Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 08, 10:32)
Gal Jūs sugebate įžiūrėti veislyno pavadinimą ir nurodomus kokius tai kontaktus ?  g.gif
"Gal nepradėkim bereikšmio ginčo, kurių jau čia ir taip pasitaikė."- būtent... blush2.gif

Aš manau, kad bereikšmiai dalykai baigsis tuomet, kai nustosit nuolatos įkelinėt savo veisiamų šuniukų nuotraukas smile.gif
Galvokit ir rašykit ką norit, aš neturiu ką prarast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 08, 11:08)
Na aš jau senokai norėjau pastabą duot, kad čia ne REKLAMINIS puslapis, o tema apie veislę. Nuotraukas įdedame nebent savo auginamų šuniukų, o ne vedamų vadų.
Tai Jūs gal tas nuotraukas sudėkit į vieną puslapį, pvz savo veislyno ir ten reklamuokitės. Arba manau tam netgi yra forumas ir Supermamose, t.y. forumas, skirtas reklamai ir pardavimui.
Sėkmės smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi jau buvo kilęs toks klausimas, nes apart šuniukų foto postuose nieko nebūna. Šiaip nereikia ir veislyno pavadinimo ar kontaktų. Supermama leidžia susisiekti per až
Atsakyti
Man visada Akuna matata tai nuoroda kurios tiesiog neverta gaišti laiko ir atsidaryti. Todėl ir vertinu tai kaip reklama ir nekreipiu į tai jokio dėmesio.
Tiems kam to reikia, tai tegu sau spokso.
Paprastai Adminas nusprendžia apie reklamos kiekį temoje.
Atsakyti
QUOTE(kimonotas @ 2010 11 08, 14:51)
Man visada Akuna matata tai nuoroda kurios tiesiog neverta gaišti laiko ir atsidaryti. Todėl ir vertinu tai kaip reklama ir nekreipiu į tai jokio dėmesio.
Tiems kam to reikia, tai tegu sau spokso.
Paprastai Adminas nusprendžia apie reklamos kiekį temoje.

Tu kaip visada grieztas ir teisingas drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2010 11 08, 15:00)
Tu kaip visada grieztas ir teisingas  drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif

thumbup.gif

Atsakyti
Joooo... Kas gi kelia tokį pasipiktinimą ? g.gif
Na jei tai būtų atsitiktinai pafotkinti kur nors patvoryje pamestinukai... unsure.gif
Tačiau tai mano augintinių šuniukai, kurie , kol nesurado naujų namų, yra taip pat mano augintiniai ! smile.gif
Dėl reklamos ir AŽ, nesinervinkite, su pardavimu jokių problemų nėra ! biggrin.gif
Kokios problemos Jus griaužia ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 11 09, 11:28)
Joooo... Kas gi kelia tokį pasipiktinimą ?  g.gif
Na jei tai būtų atsitiktinai pafotkinti kur nors patvoryje pamestinukai... unsure.gif
Tačiau tai mano augintinių šuniukai, kurie , kol nesurado naujų namų, yra taip pat mano augintiniai ! smile.gif
Dėl reklamos ir AŽ, nesinervinkite, su pardavimu jokių problemų nėra ! biggrin.gif
Kokios problemos Jus griaužia ? ax.gif

nu baikite rietis kaip raselai smile.gif tikriausiai panasejame i savo augintinius smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
lyg ir ne pilnatis dabar g.gif

Man tai nuorodos netrukdo, juo labiau, kad tikrai ne tik Akuna matata kelia/kelė savo veisiamų šuniukų nuotraukas. Kažkada ir AmilkA, berods, tą darė (gal ir daugiau kas - neperseniausiai ir neperdažniausiai čia lankausi). Manrods, kam įdomu-aktualu, tas pasižiūri, kam ne - ne. Ar ne dzin?
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 11 09, 12:01)
nu baikite rietis kaip raselai smile.gif tikriausiai panasejame i savo augintinius smile.gif smile.gif smile.gif

oho palyginimas biggrin.gif o jei mano raselai nesirieja tarpusavy, kaip man įsivaizduot? biggrin.gif nors dabar Džiumba atsigavo, išmandrėjo, aikštinga tokia pasidarė - vis dažniau valdžią rodo ir vargšą Pinkutį engt bando lotuliukas.gif ypač miške dėl pagalio skandalus skelia biggrin.gif o ankščiau kokia gerietė buvo, niekad dėl menkniekių nesiginčydavo...

taip taip, esu ir aš įkėlus čia šuniukų nuotraukų, nes labai linksmos buvo! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2010 11 09, 12:04)
Manrods, kam įdomu-aktualu, tas pasižiūri, kam ne - ne. Ar ne dzin?

