As perku cia gaunasi pigiau nei perkant atskirai vienetais
! | Primenu, kad - draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Tai galite daryti kitais būdais,o ne viešai Forume: ( per až, skype, el. paštais ir pan. ) Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. |
Gal kas zinot ar www.veriniams.lt atostogauja, nes jau antra savaite is ju negaunu jokios info. Kiek is kitu parduotuviu esu pirkus tokio dalyko nebuvo.
QUOTE(uogyte3 @ 2010 10 01, 09:54)
Gal kas zinot ar www.veriniams.lt atostogauja, nes jau antra savaite is ju negaunu jokios info. Kiek is kitu parduotuviu esu pirkus tokio dalyko nebuvo.
Kokios info? Šiaip nemanau, kad atostogauja, neperseniausiai iš jų pirkau
sveikos norejau paklausti gal zinot kokiu anglisku (uk) internetiniu parduotuviu kur butu galima isigyti visokiu karoliuku ir priedu aciu uz info
Sveiki. Gal kas zino kur galima uzsakyt tokius medinius karoliukus su raidem ir skaiciais, tokius kaip daro tuos ciulptuku laikyklius. O gal kas gali tiesiog is savo pasiulyt? Man reiktu 22 skirtingu raidziu ir 10 skaitmenu
sveikos,gal kas zinot,kur butu galima isigyt tokiu uzsegimu,pirkau jau senokai Vilniuje Pilies gatveje esancioje parduotuveje,dabar pati esu Klaipedoje,gal kas matete kokioje internetineje parduotuveje? labai reiktu
QUOTE(Mamukas Indriukas @ 2010 10 24, 22:45)
sveikos,gal kas zinot,kur butu galima isigyt tokiu uzsegimu,pirkau jau senokai Vilniuje Pilies gatveje esancioje parduotuveje,dabar pati esu Klaipedoje,gal kas matete kokioje internetineje parduotuveje? labai reiktu
Jeigu Vilniuj matei, tai pažiūrėk jų internetinėj pard. akmeneliai.com
Gal kuri kaunietė pirks ką nors iš vėriniams.lt ? Neseniai dariau iš ten užsakymą, ir pamiršau prigriebti kelis karoliukus, o jų dabar taip reik
cindy,jau ziurejau nera galvojau gal kuri bus uzmacius kur,ar turi savo asmeniniame rezerve
dar klausimelis gal kas matet kur pirkt kokioje internetineje parduotuveje laikroduku,apyrankem,anksiau budavo rankdarbiuose,ar perliuke dabar kuris laikas nera,o taip reik jei kas ka uzmatytumet parasykit,aciu labai
dar klausimelis gal kas matet kur pirkt kokioje internetineje parduotuveje laikroduku,apyrankem,anksiau budavo rankdarbiuose,ar perliuke dabar kuris laikas nera,o taip reik jei kas ka uzmatytumet parasykit,aciu labai
Na ir as atbegau su klausimukais.
1. Kur Kaune pigiausiai galima gauti maza medini suoliuka.? Toki tik uzpakaliuka padeti.
2. Kur pigiausia gauti galima stora vielute?
3. Ir sakykit kur dingo tema "Ieskau kas pagamintu"?
Aciu
1. Kur Kaune pigiausiai galima gauti maza medini suoliuka.? Toki tik uzpakaliuka padeti.
2. Kur pigiausia gauti galima stora vielute?
3. Ir sakykit kur dingo tema "Ieskau kas pagamintu"?
Aciu