Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

Nu kokios super naujienos, tiesiog smagu ir miela skaityt! Valiooo mūsų patrakėliams! user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 10 09, 21:32)
Ultra truputi tendencinga, "geri" šunys tik iš jos veislyno... g.gif

Mano PRT ne iš ULTRA veislyno, nors kreipiausi būtent į jį. Man buvo aiškiai papasakota apie veislę ir apie esamas vadas, planuojamas ir vadas kituose veislynuose. Nebuvo nė žodžiu užsiminta apie kažkokius "gerus šunis" ar "blogus šunis". Labai džiaugiuosi rekomendacija, nes įsigijau puikų šuniuką ir visai ne iš ULTRA'os tongue.gif

Ir išvis kas čia per kabinėjimaisi prie žodžių ir viešai skelbiami karai? Jūs tarpusavy išsiaiškinkit ir neterškit mums čia eterio. Šis forumas skirtas geriems dalykams - parodom savo šuniukus, pasidalinam auklėjimo, maitinimo ir kitomis žiniomis bei džiaugiamės pasiekimais parodose.
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 10 11, 13:54)
tas dzekas - tai Gamos tetis Obama-Dzekis:) jis gavo savo penktaji CACa, kuo be galo apsidziauge, nes jam pagaliau nebereiks rodytis ringe, o gales sportuoti!!!!! jam ir Daivai didziausi sveikinimai!!!!!!!!!! ir su LT CH, ir ypac su nerealiais laimejimais sporte!!!! tures tetis savo atzalas mokinti... smile.gif

is jaunimo - JN gavo Gama ir Grand Grizzly (Gamos tikras broliukas is Rusijos), atviroj klasej - Obama CAC, kaliu nebuvo atviroj
Papildyta:

is tikruju, be jokios abejones - man musiskiai visi be isimties irgi graziausi  wub.gif o Gama jau dukart BIG 5 ir viena karta net BIG 4 gavo.... nepykit, kad taip giriu ja, bet man ji neabejotinai pirma vieta turetu gauti... blush-anim-cl.gif  clap.gif

aišku kad girk šaunuolė ji taip ir reikia thumbup.gif
Mano pana buvo susidūrusi Rusijoj su Gamos broliu palyginime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2010 10 11, 15:26)
Mano pana buvo susidūrusi Rusijoj su Gamos broliu palyginime smile.gif

o kur jus buvot Rusijoj? gal tinklapi zinai su parodu tvarkarasciu?
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 10 11, 19:07)
o kur jus buvot Rusijoj? gal tinklapi zinai su parodu tvarkarasciu?

Ne nežinau man paskambina paklausia ar noriu duot šunį ten ir ten aš pasvarstau ir duodu arba ne, o daugiau nesigilinu į jų tvarkaraščius, nes į Rusiją pačiai neišna dabar nuvažiuot o ir šiaip vizos ir visi kiti reikalai, man lengviau kai ją išstato.
Taip pat ir su Baltarusija.
Atsakyti
[quote=Akuna matata,2010 10 09, 22:31]

?????

Ir? Ką tai turėtų įrodyti ?? Kad Ultra puikiai žino abiejų tipų (dabar jau FCI registruotų kaip dvi atskiros veislės) isotriją ? Pati turi džeką ir puikiai pažįstu parsoniukus, todėl galiu tik pritarti - kad parsonų medžioklės instinktai tikrai daug stipresnis ir jie geriau tinka medžiokei nei džekai. Paskaitykit istoriją, pasidomėkit kilme abiejų tipų - J. Raselas trumpakojus šunis atrinkdavo kaip brokuotus ir palikdavo namuose kaip kompanjonus, nes jie nespėdavo su arkliais, o medžioklei veisdavo tik ilgakojus. Dėl to šie du tipai, nors ir labai panašūs, turi kiek skirtingus charakterius. Jei netingėtumet, pasiskaitytumėt FCI standartus, kuriuose šių veislių charakteriai taip pat aprašomi skirtingai - parsonai nurodomi kaip labiau nepriklausomo charakterio ir stipresniais medžioklės instinktais nei džekai. Džekus visai kaip atskira veislę veisė australai. Kiekvienas, kuris nors kiek giliau domėjosi šia veisle, tą istoriją žinot.

O dėl visa kita, tai tik Ultros nuomonė apie šunis, organizacijos ir tiek. Visi nuomonę turi ir labai šauni, kad skirtingai nei kai kurie, Ultra moka ją pagrįst.... NIEKUR NEMATAU KAD BŪTŲ PARAŠYTA "ULTROS ŠUNYS GERIAUSIU IR T.T" Jus čia vartot viską kaip jums patinka visai neskaitydami, kas parašyta, kažką išvedžiojat...

