Ačiu už pagirimus, čia kolegės bliuskutė, čia ji ir fotografuota.
QUOTE(koti @ 2010 08 13, 11:51)
Labai kuklu-bet kas paprasta-tas ir tobula... man patinka.
koti, linas... labai miela suknytė
grazi paprasta suknute ,tik va juostele prie lino tos atlasines as nedeciau
bet cia kaip bukle siuliukas,tai lino turbut ne 100 proc
bet cia kaip bukle siuliukas,tai lino turbut ne 100 proc
Na pagaliau baigiau, vis1 vasarą nėriau prišokdama. Vienu metu kelis darbelius dariau.
Pradžioj maniau kad neriu maudymuką, vėliau, kad palaidinukę, o išėjo- Jūsų teismui
Pradžioj maniau kad neriu maudymuką, vėliau, kad palaidinukę, o išėjo- Jūsų teismui
QUOTE(mildute6 @ 2010 08 13, 16:13)
Na pagaliau baigiau, vis1 vasarą nėriau prišokdama. Vienu metu kelis darbelius dariau.
Labai grazu ,tik mano galva,dar reiketu keleta cm ilgio ,tada atrodytu tobulai
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 13, 16:47)
Labai grazu ,tik mano galva,dar reiketu keleta cm ilgio ,tada atrodytu tobulai
Tai vat tame ir visas reikalas- pabaigiau siūlus...
Koti ir mildute6: labai dailios skuneles.
mildute6: jei per karscius nesiosi, tai bus gerai ir toks ilgis. O tai siandien tokiu merginu prisiziurejau, kad net vyras atsisukdavo i mane pasiklausti "ten suknele ar naktiniai?"
mildute6: jei per karscius nesiosi, tai bus gerai ir toks ilgis. O tai siandien tokiu merginu prisiziurejau, kad net vyras atsisukdavo i mane pasiklausti "ten suknele ar naktiniai?"
gal galeciau bir as pasigirt savo darbeliais neturiu foto ant zmogaus nes jau padovanotas cia tikrai ne paskutiniai pirmas trecias laisvi jaigu kam idomu
QUOTE(edwinake @ 2010 08 14, 15:15)
Geras pasiruosimas žiemai...
Getira- nežinau kaip čia bus su ta suknele... Jei timpas apsivilkt, tai pusė velnio ir šiaip ku palėkt.... Nėriau- tiksliai nežinodama, kas gausis, nes variau iki siūlai baigėsi