aciu
modelis ir man labai grazus,daviau klientui rinktis is daugelio ideju,o asitas buvo pirmas,net neabejojau,kad ji pasirinks.Ir mano abu sunus jau eileje tokio laukia-vienas juodo,kitas balto.
Tik ant manekeno maniskis nelabai kaip ziurisi,sutises kazkoks .Ant zmogaus visai kitaip atrode,tik dar be apdailos buvo ir nepadariau nuotraukos,tikiuosi atsius
QUOTE(L@imužė @ 2010 08 22, 20:24)
Nu ir prisižiūrėjau grožių, net akys raibsta , tikrai visos be išimties vertos kuo geriausių žodžių - ŠAUNUOLĖS
Pasigirsiu ir aš vienu iš paskutinių darbelių - komplektukas rugsėjo 1 . Smagu, kad šiandien gavau nuotraukytes
Pasigirsiu ir aš vienu iš paskutinių darbelių - komplektukas rugsėjo 1 . Smagu, kad šiandien gavau nuotraukytes
Pamačiau ir nugriuvau, kaip gražu, be galo gražus komplektukas
Viliutee, kaip gerai, kad paroei megztuka. jauciu, ka ir mano sunui toks patiks
QUOTE(Lusasita @ 2010 08 23, 12:37)
Viliutee, kaip gerai, kad paroei megztuka. jauciu, ka ir mano sunui toks patiks
99 proc garantuoju,kad patiks
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 23, 10:57)
nevardinsiu ,o visas vienu zodziu pagirsiuSAUNUOLES
as giriuosi jaukitoje temeleje rodytu vyrisku megztuku ant moterisko manekeno ir cia paprasysiu nematyti nuo lyginimo pataskytu demiu, pati tik nuotraukoje pamaciau,o perfotografuoti nebeturiu ko
ORIGINALAS(is storesniu siulu ir spalva grazesne,nes pilka )
as giriuosi jaukitoje temeleje rodytu vyrisku megztuku ant moterisko manekeno ir cia paprasysiu nematyti nuo lyginimo pataskytu demiu, pati tik nuotraukoje pamaciau,o perfotografuoti nebeturiu ko
ORIGINALAS(is storesniu siulu ir spalva grazesne,nes pilka )
Labai grazus megztukas, o gal negaila schemutes, nes jau vyras uzmate ir liepe megzti jam toki
Na jau niekuo nenustebinsiu
Dar vienas mocherinis ( jau šeštasis šiais metais ) krikštynų komplektėlis
Dar vienas mocherinis ( jau šeštasis šiais metais ) krikštynų komplektėlis
QUOTE(rufalija @ 2010 08 23, 16:21)
Labai grazus megztukas, o gal negaila schemutes, nes jau vyras uzmate ir liepe megzti jam toki
TIKRAI TIKRAI be schemos mezgiau.tik sita nuotrauka ir turejau.Bet cia taip aiskiai viskas matosi,kad jokios schemos ir nereikia,norint net akis galima susiskaiciuoti.jei turit kokiu klausimu,klauskit
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 23, 10:57)
nevardinsiu ,o visas vienu zodziu pagirsiuSAUNUOLES
Viliuteee koks grazuolis sitas megztinis
As manau,kad daug kas pasirinks megsti si fainuoli megztuka
QUOTE(Viliuteee @ 2010 08 23, 17:10)
TIKRAI TIKRAI be schemos mezgiau.tik sita nuotrauka ir turejau.Bet cia taip aiskiai viskas matosi,kad jokios schemos ir nereikia,norint net akis galima susiskaiciuoti.jei turit kokiu klausimu,klauskit
Rastas gan aiskus, o su kapisonu nesu susidurusi, gal turit kokia schemute ar aprasyma, kaip jis daromas
Viliute labai fainas megztinis. O iš kokių siūlų mezgėte?
Lusasita labai gražus komplektukas
QUOTE(zavin @ 2010 08 23, 20:24)
Viliute labai fainas megztinis. O iš kokių siūlų mezgėte?
mezgiau is NAKO,nors geriau butu storesni