Mamyte uogyte - labai, labai dailus darbelis
Is kur gaunate tokiu mergyciu-manikeniu?
Aciu visoms uz pagyrimus mano mergytei ir mano mezginiams
QUOTE(mileta4 @ 2010 09 16, 10:52)
Mamyte uogyte - labai, labai dailus darbelis
Tai kad viena tokia nuosava ir teturiu
Susapnuota, shemutes neturiu nes mezgiau is galvos.O tas "supliusavimas gaunas mezgant paprasciausiai gerom blogom akim. 5geros 5 blogos. ir i virsu mazinant.
benomama, sukneles chemutes neturiu, bet juk cia labai paprasta. Mezgiau nuo virsaus tokia apvalia kaip servetele, kai daejau iki pazastu padalinau akis rankocvem ir likusia dali mezgiau i apacia, pridejau bloguju akiu, kurias vis padauginau kas 10 eiliu.
O kepuryte, numezgus atnara vis dauginau iki puses, o nuo puses mazinau akis. o tuos spalvotus sluoksnius tai numezgiau nedidele atnara o jau kitos spalvos siulais surinkau akis si blogosios pusesprie atnaros pradzios ir mezgiau mazindama. tai ir gaunas toks kaip kopustelis.
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 09 16, 12:51)
Susapnuota, shemutes neturiu nes mezgiau is galvos.O tas "supliusavimas gaunas mezgant paprasciausiai gerom blogom akim. 5geros 5 blogos. ir i virsu mazinant.
Aciu, uz paaiskinima
pasigirsiu sio ryto darbu
Kazkada mezgiau klientei tokia juoda ilga suknele - tunika... Bet kliente nepanoro uz ja moketi..., issisukinejo..., taip ir liko pas mane... Iki sio ryto , kai pasiuliau dukrai ...Ji sumaste, kad jai 23 cm perilga ( nu man irgi ji perilga atrode, bet toks klientes noras buvo ) . Tai staigiai nuardziau, uzbaigiau. Staigiai pasuknele nukirpau, atsiuvau . Ir dar nufotkinau... bet jau juoda spalva fotkint Nu bet svarbu dukra patenkinta juoda ruba gavusi ir laiminga i paskaitas isleke
Kazkada mezgiau klientei tokia juoda ilga suknele - tunika... Bet kliente nepanoro uz ja moketi..., issisukinejo..., taip ir liko pas mane... Iki sio ryto , kai pasiuliau dukrai ...Ji sumaste, kad jai 23 cm perilga ( nu man irgi ji perilga atrode, bet toks klientes noras buvo ) . Tai staigiai nuardziau, uzbaigiau. Staigiai pasuknele nukirpau, atsiuvau . Ir dar nufotkinau... bet jau juoda spalva fotkint Nu bet svarbu dukra patenkinta juoda ruba gavusi ir laiminga i paskaitas isleke
QUOTE(Lusasita @ 2010 09 16, 14:54)
pasigirsiu sio ryto darbu
Labai įdomi ir graži
QUOTE(Lusasita @ 2010 09 16, 15:02)
Nors ir ne mano nosei tokie mezginiai, bet išsisaugojau, gal kada susikaupsiu tokiam dalykui
Lusasita: labai daili suknele. Teisingiau- super!! O juoda gal lengviau butu fotkinti, jei i manekene butu nukreipta sviesa. Bent jau man taip susimaste..
Lusasita Šauniai atnaujinai suknutę,gražu
jurgičiukas Na ir gražiai papuoši savo mergytę Labai puikios liemenės
Capricorn Puikus nėrinukas-puikiai moteriai
jurgičiukas Na ir gražiai papuoši savo mergytę Labai puikios liemenės
Capricorn Puikus nėrinukas-puikiai moteriai
Aciu Jums
Nu kokios grazios kaip smagu maza pupa puost
nu labai graziai atrodote
QUOTE(jurgičiukas @ 2010 09 16, 18:23)
Liemenės mano mažąjai pupai
Nu kokios grazios kaip smagu maza pupa puost
QUOTE(Capricorn @ 2010 09 16, 18:24)
Nėrinukas iš vilnelės šiltai rudens dienai...
nu labai graziai atrodote