Papildyta:
Sveikinimai Gamai smile.gif mes kartu lyginomes del BOB bet kadangi as Obama isstaciau tragiskai, BOB neabejtinai atiteko Gamai smile.gifsmile.gif. Taip, ten buvom mes tas Dzekas is Vilniaus kur A0 (pradinukuose) buvom pirmi... Kazkaip va sekminga buvo diena, pavyko parodyt viska, ka ismokom. Aciu uz sveikinimus. Taip, parsoniukems Idejai ir Divai sekesi kiek prasciau, mergaites nebuvo labai nuotaikoj wink.gif. Nieko, jos ir taip jau laimejima ne viena turi, kita karta dar parodys savo tikraji AS biggrin.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valstiete: 12 spalio 2010 - 20:40
QUOTE(tigrizoidas @ 2010 10 11, 14:27)
Mano PRT ne iš ULTRA veislyno, nors kreipiausi būtent į jį. Man buvo aiškiai papasakota apie veislę ir apie esamas vadas, planuojamas ir vadas kituose veislynuose. Nebuvo nė žodžiu užsiminta apie kažkokius "gerus šunis" ar "blogus šunis".  Labai džiaugiuosi rekomendacija, nes įsigijau puikų šuniuką ir visai ne iš ULTRA'os tongue.gif

Analogiška situacija - kreipiausi į Ultrą, nupasakojau ko norėčiau, gavau informciją ir nukreipimą ten, kur tuo metu kaip tik buvo toks šuniukas, už ką Ultrai esu laaabai dėkinga 4u.gif

Ir tegaliu sutiks su tais, kurie rašo, kad Ultra labai gražiai ir korektiškai moka išdėstyt savo nuomonę ir argumentuotai ją pagrįsti.

Atsakyti
QUOTE(Valstiete @ 2010 10 12, 22:38)
Taip, ten buvom mes tas Dzekas is Vilniaus kur A0 (pradinukuose) buvom pirmi... Kazkaip va sekminga buvo diena, pavyko parodyt viska, ka ismokom. Aciu uz sveikinimus.

Džekutis puikiai prabėgo, pats laikas jums treniruotis į pažengusiųjų grupę thumbup.gif

QUOTE(Valstiete @ 2010 10 12, 22:38)
Taip, parsoniukems Idejai ir Divai sekesi kiek prasciau, mergaites nebuvo labai nuotaikoj wink.gif. Nieko, jos ir taip jau laimejima ne viena turi, kita karta dar parodys savo tikraji AS biggrin.gif.

Oi, nu baikit merginos, negi sėkmė tik prizinės vietos, o jeigu jos negavai tai sekėsi prastai? biggrin.gif
Valstiete, pamatysi, kartais ne prizinė vieta, tačiau puikus bėgimas daug daugiau džiaugsmo atneša, nei prizinės vietos prabėgus prastai (būna ir taip biggrin.gif cile gali patvirtint laugh.gif) ir gautos tik todėl, kad kiti dar prasčiau bėgo.
Idėjai, mano galva, labai gerai sekėsi. Vienintelė klaida už minkštą maišą, į kurį neįlindo iš pirmo karto, tačiau po to vis tik įveikė šią kliūtį, kurios ir per treniruotes iki šiol įveikinėt nenorėdavo, nes pas mus maišas tas tentinis ir daug sunkesnis. Va čia ir buvo tas jos tikrasis AŠ - susikaupti ir padaryti smile.gif mes eilinį kartą jos neįvertinom, manėm kad tikrai nelįs visai.
O Diva yra Diva biggrin.gif Lauke tiek visko įdomaus buvo, kad neturėjo laiko mergiotė reikalų visų atlikt, o trasoj pasirodė pats tas laugh.gif

Atsakyti
Sveiki,

mes neišlipam iš ligų, o Ramzis baisiai mėgsta pasišildyt saulėj

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutulux: 13 spalio 2010 - 16:12
QUOTE(arti_ @ 2010 10 13, 09:40)
Oi, nu baikit merginos, negi sėkmė tik prizinės vietos, o jeigu jos negavai tai sekėsi prastai?  biggrin.gif 

Oi, susigedau net....aisku kad neprastai ! As nieko blogo nenorejau kai sakiau "prasciau" ..... Kazkaip net nepagalvojau.....Netinkamai cia zodzius parinkau blush2.gif ...

Taip, svarbiausia begt gerai, ir visai nesvarbu, kad neprizine vieta wink.gif. As turbut dziaugciausi ne maziau, jei nebutume prizininkai, bet butume tiesiog prabege be klaidu wink.gif.

Taip, jau kitais metais begsim A1, jei ziema neteks atostogaut....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valstiete: 13 spalio 2010 - 19:24
QUOTE(Valstiete @ 2010 10 13, 21:23)
Oi, susigedau net....aisku kad neprastai ! As nieko blogo nenorejau kai sakiau "prasciau" ..... Kazkaip net nepagalvojau.....Netinkamai cia zodzius parinkau  blush2.gif ...

Taip, svarbiausia begt gerai, ir visai nesvarbu, kad neprizine vieta wink.gif. As turbut dziaugciausi ne maziau, jei nebutume prizininkai, bet butume tiesiog prabege be klaidu wink.gif.

Taip, jau kitais metais begsim A1, jei ziema neteks atostogaut....

Čia cile pradėjo laugh.gif
Juokauju aš - supratau apie ką jūs smile.gif

O į A1 būtinai, esat tam pasiruošę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(arti_ @ 2010 10 14, 09:16)
Čia cile pradėjo  laugh.gif 

Gerai gerai, as kalta  ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 14 spalio 2010 - 09:52