Na jau rodyti darbeliai. ir mano palaidine ir dukrytes suknele . Bet taip atrodo efektingiausiai
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 21, 22:35)
Na jau rodyti darbeliai. ir mano palaidine ir dukrytes suknele . Bet taip atrodo efektingiausiai
Wau kaip grazu
Ir kaip idomiai nunerta,cia turbut su liniuote neriasi,arba jau man
mamyte uogyte, jusu darbeliai kaip visada stulbinatys
Viliuteee jau jūsų darbeliai tai kiek reik laiko parleisti mezgant neriant , kad tiek grožybių prikurti nu ir kantrybė
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2010 08 21, 21:35)
Labai gražus darbai gal galite įdėti kokią nuorodą kaip nerti megztuką iš tokių kilpų Labai ačiū
Nu ir prisižiūrėjau grožių, net akys raibsta , tikrai visos be išimties vertos kuo geriausių žodžių - ŠAUNUOLĖS
Pasigirsiu ir aš vienu iš paskutinių darbelių - komplektukas rugsėjo 1 . Smagu, kad šiandien gavau nuotraukytes
Pasigirsiu ir aš vienu iš paskutinių darbelių - komplektukas rugsėjo 1 . Smagu, kad šiandien gavau nuotraukytes
Aciu visoms uz pagyrimus
norwa, cia tikrai nerta su linuote
saulemeile, turiu nuludint nes nuorodeles neturiu. Kazka maciau, kazka girdejau, pabandziau ir isejo O cia labai paprasta, isneri juostele,antra eijute nerdama kabini i kiekviena aki ir neri kilpele ant linuotes, paskui nusmaukus atsargiai neri zema stulpeli i kiekviena kilpele, isneri viena eilute zemu stulpeliu ir vel neri kilputes ant linuotes.
liepa50, jau norejau klausti ar tik zurnalais dalinates ar ir pati neriat mezgat?
va ir turiu puiku vaizdini atsakyma. labai saunus darbelias. Ir didelis ACIU uz zurnaliukus.
zavin, nuostabus sijonukas
L@imužė, zavingas komplektukas.
norwa, cia tikrai nerta su linuote
saulemeile, turiu nuludint nes nuorodeles neturiu. Kazka maciau, kazka girdejau, pabandziau ir isejo O cia labai paprasta, isneri juostele,antra eijute nerdama kabini i kiekviena aki ir neri kilpele ant linuotes, paskui nusmaukus atsargiai neri zema stulpeli i kiekviena kilpele, isneri viena eilute zemu stulpeliu ir vel neri kilputes ant linuotes.
liepa50, jau norejau klausti ar tik zurnalais dalinates ar ir pati neriat mezgat?
va ir turiu puiku vaizdini atsakyma. labai saunus darbelias. Ir didelis ACIU uz zurnaliukus.
zavin, nuostabus sijonukas
L@imužė, zavingas komplektukas.
mamyteuogyte-nuostabios spalvos ir puikus modeliai
laimuzes-labai puosni suknele,kaip graziai atrodo tos geles
laimuzes-labai puosni suknele,kaip graziai atrodo tos geles
nevardinsiu ,o visas vienu zodziu pagirsiuSAUNUOLES
as giriuosi jaukitoje temeleje rodytu vyrisku megztuku ant moterisko manekeno ir cia paprasysiu nematyti nuo lyginimo pataskytu demiu, pati tik nuotraukoje pamaciau,o perfotografuoti nebeturiu ko
ORIGINALAS(is storesniu siulu ir spalva grazesne,nes pilka )
as giriuosi jaukitoje temeleje rodytu vyrisku megztuku ant moterisko manekeno ir cia paprasysiu nematyti nuo lyginimo pataskytu demiu, pati tik nuotraukoje pamaciau,o perfotografuoti nebeturiu ko
ORIGINALAS(is storesniu siulu ir spalva grazesne,nes pilka )