudos. Jūs matote esmę ne ten kur ji yra.
Ir manau kaip tik būtų daug naudingiau jūsų organizacijai jei jūs bendrautumėt normaliai su LKD klubų nariais ar šiaip forumo lankytojais ir būsimas klientas pats galėtų apsispręst ką jam pasirinkti. O kol kas to nėra.
Beje mūsų temoj gana ilgai ir gražiai bendravo behemo šeimininkė, kuris yra jūsų organizacijos šuo ir viskas buvo super,

O dėl tyrimų šunims tai kiek aš žinau raselams nėra privalomi jokie tyrimai veisimui. Bet jei jie neprivalomi nereiškia kad jų daryt nereikia manyčiau
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 09, 22:56)
Valstiete, pakolkas tai Jūs naudojate forumą ne pagal paskirtį, kvailiems užsipuolimams, o po to kalti kiti... blush2.gif

Šuniukų tėvai gyvena pas manę, turi titulus, tačiau kitos, ne LKD organizacijos titulai Jus gali privesti iki isterikos, ar ne taip ? Taip pat kaip LGAC klubo šunis, kai kurie LKD "patriotai" vadina dvorniukais... Normalu ???  doh.gif
Tik kodėl tada, LKD nariai perka pas mane šuniukus ?  ax.gif

Ir va, vel prasidejo, seniai girdeta dainele - apie LKD ir LGAC karus... NEIDOMU MAN TAI ! N E I D O M U!!! Nusi... kokiai organizacijai priklausot ir kiek jusu sunys turi titulu..... ne apie tai sita diskusija, bet ne, kaip geriausiai mokate isversite ja taip, kaip jums tai patogu...

Na na, tai prasom, parodykit nors viena tema, kurioje kalbate apie savuju suniuku pomegius, problemas, kartu leista laisvalaiki, apie charakteri... Parodykite nors viena posta kur dalinates patarimais del suniu auklejimo ir konkrecios problemeles sprendimo, dresuros ir pan. Prasm prasom, pacituokite, kaip mokate wink.gif.

Oi, kaip pabosta sitie isvedziojimai, bereiksmiai puolimai ir aiskinimaisi. Va, kad ir dabar, uzipuolete Trigozoida ir vel, bandote kazka isvedzioti, kazka irodyti.... ir..nepykit, bet vel juodai ne i tema... Jusu argumentai man kelia pasipiktinima - nes ju logiskas pagrindas tiesiog juokingas....

Taip, turbut pateisinau savo slapyvardi ir kaip tikra kaimiete cia baruosi smile.gif. Bet tiesiog negaliu tylet. Viskas, daugiau nematau jokio reikalo vel grizt prie to jusu..man si tema issemta wink.gif.

Papildyta:
Esmė ta, kad skiepyt geriau taip, kad po to porą valandų galėtum šuniuką stebėt ir jei ką - nuvežt atgal į kliniką.
[/quote]

Mes irgi kompelsinius smile.gif. Bet kazkokiu reakciju nebuv (tfu tfu tfu) smile.gif.
Bet patarimas del stebejimo - tai tikrai labai geras! Mes irgi taip darom - klinikoje kiek pabunam ir atvaziuojam taip, kad jei ka, galetume ten grizti ir nereiktu stresuoti wink.gif. Siaip del to, mus jau pirmaji karta veterinrai ispejo, dar sake, kad buna, kad suniukas skiepijamas ne vienerius metus tuo paciu skiepu komplesu (tos pacios firmos) bet va, n-taji karta ima ir sualergizuoja wink.gif.
Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2010 11 10, 22:45)
Ir va, vel prasidejo, seniai girdeta dainele - apie LKD ir LGAC karus... NEIDOMU MAN TAI ! N E I D O M U!!! Nusi... kokiai organizacijai priklausot ir kiek jusu sunys turi titulu..... ne apie tai sita diskusija, bet ne, kaip geriausiai mokate isversite ja taip, kaip jums tai patogu...

Na na, tai prasom, parodykit nors viena tema, kurioje kalbate apie savuju suniuku pomegius, problemas, kartu leista laisvalaiki, apie charakteri... Parodykite nors viena posta kur dalinates patarimais del suniu auklejimo ir konkrecios problemeles sprendimo, dresuros ir pan. Prasm prasom, pacituokite, kaip mokate wink.gif.

