QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 09, 22:56)
Valstiete, pakolkas tai Jūs naudojate forumą ne pagal paskirtį, kvailiems užsipuolimams, o po to kalti kiti...
Šuniukų tėvai gyvena pas manę, turi titulus, tačiau kitos, ne LKD organizacijos titulai Jus gali privesti iki isterikos, ar ne taip ? Taip pat kaip LGAC klubo šunis, kai kurie LKD "patriotai" vadina dvorniukais... Normalu ???
Tik kodėl tada, LKD nariai perka pas mane šuniukus ?
Ir va, vel prasidejo, seniai girdeta dainele - apie LKD ir LGAC karus... NEIDOMU MAN TAI ! N E I D O M U!!! Nusi... kokiai organizacijai priklausot ir kiek jusu sunys turi titulu..... ne apie tai sita diskusija, bet ne, kaip geriausiai mokate isversite ja taip, kaip jums tai patogu...
Na na, tai prasom, parodykit nors viena tema, kurioje kalbate apie savuju suniuku pomegius, problemas, kartu leista laisvalaiki, apie charakteri... Parodykite nors viena posta kur dalinates patarimais del suniu auklejimo ir konkrecios problemeles sprendimo, dresuros ir pan. Prasm prasom, pacituokite, kaip mokate
.
Oi, kaip pabosta sitie isvedziojimai, bereiksmiai puolimai ir aiskinimaisi. Va, kad ir dabar, uzipuolete Trigozoida ir vel, bandote kazka isvedzioti, kazka irodyti.... ir..nepykit, bet vel juodai ne i tema... Jusu argumentai man kelia pasipiktinima - nes ju logiskas pagrindas tiesiog juokingas....
Taip, turbut pateisinau savo slapyvardi ir kaip tikra kaimiete cia baruosi
. Bet tiesiog negaliu tylet. Viskas, daugiau nematau jokio reikalo vel grizt prie to jusu..man si tema issemta
.
Papildyta:
Esmė ta, kad skiepyt geriau taip, kad po to porą valandų galėtum šuniuką stebėt ir jei ką - nuvežt atgal į kliniką.
[/quote]
Mes irgi kompelsinius
. Bet kazkokiu reakciju nebuv (tfu tfu tfu)
.
Bet patarimas del stebejimo - tai tikrai labai geras! Mes irgi taip darom - klinikoje kiek pabunam ir atvaziuojam taip, kad jei ka, galetume ten grizti ir nereiktu stresuoti
. Siaip del to, mus jau pirmaji karta veterinrai ispejo, dar sake, kad buna, kad suniukas skiepijamas ne vienerius metus tuo paciu skiepu komplesu (tos pacios firmos) bet va, n-taji karta ima ir sualergizuoja
.