Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

QUOTE(cile @ 2010 10 14, 11:51)
Gerai gerai, as kalta  ax.gif

drinks_cheers.gif

Beje, Valstiete (kaip keista į tave taip kreiptis smile.gif ), vakar vedžiodama Diva atkreipiau dėmesį į tai, kad ji irgi straksi ta viena koja pasispirdama tada, kai bėga tam tikru greičiu g.gif reiks dar atidžiau šiandien pasižiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 10 13, 18:03)
Sveiki,

mes neišlipam iš ligų, o Ramzis baisiai mėgsta pasišildyt saulėj

user posted image

O kas ramziui?
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2010 10 14, 11:54)
drinks_cheers.gif

Beje, Valstiete (kaip keista į tave taip kreiptis  smile.gif ), vakar vedžiodama Diva atkreipiau dėmesį į tai, kad ji irgi straksi ta viena koja pasispirdama tada, kai bėga tam tikru greičiu  g.gif reiks dar atidžiau šiandien pasižiūrėt.

Hm..as jau tiek visokiu teoriju prisilausiau - nenustebciau jei ju dar butu ne viena smile.gif. Bet teisejos Siauliuse teorija, kad Dzekiukas straksi, nes jam truksta vos vos koju (va neprisimenu kokios tiksliai dalies) ilgi, gan idomi. As irgi jau iki parodos buvau pastebejus, kad Dzekutis stragsi kai nori pagreitint ristele, bet dar negali begt suoliais smile.gif. CIa matyt ju toks budas greicio islost biggrin.gif. As jau beveik isitikinus kad tik vienetams yra rimtos bedos, visu kitu toks tiesiog kvailiojimas... ex, kad jie moketu kalbet....

Na na, parasykit kaip ten kas su tom kojom, labai idomu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valstiete: 14 spalio 2010 - 19:00
Sveiki visi Raseliukų mylėtojai. Čia rašo PRT Belos šeimininkai. Žemiau rasite nuorodą į kelias nuotraukas iš susitikimo ant Tauro kalno, buvusio šį sekmadienį.
Susitikimas ant Tauro kalno
Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2010 10 14, 20:57)
Hm..as jau tiek visokiu teoriju prisilausiau - nenustebciau jei ju dar butu ne viena smile.gif. Bet teisejos Siauliuse teorija, kad Dzekiukas straksi, nes jam truksta vos vos koju (va neprisimenu kokios tiksliai dalies) ilgi, gan idomi. As irgi jau iki parodos buvau pastebejus, kad Dzekutis stragsi kai nori pagreitint ristele, bet dar negali begt suoliais smile.gif. CIa matyt ju toks budas greicio islost biggrin.gif. As jau beveik isitikinus kad tik vienetams yra rimtos bedos, visu kitu toks tiesiog kvailiojimas... ex, kad jie moketu kalbet....

Na na, parasykit kaip ten kas su tom kojom, labai idomu..

Taip taip, Diva straksi kai iš lėto ėjimo pereina į ristelę.

Atsakyti
QUOTE(florentina @ 2010 10 14, 20:53)
Sveiki visi Raseliukų mylėtojai. Čia rašo PRT Belos šeimininkai. Žemiau rasite nuorodą į kelias nuotraukas iš susitikimo ant Tauro kalno, buvusio šį sekmadienį.
Susitikimas ant Tauro kalno

Kaip super smile.gif
Gal šį savaitgalį susitinkam prie baltojo tilto? Pakeisim vietą smile.gif Gal daugiau draugų prisirinks.. Nors ir taip pakankamai būna biggrin.gif
Aš kieno kontaktus turiu, tiems parašysiu..
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 10 15, 10:21)
Kaip super smile.gif
Gal šį savaitgalį susitinkam prie baltojo tilto? Pakeisim vietą smile.gif Gal daugiau draugų prisirinks.. Nors ir taip pakankamai būna biggrin.gif

o kelinta valanda renkames?
Atsakyti
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 10 15, 11:21)
Kaip super smile.gif

Mes su Dzese beveik visada einam ant Baltojo tilto pievos, siuo metu ten nera zmoniu, bet yra daug vietos ...
Atsakyti
QUOTE(sangi @ 2010 10 15, 12:04)
Mes su Dzese beveik visada einam ant Baltojo tilto pievos, siuo metu ten nera zmoniu, bet yra daug vietos ...

Tai va todėl ten ir norim pasiūlyti.
16 val. sekmadienį, prie baltojo tilto smile.gif Bus smagu!
Atsakyti
ar gali nuo abieju dvispalviu (balta-ruda) dzekuciu tevu gimti trispalvis mazylis?
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 10 15, 12:33)
ar gali nuo abieju dvispalviu (balta-ruda) dzekuciu tevu gimti trispalvis mazylis?

Manau, kad gali, jei pas senelius buvo tų spalvų.
Pvz, mano Lilės tėvai abu yra balta su ruda. Lilė balta su juoda, kaip senelis. Lilės brolis trispalvis.
Atsakyti
Beje, sekmadieni atsinesiu paskutinius du kamuoliukus, taigi jei kas dar neturit ateikit ir pasiimkit ...
Atsakyti