Oi, kaip pabosta sitie isvedziojimai, bereiksmiai puolimai ir aiskinimaisi. Va, kad ir dabar, uzipuolete Trigozoida ir vel, bandote kazka isvedzioti, kazka irodyti.... ir..nepykit, bet vel juodai ne i tema... Jusu argumentai man kelia pasipiktinima - nes ju logiskas pagrindas tiesiog juokingas....

Taip, turbut pateisinau savo slapyvardi ir kaip tikra kaimiete cia baruosi smile.gif. Bet tiesiog negaliu tylet. Viskas, daugiau nematau jokio reikalo vel grizt prie to jusu..man si tema issemta wink.gif.

Gerb. valstiete, "neužknisinėkite"...
Forumo taisyklės leidžia bet kam ikelti nuotraukas, forumo taisyklės nereikalauja privalomo dalyvavimo diskusijose- nenoriu tai ir nedalyvauju, norėsiu- dalyvausiu. Ne Jūs tai apsrendžiate. doh.gif
O jei ką sunervino ikeltos šuniukų foto, tai tegul ir nežiūri į jas !
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 11, 01:01)
Gerb. valstiete, "neužknisinėkite"...
Forumo taisyklės leidžia bet kam ikelti nuotraukas, forumo taisyklės nereikalauja privalomo dalyvavimo diskusijose- nenoriu tai ir nedalyvauju, norėsiu- dalyvausiu. Ne Jūs tai apsrendžiate. doh.gif
O jei ką sunervino ikeltos šuniukų foto, tai tegul ir nežiūri į jas !

Iš forumo taisyklių

2. Pažeidimai ir apribojimai

Draudžiama:

2. Naudoti 'apriori' klaidingą informaciją, šmeižimą, o taip pat nesąžiningai diskutuoti. Pvz.: kito dalyvio išsireiškimų iškraipymas, savo žinučių taisymas/trynimas su tikslu nuslėpti/iškreipti jų pirminę prasmę, o taip pat provokacijos, nukreiptos į Forumo dalyvius, kurių pasekoje gali buti pažeistos šios Taisyklės.

3. Naudoti grubius, necenzūrinius išsireiškimus ir įžeidimus bet kokiu pavidalu, grubaus tono žinutes ("varančias ant asmens"). Net jei buvo ginčytasi, netgi jei jūs buvote teisūs, už tokį elgesį jūs būsite įspėti.

4. Naudoti SPAM'ą (Stupid Pointless Annoying Material/Message).
· rašyti "Off-Topic" žinutes (bet kokios žinutės, neatitinkančios diskusijos arba forumo temos, laikomos spam'u).
· rašyti žinutes, kuriose atsakoma tik šypsenėlėmis arba vienu žodžiu; jos laikomos spam'u.

Taip kad jūsų žinutės ne visada atitinka taisykles, kadangi juose vien tik fotonuotraukos arba užsipuolimai ir pretenzijos dėl LKD.

O dabar mes pasigirsim Valstietė FB parašė ir aš sužinojau, kad Zara žurnalo ,,Duok letena konkurse'' saldžioji porelė laimėjo 4 vietą thumbup.gif Deja Klaipėdoj žurnalo niekur nėra doh.gif taip kad bandysim parsigabent iš Vilniaus
Atsakyti
Džiugu kad paskaitomos forumo taisykles, dar džiugiau būtų, jei visi jų laikytusi... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif (ar visiems jis "labas"?)

Sveikinam Zara su pasiekimais smile.gif aš tą žurnaliuką jei užmatysiu kur, tai būtinai prigriebsiu.. Deja iki šiol turiu tik birželio numerį doh.gif

Liucyte, klausei dėl skiepų- aš esu girdėjusi vieną iš teorijų, t.y., kad realiai ne visi skiepai būtini antrą kartą gyvenime, bet ne tik veterinarai, bet ir patyrę veisėjai siūlo skipeyt bent 3 metus "nuo visko", per šitą laiką susiformuoja galutinis imunitetas toms ligoms nuo kurių skiepijama ir po to galima skiepyti tik nuo pasiutligės kasmet.
Tai va, aš nerizikuoju ir irgi skiepiju kompleksiškai. Ir tfu tfu, Lilei nebuvo jokio pašalinio poveikio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2010 11 10, 23:45)
Mes irgi kompelsinius smile.gif. Bet kazkokiu reakciju nebuv (tfu tfu tfu) smile.gif.
Bet patarimas del stebejimo - tai tikrai labai geras! Mes irgi taip darom - klinikoje kiek pabunam ir atvaziuojam taip, kad jei ka, galetume ten grizti ir nereiktu stresuoti wink.gif. Siaip del to, mus jau pirmaji karta veterinrai ispejo, dar sake, kad buna, kad suniukas skiepijamas ne vienerius metus tuo paciu skiepu komplesu (tos pacios firmos) bet va, n-taji karta ima ir sualergizuoja wink.gif.

