QUOTE(AmilkA @ 2010 08 09, 19:10)
Nu matai, kaip pasitaikė... Puikiai Lilę suprantu: mūsų Pinkiui neperseniausiai buvo įsisegę 3 erkės, ištraukę vienos vietoj apčiuopėm guziuką, vežem pas vetą, ėmė tokius gan nemalonius tyrimus iš ausies - badė badė ten jam tą ausį..... oj
tai po dviejų savaičių kai nuvažiavom pakartotinei vaistų dozei, šunį reikėjo ir atatupstą traukt, ir nešt, ir laikyt, ir gražiuoju, ir visaip.... nu o tai jei parodoj toks pat stalas - šakės tada, įsivaizduoju!
bet vistiek sveikinimai, tigi ir 1 vietą gavot, viskas puiku!
gausit dar tą čempioną
o dėl teisėjų nepergyvenkit - jie visi žmonės, vieni mandagūs, kiti visai ne, pasitaiko visiem ant tokių "užsiraut"....
Tai per daug ir nerpgyvenu, dabar teks padirbėti mėnesį kasdien ir tikiuosi Vilniaus parodoj pasisekes žymiai geriau
Lilė gera mergaitė, imliai mokosi, todėl aš ja labai tikiu
O dėl tos teisėjos - ką aš galiu pasakyt, vertina ji profesionaliai (beje, šį kartą šunis net matavo, abi dienas.), bet ji kaip kokia kaimietka nuo šakių nulipus, apšaukė ir tiek. Tądien ir skaudu buvo ir su ašarom bėgau jau iš ringo, bet po to viską mintyse užglaisčiau
tik daugiau pas ją garbės žodis nebesiregistruosiu!!! (ji tiesą sakant su visais taip elgėsi...)
Papildyta:
QUOTE(Liucytė @ 2010 08 09, 19:14)
as tik apie sekmadienio dzekucius galiu si ta pasakyti - kalyciu jaunime buvo net 6. visos trys lietuvaites liko paskutines... valdo Rusija-Lenkija... tiesa sakant, teisejas ant stalo praktiskai neapziurinejo - kokias tris sekundes uztruko... labai keistai...
bet visu ivertinimai puikus
o atviroj klasej nebuvo nei vienos
nu va, tas pats buvo ir 5-6dienį su džekais. Ten suomiai, rusai, lenkai ėmė viršų.. Nu bet jie atvažiuoja su 10 šunų, man net baisiai atrodė tas daiktas ant ratukų ir 10 boksų ant jo sukrauta su džekučiais..