Įkraunama...
Įkraunama...

Parsono ir Džeko Raselo terjerai

Labas! Parklydeliai parsibaladoja namo... Pradejau dirbti, tai Spaikiui ismeginimas-buna apie 8-9val vienas. Nu ir nieko. Tik duris pradarius kaip kulka lekia i kiema myziot smile.gif Namie labai retais atvejais buna 'nelaimiu', dazniau pasitaiko, kai lyja. Nemegsta jis eit i lauka per lietu. Ir tie kaukimai baigesi beprotiski, ir pats toks surimtejo. Bet jei einam iki vietines mazytes pardes, neimanoma palikt-loja be sustojimo kol kas nors pasigaili ir pradeda su juo bendraut. Sitas jo bajeris' mane vietoj nulinciuoja ir vis kartoju, kad kitasyk tikrai nesivesiu. O kai reikia, pagalvoju, kad gaila namie palikt, pasivaiksciotu. Ir vel tas pats nutinka doh.gif

Namie tikrai jis teritorijos nezenklina ir nemyzioja ant kampu. Isvis, jis pripazista MB kaip savo vyriausia seimininka, ir klauso jo. Bet MB ir uzsiima su juo-maudo, sukuoja, apkerpa, zaidzia daugiau nei as. Prausiam kas kokias 2-3sav, nes smirdet pradeda, matyt apsisysioja pilvuka lauke ir siaip tas suniskas kvapas pradeda visuose namuose jaustis.

Kazka viena vakara prisidirbo, gavo bart nuo MB ir buvo patupdytas prie duru. Mes atsigulem miegot, o MB jo 'neatleido' nuo bausmes. Itikinau ji atsikelt ir leist Spaikiui nueit nuo duru, antraip jis arba butu priverstas visa nakti ten miegot arba gautu sulauzyt isakyma. Nu ir nuejo, 'susitaike' abu. Spaikis buvo jau kokias 15min ten pratupejes ir nesitrauke, nes tokia jo bausme. Galetu ir manes taip klausyt ax.gif

Ieskomes naujo buto, bet niekas nenori musu priimt, nes turim suniuka. O cia likt nebegalim. Prie suniuko islaidu dar teks priskaiciuot ir namo, o ne buto nuoma, antraip benamiai liksim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(biti atskrend @ 2010 10 02, 16:25)

Ieskomes naujo buto, bet niekas nenori musu priimt, nes turim suniuka. O cia likt nebegalim. Prie suniuko islaidu dar teks priskaiciuot ir namo, o ne buto nuoma, antraip benamiai liksim  doh.gif

Sveiki, mūsų buto šeimininkas net nežino, kad turim šunį, o mūsiškė tai didelė, bet paprasčiausiai pasakiau, kad gyvenu viena, tai mano draugas kai ateina laikas sumokėt nuomą, eina su šuniu pasivaikščiot biggrin.gif
Atsakyti
Pasirodom- Caca /JRT/
user posted image

Lily smile.gif
user posted image

Ir mažoji Gabri Abri smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akuna matata: 02 spalio 2010 - 20:23
QUOTE(archeologe @ 2010 10 01, 20:47)
mums reiktų tik nežinau kaip su pasiėmimu doh.gif
O man mano merga daro jau gėdą su kamuoliukais yra tragedija, man po biški sunku jai mėtyt kamuolius tai kai būnu pavargus nesinešam kamuolio, bet einam su šunimis lakstyt tai ji nueina ir žino kurie šeimininkai turi kamuolius ir neatstoja nuo jų nieko jai nereik nei kitų šunų nei šeimininko nieko pristoja ji ir ratus suka, šokinėja prie to žmogaus kartais cypia net. Vieną vakarą jau tikrai gėda buvo nes ji pusantros valandos prašokinėjo prie tos moters doh.gif
O blogiausia tai kad ji neištveria ir meta jai ir ji jau žino kad kad ir kiek reikės prašyt ji vis tiek neatsilaikys. Aš jau tai moteriai sakau jūs nemeskit nekreipkit į ją dėmesio jai atsibos, bet nieks manęs neklauso.

Liucyte kokia Gama smagi thumbup.gif Ar dalyvausit Šiauliuose?
Papildyta:
aš Laumžirgį esu girdėjus veislyną. Šiaip kaina yra normali aišku priklausoma nuo vados kas ten sukergti ir pan, bet iš esmės tokia kaina tikrai normali geros vados šuniukas gali siekti iki tūkstančio eurų ir daugiau (būdavo) na dabar gal kiek  kritusios kainos. O dėl Žuko patino nežinau Liucyte ar tą matei, bet man taip gaila jis bent ankščiau parodoj rodydavo iš Magoro veislyno patiną su normalia priežiūra manau neblogas patinas, o su tuo ,,veislynu'' tai katastrofa

mes ebusim siauliuose, bet galim kam perduoti kamuoliuka is vln tiems kas bus ,,,
Atsakyti
Sveikos smile.gif štai jums vakarui žaidimukas:
suraskit Pinkį biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image

Ir būda vietoj, ir maistas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AmilkA @ 2010 10 04, 21:13)
Sveikos smile.gif štai jums vakarui žaidimukas:
suraskit Pinkį biggrin.gif

Super žaidimas smile.gif radau!
Atsakyti
QUOTE(Akuna matata @ 2010 10 04, 23:54)

Ir būda vietoj, ir maistas... biggrin.gif

gerulė nuotrauka wink.gif

QUOTE(tigrizoidas @ 2010 10 05, 10:12)
Super žaidimas smile.gif radau!

thumbup.gif kalnų ožį turim wink.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Liucytė @ 2010 10 02, 17:19)
Jei Sangi parezervuotu, as paimciau perdavimui - tik, aisku, nelietingu oru... sulydziau juos abu su Dzese del to kamuoliuko... blink.gif
didele pagunda nevaziuoti blush2.gif bet kad jau esam uzsirezervavusios, tai tikriausiai busim. gal ir Zara dalyvauja?

ne nebusim kazkaip praziopsojau registracija atsipeikejau kai ji pasibaigus buvo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
sveikos, perskaičiau šią temą, bet norėčiau jūsų paklaust kur būtų galima daugiau inetrnete pasisakityti apie pačia JTR veislę, ypatybes, dresūrą. ir dar domina dokumentai ir viskas apie parodas. lapkričio mėn į namus parsivešime naują šuniuką, tai noriu šiek tiek pastudijuoti apie juos, tiek aapie parodas, nuo kiek laiko vesti, kur registruotis ir tt.
labai atsiprašau, jei viskas kažkur jau yra surašyta, tiesiog aš neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2010 10 07, 23:27)
sveikos, perskaičiau šią temą, bet norėčiau jūsų paklaust kur būtų galima daugiau inetrnete pasisakityti apie pačia JTR veislę, ypatybes, dresūrą. ir dar domina dokumentai ir viskas apie parodas. lapkričio mėn į namus parsivešime naują šuniuką, tai noriu šiek tiek pastudijuoti apie juos, tiek aapie parodas, nuo kiek laiko vesti, kur registruotis ir tt.
labai atsiprašau, jei viskas kažkur jau yra surašyta, tiesiog aš neradau blush2.gif

apie veisle galit pasiskaityt Ultros veislyno puslapyje ar siaip pagoogline. Del dresuros tai nezinau, o visa informacija apie parodas yra www.kinologija.lt be to manau veisejai suteiks jums daug naudingos ir svarbios informacijos 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Mažylis Chiupa Chiups 4u.gif
Atsakyti