Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(Valstiete @ 2010 11 09, 21:52)

lotuliukas.gif  net nusikvatojau, koks taiklus pastebejimas smile.gif.
Tu ne viena, yra daugiau tave palaikanciuju wink.gif. As irgi pritariu, kad kai kas, neminesim kas, piktaudiauzia savo teisemis ir foruma naudoja ne pagal paskirti.

Taip, reikia skirti, kai ikeliamos nuotraukos tam, kad pasidziaugti ilgai lauktais mazyliais ir pasidalinti laime su visais, kurie pazista konretu suniuka, nes sio seimininkai dalinasi su kitais sav rupesciais ir vargais, ir visai kas kita, kai keliamos vados po vados nuotraukos..kur net neaisku, kas tu suniuku tevai....

Gerai pasakyta, kad be kabinejimsi ir nuotrauku, kazkaip Akuna Matata apie savo sunis net nekalba... net kyla klausimas, ar tie sunys dar ka nors veikia be to, kad veda suniukuas..... blush2.gif

Valstiete, pakolkas tai Jūs naudojate forumą ne pagal paskirtį, kvailiems užsipuolimams, o po to kalti kiti... blush2.gif

Šuniukų tėvai gyvena pas manę, turi titulus, tačiau kitos, ne LKD organizacijos titulai Jus gali privesti iki isterikos, ar ne taip ? Taip pat kaip LGAC klubo šunis, kai kurie LKD "patriotai" vadina dvorniukais... Normalu ??? doh.gif
Tik kodėl tada, LKD nariai perka pas mane šuniukus ? ax.gif

Atsakyti
Akuna matata, aš visada seku šitą temą nes labai patinka JRT ir PRT ir jūsų žinutės visada atrodo keistai, nes be šuniuko vardo ir nuotraukos daugiau nieko nerašote, toks jausmas kad pas jus ištisos šuniukų vados doh.gif tiesiog toks pastebėjimas o išvadas darykitės pati cool.gif
Atsakyti
Mano augintiniai, JRT (1,5 mėn) kompanijoje su jorkiukiu (3,5 mėn) smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnieshka @ 2010 11 09, 23:47)
Akuna matata, aš visada seku šitą temą nes labai patinka JRT ir PRT ir jūsų žinutės visada atrodo keistai, nes be šuniuko vardo ir nuotraukos daugiau nieko nerašote, toks jausmas kad pas jus ištisos šuniukų vados  doh.gif tiesiog toks pastebėjimas o išvadas darykitės pati  cool.gif

...kad pas jus ištisos šuniukų vados... Tai tik Jūsų įspūdis...

Nuotraukų su JRT įkėlimas šioje temoje atrodo keistai ? g.gif
Tai jei foto ikėlimas atrodo "keistai", tai kas bus jei dar pradėti rašyti apie parodas ir pasiekimus ? O jei tos parodos ir titulai ne FCI ? ax.gif

Kai kuriems LGAC klubo šunys, forumuose sukelia įsiūti , tačiau manau , kad tai jau tų pačių žmonių kai kurios problemos... Nes šuo turėdamas vienos, ar kitos organizacijos kilmės dokumentus, netampa geresnis ar blogesnis. 4u.gif

Atsakyti
brangiosios/brangieji smile.gif
visos/i matome, kad musu tarpe yra vienas zmogutis, kuris yra kirsinimu meistras/e. nesiakcentuokim i tai, nes kaip tik toks yra tokiu zmoniu tikslas - kad kiti nervintusi ir bartusi.

gal galite pakomentuoti apie skiepus 1 metu - ar skiepijote tik privaloma nuo pasiutliges, ar visa kompleksa is 5-6 komponentu? ar buvo kam nors kokios reakcijos po skiepu? aciu
Atsakyti
Šiaip aš ir rašiau ne apie vienkartinius nuotraukų įkėlimus smile.gif

Beje, taisyklių, kam forumas skirtas neskaičiau, tad nežinau ar yra kažkokie apribojimai, kaip kiek ir ko galima/negalima rašyt/kelt. Jei yra - ok, jei ne, jei jie tik įsivaizduojami, tai... kiekvienas turi teisę tą savaip suprasti.