Mus irgi iškart įspėjo, tai neatsidžiaugiu, kad tuo įspėjimu pasinaudojom , bei neskiepyjom ryte prieš darbus... brrrrr...
O streso vis tiek užtektinai, net ir žinant, kad tuoj atvažiuosi klinikon ir viskas bus gerai.
Ir taip, gali būt, kad tas pats skiepas, kuris anksčiau nealergizavo, ims ir sualergizuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arti_: 11 lapkričio 2010 - 11:09
QUOTE(arti_ @ 2010 11 10, 10:29)
AmilkA  4u.gif atsiprašau, kad va taip netyčia, kaip pavyzdį tamstą įtraukiau  smile.gif

P.S. Vat geroji šio, hmmm nesusipratimo (?),  pusė - pasižiūrėjau pražiopsotą nuorodą į veislyną 'Tekantis Upelis'  biggrin.gif
Na, šiurkščiaplaukiai raseliukai man kažkas tooookio, Ultra Jumbo - fantastiška  4u.gif

user posted image mane traukt galit visur, kur tik galiu pagelbėt - tikrai nepykstu, o tik džiaugiuosi dėmesiu! thumbup.gif

beje, ačiū nuo Džiumbos už pagyras blush2.gif wub.gif

ir aš asmeniškai daugelio šuniukų nepažystu - ir kaip galėčiau? kas Olandijoj, kas Anglijoj gyvena, o ir mes patys dabar išlėkę... Bet žinot, panašūs rūpesčiai, vargai ir džiaugsmai ir visai svetimus žmones suartina, todėl šis forumas ir yra f o r u m a s , visiems bendraminčiams, visiems, ieškantiems patarimų ar atsakymų, visiems, norintiems pasidžiaugt savo nerealiaisiais ar įkelt nuotraukas - atostogų, išdaigų, subintuotų kojyčių.... Visa bėda ta, kad žmonės čia renkasi suaugę, mąstantys ir šiaip nedurni, taigi visokie 'neatitikimai', kad ir kokius turėtų išvedžiotus, rodos logiškus, bet vistiek nesąmoningus, nieko neįtikinančius, pasiaiškinimus, tiesiog gadina nuotaiką ir trikdo šios temos harmoniją.... Bet - visokių žmonių yra, visokių visada buvo, ir ką jau čia žmogus padarysi...

Sveikinimai Zarai, fainuolei wub.gif Tikrai mielas pasiekimas, dar vienas + jos biografijoj 4u.gif
Papildyta:
geros dienos visiems ax.gif

user posted image

user posted image

aj, Lietuvoj gal dar nesninga?? o Norvegijoj - pilnu tempu! sniego iki kelių! ir briedžių, deja, yra.... net netoli namų negalim šunų nuo pavadžio paleist... :/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AmilkA: 11 lapkričio 2010 - 14:49
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 11, 01:24)
Džiugu kad paskaitomos forumo taisykles, dar džiugiau būtų, jei visi jų laikytusi... smile.gif

Geriausia pradėti nuo savęs wink.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus del skiepo. tik as apsizioplinau - nuejom vakar su Gama skiepytis, o pasirodo, kad reikejo ne vieneriu metu ateiti, o uz vienu metu po buvusio skiepo, tai iseina 1m3men doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 11 12, 09:44)
aciu visoms uz patarimus del skiepo. tik as apsizioplinau - nuejom vakar su Gama skiepytis, o pasirodo, kad reikejo ne vieneriu metu ateiti, o uz vienu metu po buvusio skiepo, tai iseina 1m3men  doh.gif  doh.gif

o tai tau smile.gif
gi ir knygelėje būna pažymėta sekančio skiepo diena biggrin.gif
ir dar nepamirškit dehelmentizuoti prieš tai 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif nu ir gincai vyksta cia pas mus,bet as ne apie tai 4u.gif mano sibis pradejo visur siusioti,kas kelios minutes ax.gif galvoju gal persalo pusle g.gif kazin kaip ten buna kai suniukai persala blush2.gif
Atsakyti