atsinešu ir aš...airiškuose nieks nepakomentavo-tai atiduodu jūsų teismui
QUOTE(lututė @ 2010 08 12, 08:56)
Labai gražu. Nerti moku, bet čia man kosmosas.
[quote=juodauoga,2010 08 11, 19:18]
Nuostabūs Jūsų darbeliai
Pirmasis mano blynukas
Vestuvinė suknelė * Jausmų Žaismas *. Megzta pagal užsakymą
Juodauoga ,fantastiska suknele labai graziai padaryta
Nuostabūs Jūsų darbeliai
Pirmasis mano blynukas
Vestuvinė suknelė * Jausmų Žaismas *. Megzta pagal užsakymą
Juodauoga ,fantastiska suknele labai graziai padaryta
QUOTE(zavin @ 2010 08 12, 11:12)
Žuviuk, suknelė labai gražiai žiurisi ant jūsų
Atėjau pasirodyti vasarinio darbuko, nerto kartu su kolege. Ji nėrė apačia iki šniuriukų o paskui aš jau visą pabaigiau.
Pvz:
Atėjau pasirodyti vasarinio darbuko, nerto kartu su kolege. Ji nėrė apačia iki šniuriukų o paskui aš jau visą pabaigiau.
Pvz:
dailus darbelis
lutuke
as ir dar nesiryztu airiskam mezgimui, idomiai atrodo (man noretusi liemeneles, kad maziau matytusi)
zavin, labai gražus ir kruopštus darbelis t kyla klausimas, kuri nešiosit, jei dviese mezgėt
Juodauoga, suknelė atrodo fantastiškai, tokia nematyta ir originali, nieko neprimenanti Būt labai įdomu pamatyt ant modeliuko
Liniuka, labai kruopštu aš nėriniams iš detalių dar tikriausiai negreit pasiryšiu....
žuviukas, labai dailus ir išpildymas, ir spalva labai skani, ir labai gražiai žiūrisi su juoda pasuknele
Juodauoga, suknelė atrodo fantastiškai, tokia nematyta ir originali, nieko neprimenanti Būt labai įdomu pamatyt ant modeliuko
Liniuka, labai kruopštu aš nėriniams iš detalių dar tikriausiai negreit pasiryšiu....
žuviukas, labai dailus ir išpildymas, ir spalva labai skani, ir labai gražiai žiūrisi su juoda pasuknele
QUOTE(eya @ 2010 08 12, 12:21)
zavin, labai gražus ir kruopštus darbelis t kyla klausimas, kuri nešiosit, jei dviese mezgėt
siaippasukne tamsiai ruda, bet tai ne esme aciu uz pagyras
QUOTE(benomama @ 2010 08 12, 12:00)
dailus darbelis
lutuke
as ir dar nesiryztu airiskam mezgimui, idomiai atrodo (man noretusi liemeneles, kad maziau matytusi)
lutuke
ten bliuskutė po apačia ...užtat taip keistai ir atrodo-viskas ant skubos fotkinta...bet smagu,kad neišpeikėt,panos
Labai gražūs Jūsų darbeliai , be galo kruopštūs, taip preciziškai ir dailiai nunerti....
Auksarankės
Ačiū visoms Merginoms už pagiriamąjį žodį suknelei ir asmeniškai Ačiū ilamkai , už geranoriškus ir draugiškus asmeninius patarimus
Vestuvės bus žiemą...labai tikiuosi gauti nuotrauką , nes man pačiai irgi labai smalsu kaip suknelė ant Nuotakos atrodys
Auksarankės
Ačiū visoms Merginoms už pagiriamąjį žodį suknelei ir asmeniškai Ačiū ilamkai , už geranoriškus ir draugiškus asmeninius patarimus
Vestuvės bus žiemą...labai tikiuosi gauti nuotrauką , nes man pačiai irgi labai smalsu kaip suknelė ant Nuotakos atrodys
oi, ne čia žinutę parašiau