Beje, jei čia nerašo pažįstantys Akuna matatos šuniukus, tai po default'u reiškia, kad tokių nėr? Aš, pvz, ir Amilkos šuniukų nepažįstu... ( ir nerašiau gan ilgai, tik retkarčiais užsukdavau paskaitinėt apie tuos, kuriuos žinau ) Bet jei žmogus nori pasidžiaugt - netrukdo, nepriklausomai ar tai Amilka, ar Akuna matata. O kaip kas moka, taip tas džiaugiasi biggrin.gif

AmilkA 4u.gif atsiprašau, kad va taip netyčia, kaip pavyzdį tamstą įtraukiau smile.gif

P.S. Vat geroji šio, hmmm nesusipratimo (?), pusė - pasižiūrėjau pražiopsotą nuorodą į veislyną 'Tekantis Upelis' biggrin.gif
Na, šiurkščiaplaukiai raseliukai man kažkas tooookio, Ultra Jumbo - fantastiška 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Liucytė @ 2010 11 10, 11:20)
gal galite pakomentuoti apie skiepus 1 metu  - ar skiepijote tik privaloma nuo pasiutliges, ar visa kompleksa is 5-6 komponentu? ar buvo kam nors kokios reakcijos po skiepu? aciu

Visus skiepiju kompleksiniu skiepu - man ramiau. Reakcija buvo tik pas Deikę (PRT Ultra Idea), grįžus namo, praėjus gal ~ 1val. po skiepo ėmė apie akis ir snukutis tint sad.gif strioko apturėjom į valias - skambinom veterinarei (nes jau po darbo laiko buvo), susipakavom ir atgal. Nieko, suleido priešalerginių, praėjo. Sekantį kartą sakė iškart susiplanuot po skiepo klinikoj pasėdėt ilgėliau, kad jei reakcija pasikartotų, nereiktų lakstyt ir būtų galima greičiau sureaguot.

Esmė ta, kad skiepyt geriau taip, kad po to porą valandų galėtum šuniuką stebėt ir jei ką - nuvežt atgal į kliniką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arti_: 10 lapkričio 2010 - 09:31
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 10, 00:21)
Kai kuriems LGAC klubo šunys, forumuose sukelia įsiūti...

Nemanau, kad kam nors is forumieciu galetu kelti isiuti butent sunys, nebent ju seimininkai arba pastaruju nepageidaujamas elgesys rolleyes.gif
Truputi OT, bet gal galit atsakyt - ar tiesa, kad LGAC sunims nedaromi sveikatos tyrimai, na kad ir parsoniukams su dzekais kelio girneles ir akiu dugno, jei neklystu..?
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 10, 10:30)
Nemanau, kad kam nors is forumieciu galetu kelti isiuti butent sunys, nebent ju seimininkai arba pastaruju nepageidaujamas elgesys  rolleyes.gif
Truputi OT, bet gal galit atsakyt - ar tiesa, kad LGAC sunims nedaromi sveikatos tyrimai, na kad ir parsoniukams su dzekais kelio girneles ir akiu dugno, jei neklystu..?

Gal galite nurodyti FCI, o ne LKD taisyklėse tokius punktus ?
Papildyta:

Kas "užsiputojo" ir kas, dabar, atseit kaltas ?

QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 08, 10:08)
Na aš jau senokai norėjau pastabą duot, kad čia ne REKLAMINIS puslapis, o tema apie veislę. Nuotraukas įdedame nebent savo auginamų šuniukų, o ne vedamų vadų.
Tai Jūs gal tas nuotraukas sudėkit į vieną puslapį, pvz savo veislyno ir ten reklamuokitės. Arba manau tam netgi yra forumas ir Supermamose, t.y. forumas, skirtas reklamai ir pardavimui.
Sėkmės smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 09, 17:27)
O aš asmeniškai matau didelį skirtumą tarp vienkartinio nuotraukų ar nuorodos įdėjimo ir tarp tendencingo ir nuolatos to darymo. Aš aiškiai šitą kalba užvedžiau tik dėl to, kad man atrrodo, kad ne visi supranta, kam forumas skirtas. Gal tiesiog ir toliau dalinkimės patirtimi ir džiaugsmais-vargais? Beje, kad tai užkliuvo ne man vienai, puikiai žinau, tik va aš savo nuomonę pagaliau išsakiau ir visiškai nesigailiu, tebūnie aš atpirkimo ožys ar ožka už tai, kad čia teršiamas eteris.

