Tęsiam mūsų pokalbius čia! Greitai greitai visos ir visi prisirašom
Senoji tema čia!
Sveiki
ačiū amilka
kažkas senojoj temoj rašė, dėl raseliukų meilumo, jie tikrai beprotiškai meilūs gali negyvai užlaižyti visada džiaugiasi pamatę, bet dauguma jų ant rankų būt ir gulėt tik glostomi ne megėjai, jie daugiau meiluma išreiškia energija, žaidimais šokinėjimais ir pan.
O dėl furminatoriaus tai aš neušukuoju kas dien, bet tiesa pasakius tik iš tingumo, šiaip reikėtų
ačiū amilka
kažkas senojoj temoj rašė, dėl raseliukų meilumo, jie tikrai beprotiškai meilūs gali negyvai užlaižyti visada džiaugiasi pamatę, bet dauguma jų ant rankų būt ir gulėt tik glostomi ne megėjai, jie daugiau meiluma išreiškia energija, žaidimais šokinėjimais ir pan.
O dėl furminatoriaus tai aš neušukuoju kas dien, bet tiesa pasakius tik iš tingumo, šiaip reikėtų
na bet vakare kokia 21 val po visu zmonisku ir sunisku darbu nejaugi jie nenori prigulti su seimininku ant sofkutes
QUOTE(Mažė_ @ 2010 08 08, 21:03)
na bet vakare kokia 21 val po visu zmonisku ir sunisku darbu nejaugi jie nenori prigulti su seimininku ant sofkutes
mūsų Džiumba nori prigult ant sofkutės dieną naktį, tik pakviesk... o Pinkis vat nelabai ir viskas
Archeologe, įkelk kokią Zaros nuotrauką!
ir kitos įkelkit
Gama ir miega lovoje................................ bandysim keisti si iproti, nes gresia skyrybom
siandien sudalyvavom pirmoje rimtoje parodoje Druskininkuose jaunimo klaseje. vietos negavom, bet ivertinimas puikiai, tuo ir dziaugiames Gamai pries tris dienas tik 9 men suejo, tai mums cia toks pasibandymas buvo. teisejas parase, kad per smulki - reikes ir mums po kalnus begioti...kad krutine kaip Zaros uzaugtu ir valgyti daugiau... o jei ne, ai silikonu gresia
siandien sudalyvavom pirmoje rimtoje parodoje Druskininkuose jaunimo klaseje. vietos negavom, bet ivertinimas puikiai, tuo ir dziaugiames Gamai pries tris dienas tik 9 men suejo, tai mums cia toks pasibandymas buvo. teisejas parase, kad per smulki - reikes ir mums po kalnus begioti...kad krutine kaip Zaros uzaugtu ir valgyti daugiau... o jei ne, ai silikonu gresia
o gal žinote kas parduoda patinėlį?
QUOTE(Liucytė @ 2010 08 08, 22:16)
Gama ir miega lovoje................................ bandysim keisti si iproti, nes gresia skyrybom
o jei ne, ai silikonu gresia
o jei ne, ai silikonu gresia
na, pasirodom: mūsų Pinkis ir Džiumba
QUOTE(*Hrista* @ 2010 08 08, 23:07)
Kokia miela porelė.
ačiū ačiū, o pas jus avatare koks šunis?
Jei galima už ją atsakysiu aš. Ten Italų brakiūkštis
aš taip ir pagalvojau, nes vieną pažįstu
QUOTE(Mažė_ @ 2010 08 08, 22:03)
Jie nėra tokie visiškai neprisileidžiantys žmonių, aišku jie ir pavargsta ir prigulti gali ir nori kaip ir visi kiti šunys. Tarkim Ultros Gaja iš vis meilumo įsikūnijimas atrodo. čia labai priklauso nuo šuns temperamento.
Liucyte sveikinimai Gamai šauniai pasirodėt, girdėjau nemažai jaunime šunų buvo