Nesupykit, kad iš anos temos paskutiniojo puslapio atnešiau čia gražiąsias suknikes . Nu negaliu cituot, be nuotraukų , tiesiog griekas palikt senos temos paskutiniam puslapiuke
Fantastika . Labai daili, išpildymas vertas didžiausių ovacijų . Žaviuosi tokiais dailiais ir gražiais nėriniais
Vau . Nu jau numirt iš pavydo galima . Vargas manau atsipirks , nes pagyrų tai malajona sulauksi
QUOTE(ilamka @ 2010 08 07, 16:57)
Fantastika . Labai daili, išpildymas vertas didžiausių ovacijų . Žaviuosi tokiais dailiais ir gražiais nėriniais
QUOTE(Sandriene123 @ 2010 08 07, 20:19)
Vau . Nu jau numirt iš pavydo galima . Vargas manau atsipirks , nes pagyrų tai malajona sulauksi
As taip pat norejau labai pagriti Sandreines123 suknele. Jau tokia grazi, o dar is sameriu.... Mane taipzavi misoni margumynai.... o sumeriai kol kas man patys megiamiausi ir geriausi siuliukai tinkants ir kasdienai ir sventei
Labai dailiai numegzta suknele - viskas taip idealiai apgula figura....
Labai dailiai numegzta suknele - viskas taip idealiai apgula figura....
QUOTE(ilamka @ 2010 08 07, 15:57)
na sukneles rastelis grazus labai ,bet ties peciais tai man negrazu ant manekeno viskas ok,bet va ant moters tai kazkas ne to...jai per laisva,pasmuke,ir tas sudurimas man nelabai...ir kur juostele iverta,tai ta vieta nerta kazkaip tempia,lupa,nors ant manekeno viskas idealiai.
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 08, 23:01)
na sukneles rastelis grazus labai ,bet ties peciais tai man negrazu ant manekeno viskas ok,bet va ant moters tai kazkas ne to...jai per laisva,pasmuke,ir tas sudurimas man nelabai...ir kur juostele iverta,tai ta vieta nerta kazkaip tempia,lupa,nors ant manekeno viskas idealiai.
Manyciau, kad manekeno peciai siauresni ir krutine mazesne
Ateinu ir as pasirodyti bei pasitarti
man si suknia kaip neuzbaigta atrodo, nes pagal rasta tai dar 8 eiles turi nertis. Bet pagal modeliuka daigiau nereikia, taii nezinau kaip pabaigti
o siai sukniai galvojua.... ar reikia danerti dar viena brinda
( gal nekaip istampiau, bet ant modelio geriau atrodo )
QUOTE(Olaiva @ 2010 08 08, 22:01)
Ant manekeno visi drabuziai graziai krenta,o zmogaus figura juk neideali o siaip suknute daryta zmogaus nematant,kokius dave ismatavimus,tokia ir padariau ir nesioti ja galima kaip patogiau su apnuogintais peciais arba ne,ten buvo iverta gumute,bet matomai klientei atrode,kad jei taip geriau ir graziau,cia skonio reikalas.svarbiausia manau,kad mano kliente jautesi ispudingai
Ačiū dideliausias visoms už pagyrimus.Vakar net mano tėtis kokias 5 minutes apžiūrinėjo mano suknelę,ir poto pasakė-nu šakės Ir tai man pats geriausias įvertinimas.Atsiimu tai,ką buvau parašiusi apie samerius.Mezgasi jie sunkokai,bet užtat kaip malonu dėvėti!Šitokioj kaitroj jaučiausi labai gerai.Dar kartą AČIŪ ir gražių darbeliu visoms.
Papildyta:
ilamka,nu žinote,tai jau išvis aukštasis pilotažas
Papildyta:
ilamka,nu žinote,tai jau išvis aukštasis pilotažas
ilamka, Labai labai grazi suknele ..matosi, kad daug darbo ideta, be galo kruopstu , dailu, tiesiog tobula ....
Del tu peciu - zinoma matosi, kad smunka ir t.t....BET esme ne atlikime : tiesiog kai kurios klientes turi viena savybe : daryk, kad butu idealu ( pagal ju pageidaujamus ismatavimus ) , bet jos pasidarys taip, kaip joms grazu : nukirps, patrumpins, perdarys savaip ( geriau sugadins ), bet bus pagal jas ...
Gal per tiesiai parasiau, bet buna ir tokiu atveju
Labai patiko zaismingoji Sandriene123 suknele
parupo rastelis.... ...gal turite nuorodele, kur rasti ta grazuji rasteli?...
Del tu peciu - zinoma matosi, kad smunka ir t.t....BET esme ne atlikime : tiesiog kai kurios klientes turi viena savybe : daryk, kad butu idealu ( pagal ju pageidaujamus ismatavimus ) , bet jos pasidarys taip, kaip joms grazu : nukirps, patrumpins, perdarys savaip ( geriau sugadins ), bet bus pagal jas ...
Gal per tiesiai parasiau, bet buna ir tokiu atveju
Labai patiko zaismingoji Sandriene123 suknele
parupo rastelis.... ...gal turite nuorodele, kur rasti ta grazuji rasteli?...
aciu visoms
meskute231, o ta suknele tai mergaitei skirta? Atskirai jos ko gero abi labai grazios, bet kartu...
bastinga, beveik uzsimaniau mergaites
bastinga, beveik uzsimaniau mergaites