O jei jau apie konkretų dalyvį - tai ką daugiau veikia Akuna matata šitame forume be savo vadų šuniukų nuotraukų įkėlimo ir "kabinėjimos"/"santykių aiškinimosi"? (matyt rimtai kažkas labai jau supanašėjo su savo augintiniais biggrin.gif) Noriu pasakyt, kad mes čia kaip ir diskutuojam, o ne nuotraukas įkėlinėjam. Kas čia tokio neaiškaus?
P.S. Sėdžiu ir galvoju, kokių dabar detalių bus atkapstyta apie mane ar dar apie kurį čia pasisakiusį, kai prisimenu, kokie post'ai buvo apie Ultrą (išrankioti, subraukyti ir sužymėti iš kitų forumų) biggrin.gif Nekantrauju!  doh.gif

Gerb. autoritetinga ponia pradėjo "kipišą" , "pasireiškė" ir dabar galima toliau rašyti (aišku ne apie ją g.gif ):
...musu tarpe yra vienas zmogutis, kuris yra kirsinimu meistras/e... ?

doh.gif

Papildyta:
QUOTE(cile @ 2010 11 10, 10:30)
Nemanau, kad kam nors is forumieciu galetu kelti isiuti butent sunys, nebent ju seimininkai arba pastaruju nepageidaujamas elgesys  rolleyes.gif

Koks elgesys ? Kad atsikirsta Tigrizoido nesamonėms ? O gal tema jau privatizuota ir Tigrizoidas gali nurodinėti kam galima įkelti ir kokias foto ? g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 10 lapkričio 2010 - 09:44
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 10, 10:50)
Gal galite nurodyti FCI, o ne LKD taisyklėse tokius punktus ?
O gal tema jau privatizuota ir Tigrizoidas gali nurodinėti kam galima įkelti ir kokias foto ?  g.gif  g.gif  g.gif

Del taisykliu, tai nenurodysiu, tiesiog paklausiau.
Siaip esu cia tokia kaip ir "isilauzele", kadangi tokio suns neturiu ir kol kas neplanavau isigyt. Bet siaip labai zavi sitos abi veisles, be to biciuliai turi, tai vis cia uzsuku pasidairyt. Nezinau cia tu taisykliu, bet jusu postuose pagrinde suniuku foto, sutinku, jos labai mielos, bet dedamos cia be dideliu komentaru ir bemaz be diskusiju - sakyciau tarsi kokia "narciziskumo" apraiska pasididziuot savo sunimis, nors panasu, kad temos pasnekovams tai pabodo ir nebelabai idomu...(cia mano kukli nuomone is pasalies ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 09, 22:11)
Tigrizoidas, keistokai atrodo Jūsų pasipiktinimas...
Nereikia nieko "atkapstyti", tiesiog pasižiūrime:
user posted image

Nu va šito ir laukiau biggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D clap_1.gif clap_1.gif
Tikrai jėga! Pakapstykite dar! Pasirodo prie Jūsų kasdieninės veiklos (dėti nuotraukas) prisideda dar ir "kapstymas".

Kas mane pažįsta, tikrai žino, kad nesu piktas žmogus ax.gif
Visų, išskyrus kai ko, atsiprašau, kad užvedžiau šitą nesąmonę - tiesa, čia aš neapsikenčiau ir parašiau.. smile.gif
Bet man dabar taip smagu žinokit. Jei nebūtų niekas tiesa, ką aš iš pat pradžių pasakiau, nebūtų tokios aršios reakcijos. Visi suaugę (tikiuosi) ir pasidarys savo išvadas.