O aš asmeniškai matau didelį skirtumą tarp vienkartinio nuotraukų ar nuorodos įdėjimo ir tarp tendencingo ir nuolatos to darymo. Aš aiškiai šitą kalba užvedžiau tik dėl to, kad man atrrodo, kad ne visi supranta, kam forumas skirtas. Gal tiesiog ir toliau dalinkimės patirtimi ir džiaugsmais-vargais? Beje, kad tai užkliuvo ne man vienai, puikiai žinau, tik va aš savo nuomonę pagaliau išsakiau ir visiškai nesigailiu, tebūnie aš atpirkimo ožys ar ožka už tai, kad čia teršiamas eteris.

O jei jau apie konkretų dalyvį - tai ką daugiau veikia Akuna matata šitame forume be savo vadų šuniukų nuotraukų įkėlimo ir "kabinėjimos"/"santykių aiškinimosi"? (matyt rimtai kažkas labai jau supanašėjo su savo augintiniais biggrin.gif) Noriu pasakyt, kad mes čia kaip ir diskutuojam, o ne nuotraukas įkėlinėjam. Kas čia tokio neaiškaus?

P.S. Sėdžiu ir galvoju, kokių dabar detalių bus atkapstyta apie mane ar dar apie kurį čia pasisakiusį, kai prisimenu, kokie post'ai buvo apie Ultrą (išrankioti, subraukyti ir sužymėti iš kitų forumų) biggrin.gif Nekantrauju! doh.gif
Atsakyti
P.S. Sėdžiu ir galvoju, kokių dabar detalių bus atkapstyta apie mane ar dar apie kurį čia pasisakiusį, kai prisimenu, kokie post'ai buvo apie Ultrą (išrankioti, subraukyti ir sužymėti iš kitų forumų) biggrin.gif Nekantrauju! doh.gif
[/quote]

lotuliukas.gif net nusikvatojau, koks taiklus pastebejimas smile.gif.
Tu ne viena, yra daugiau tave palaikanciuju wink.gif. As irgi pritariu, kad kai kas, neminesim kas, piktaudiauzia savo teisemis ir foruma naudoja ne pagal paskirti.

Taip, reikia skirti, kai ikeliamos nuotraukos tam, kad pasidziaugti ilgai lauktais mazyliais ir pasidalinti laime su visais, kurie pazista konretu suniuka, nes sio seimininkai dalinasi su kitais sav rupesciais ir vargais, ir visai kas kita, kai keliamos vados po vados nuotraukos..kur net neaisku, kas tu suniuku tevai....

Gerai pasakyta, kad be kabinejimsi ir nuotrauku, kazkaip Akuna Matata apie savo sunis net nekalba... net kyla klausimas, ar tie sunys dar ka nors veikia be to, kad veda suniukuas..... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valstiete: 09 lapkričio 2010 - 20:55
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 11 09, 17:27)
O aš asmeniškai matau didelį skirtumą tarp vienkartinio nuotraukų ar nuorodos įdėjimo ir tarp tendencingo ir nuolatos to darymo. Aš aiškiai šitą kalba užvedžiau tik dėl to, kad man atrrodo, kad ne visi supranta, kam forumas skirtas. Gal tiesiog ir toliau dalinkimės patirtimi ir džiaugsmais-vargais? Beje, kad tai užkliuvo ne man vienai, puikiai žinau, tik va aš savo nuomonę pagaliau išsakiau ir visiškai nesigailiu, tebūnie aš atpirkimo ožys ar ožka už tai, kad čia teršiamas eteris.

O jei jau apie konkretų dalyvį - tai ką daugiau veikia Akuna matata šitame forume be savo vadų šuniukų nuotraukų įkėlimo ir "kabinėjimos"/"santykių aiškinimosi"? (matyt rimtai kažkas labai jau supanašėjo su savo augintiniais biggrin.gif) Noriu pasakyt, kad mes čia kaip ir diskutuojam, o ne nuotraukas įkėlinėjam. Kas čia tokio neaiškaus?

P.S. Sėdžiu ir galvoju, kokių dabar detalių bus atkapstyta apie mane ar dar apie kurį čia pasisakiusį, kai prisimenu, kokie post'ai buvo apie Ultrą (išrankioti, subraukyti ir sužymėti iš kitų forumų) biggrin.gif Nekantrauju!  doh.gif

Tigrizoidas, keistokai atrodo Jūsų pasipiktinimas...
Nereikia nieko "atkapstyti", tiesiog pasižiūrime:
user posted image

Kodėl Jūsų pasipiktinimo nesulaukė postas, skirtas pardavimams ?
user posted image
žinutė 27

Ar nėra tinklapio reklama ?
žinutė 340

O šis nuotraukų patalpinimas tikriausiai turėtų irgi užsitraukti Jūsų "rūstybę", nes nepritaikomas diskusijoms:
user posted image

O gal,pasipiktinimą lemia priklausymas skirtingoms kinologinėms organizacijoms ?
user posted image

Atsakyti