Oi,kokia graži lovatiesė...ale iš kur tiek kantrybės ? Aš irgi svaigstu nusimegzt,bet pasvaigstu...ir...nustoju...
QUOTE(Zuviukas:) @ 2010 08 17, 18:43)
eina sau uzpavydejau ir bliuskes ir figuros
nu nu...gi pati irgi nendrelė esi
wow, lovatiese
Superinė lovatiesė
QUOTE(leitutė @ 2010 08 17, 08:53)
Labai gražu. Gal galima schemutę.
Ačiukas Kompe schemos atrodo neturiu, pernai prikau žurnalą, tai tik popierinis pavidalas pas mane.. Bet gal merginos žurnalų temoj padėtų "kopiją" nete surasti? Čia iš Verenos 2009 vasaros, viršelis atrodo taip
Suknelės originalas - čia, tik mana iš gerokai plonesnių siūlų. Žinau, kad tikrai yra šita suknelė ir rusiškoj Verenoj.
ANDREV, lovatiesė tai kažkas tokio wow...
Capricorn, dailu ir labai gražu ant įdegusio kūno..
Pasirodysiu ir cia
QUOTE(remda @ 2010 08 17, 22:45)
negaliu pati atsidziaugt savo kuriniu
Tikrai, kad yra kuom džiaugtis! Labai gražu..
QUOTE(ADREV @ 2010 08 17, 17:04)
siaip uzsiimu dekupazu, bet laisvu laiku truputi paimu ir mezgini i rankas.Sia lovatiese mezgiau beveik metus, net geda rasyti, bet ji man miela.Ir siaip pamezgineju
Oi kaip gražu... ir spalvytės, ir kiek darbelio...
Ligvita, labai graži suknelė, o priderinti aksesuarai padarė ją dar originalesnę
QUOTE(eya @ 2010 08 17, 22:35)
Capricorn, dailu ir labai gražu ant įdegusio kūno..
Ačiū
QUOTE(Ligvita @ 2010 08 17, 23:19)
Daili suknutė Tiesiog žavus derinys Daug ką lemia tinkami aksesuarai
QUOTE(remda @ 2010 08 17, 23:45)
negaliu pati atsidziaugt savo kuriniu
Kad labai gražu ir yra
Labai graži Lovatiesė
ligvita super kūrinukas, tai gražiausias variantas kiek mačius (iki šiol Lelu variantas buvo gražiausias)
nu ir šiokia tokia pastabėlė nuskambėjus kartą ir kitoj temoj bet man labai patiko: skirkit NĖRIMĄ nuo MEZGIMO (tai tas pats kaip juoda duona ir balta, nors ir duona bet skiriasi)
ligvita super kūrinukas, tai gražiausias variantas kiek mačius (iki šiol Lelu variantas buvo gražiausias)
nu ir šiokia tokia pastabėlė nuskambėjus kartą ir kitoj temoj bet man labai patiko: skirkit NĖRIMĄ nuo MEZGIMO (tai tas pats kaip juoda duona ir balta, nors ir duona bet skiriasi)