Juhu!
Beje, Liucyte, sveikinu su Gamos gimtadieniu smile.gif Labai fainas tas mėsos tortas

happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 10, 11:03)
Del taisykliu, tai nenurodysiu, tiesiog paklausiau.
Siaip esu cia tokia kaip ir "isilauzele", kadangi tokio suns neturiu ir kol kas neplanavau isigyt. Bet siaip labai zavi sitos abi veisles, be to biciuliai turi, tai vis cia uzsuku pasidairyt. Nezinau cia tu taisykliu, bet jusu postuose pagrinde suniuku foto, sutinku, jos labai mielos, bet dedamos cia be dideliu komentaru ir bemaz be diskusiju - sakyciau tarsi kokia "narciziskumo" apraiska pasididziuot savo sunimis, nors panasu, kad temos pasnekovams tai pabodo ir nebelabai idomu...(cia mano kukli nuomone is pasalies  ax.gif )

Dėl taisyklių, atsidarykite LKD puslapį. Taisyklės reikalauja parodų ir gana brangių sveikatos testų. Ar toliau , tose taisyklėse nerašoma, kad nedalyvavus parodose ar neatlikus sveikatos testų, šuniukai gali gauti kilmės dokumentus, tik vėlgi- brangiau ?
Ar nesigauna, kad svarbu tik pinigai ?

Dėl temos, tai lygiai taip pat užsuku pasižiūrėti, "paganyti" akis į kitų augintinius, nes taip pat didelis žavėjimasis šia veisle. thumbup.gif Į diskusijas nesikišu, nes nedaug ką čia pažystu, o patarimus , manau gali duoti didesnę patirtį turintys veisėjai. smile.gif
Deja, kažkodėl gaunasi, kad net nediskutuojant, vistiek kai kam užkliūna... doh.gif
Kažkoks absurdas... doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 10, 11:17)
Nu va šito ir laukiau biggrin.gif:D:D:D:D:D:D:D  clap_1.gif  clap_1.gif
Tikrai jėga! Pakapstykite dar! Pasirodo prie Jūsų kasdieninės veiklos (dėti nuotraukas) prisideda dar ir "kapstymas".
Kas mane pažįsta, tikrai žino, kad nesu piktas žmogus  ax.gif
Visų, išskyrus kai ko, atsiprašau, kad užvedžiau šitą nesąmonę - tiesa, čia aš neapsikenčiau ir parašiau.. smile.gif
Bet man dabar taip smagu žinokit. Jei nebūtų niekas tiesa, ką aš iš pat pradžių pasakiau, nebūtų tokios aršios reakcijos. Visi suaugę (tikiuosi) ir pasidarys savo išvadas.

Nereikia nieko "kapstyti", čia gi Parsono ir Džeko Raselo terjerų temoje ax.gif

O kad pati susipratote "užvedusi" nesamonę, tai manyčiau tuo ir galima būtų baigti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 10 lapkričio 2010 - 10:25
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 10, 11:20)
Dėl taisyklių, atsidarykite LKD puslapį. Taisyklės reikalauja parodų ir gana brangių sveikatos testų. Ar toliau , tose taisyklėse nerašoma, kad nedalyvavus parodose ar neatlikus sveikatos testų, šuniukai gali gauti kilmės dokumentus, tik vėlgi- brangiau ?
Ar nesigauna, kad svarbu tik pinigai ?
Nereikia nieko "kapstyti", čia gi Parsono ir Džeko Raselo terjerų temoje ax.gif
O kad pati susipratote "užvedusi" nesamonę, tai manyčiau tuo ir galima būtų  baigti. 4u.gif

Sorry, nieko uzvest nenorejau...ir vis delto neradau to fakto, kad gali nebut sveikatos tyrimu...Tik va su tom parodom keista - "jei truksta 4 parodu abiem tevam", tai iseitu, kad sunys be parodu gali but veisiami. Tiesa, paciu dokumentu kaina pasidaro tokia, kad tai praktiskai apsaugo nuo tokio kergimo, nes paprasciausiai neapsimoka.
Persiprasau uz offtopica, jau dingstu ax.gif
Atsakyti