bastinga, ir suknytė ir mergytė nuostabi
Mano nertinukas is motyvu
Ir labai paprastas salikas mamai
Ir labai paprastas salikas mamai
QUOTE(langana @ 2010 08 09, 15:07)
Paprastas, bet labai originalus Man patinka tokie paprasti, bet tuo paciu ir isskirtiniai gaminiai
Na suknute jau buvau rodzius dabar rodau visa komplekta
Tik palik merginas kelioms dienoms ramiai. Tai, kad primezgat, prigaminat, kad net akys raibsta.
Ilamka: dukrytes suknele fantastiska! Tikra mamzele
langana: superinis salikas! Tik dar nesupratau, kaip jis megztas
Januse: kostiumelis labai dailus. Spalva tokia saldziai maloni.
Saunuoles jus visos.
Ilamka: dukrytes suknele fantastiska! Tikra mamzele
langana: superinis salikas! Tik dar nesupratau, kaip jis megztas
Januse: kostiumelis labai dailus. Spalva tokia saldziai maloni.
Saunuoles jus visos.
Bastinga mergyte labai dailiai papuosta sukneles apacia darbelio daug reikalavo... uz kantrybe ir dailu darba balioncikas
Susapnuota, aciu. Ideja pasiskolinta is Osinkos.
Getira, jis vaseliu nertas. Keliu akiu pynute, stulpelis be uzmetimo ir vel pynute. Po penkiu eiliu pasislenki per puse motyvo ir dar 3 eiles, po to vel is naujo. Kutai nerti kartu:gale eiles pynute is 40 akiu, galas ineriamas i ta pacia aki, is kurios pradeta. Si rasteli lengva kaitalioti, priklausomai nuo siulu jis atrodo vis skirtingai. Dabar panasiu budu neriu megztuka is mocheros. Ir dar draugei sali pazadejau.
Getira, jis vaseliu nertas. Keliu akiu pynute, stulpelis be uzmetimo ir vel pynute. Po penkiu eiliu pasislenki per puse motyvo ir dar 3 eiles, po to vel is naujo. Kutai nerti kartu:gale eiles pynute is 40 akiu, galas ineriamas i ta pacia aki, is kurios pradeta. Si rasteli lengva kaitalioti, priklausomai nuo siulu jis atrodo vis skirtingai. Dabar panasiu budu neriu megztuka is mocheros. Ir dar draugei sali pazadejau.
Nu va pasigirsiu megztuku . seniau megztas tik nesenai nufotografuotas.
aisku cia reiktu kelniu arba sijono aukstu liemeniu.
bet mana sesei ir plika bamba neblogai atrodo
aisku cia reiktu kelniu arba sijono aukstu liemeniu.
bet mana sesei ir plika bamba neblogai atrodo
Labai grazu ir stilinga
labai gražutis megztukas, mamyte uogyte