Mergaitės, gal žinote kur internete būtų galima įsigyti panašių nėrinių papuošalams daryti, va kažko tokio:
http://www.part.lt/i...7f372dff929.jpg
ir panašių kristalais ir/ ar perliukais dekoruotų prisiuvamų ala segių papuošalams, panašių į šią:
ir dar - kur perkate gipiūro audinius?
Labai lauksiu patarimų, dėkoju iš anksto
Sveikos visos
Ir aš jungiuosi prie Jūsų
Kadangi gyvenu Anglijoje, tai pagrindinės parduotuvės yra iš UK arba iš LT..
Kolkas pagrindinės parduotuvės tai yra i-beads.eu iš UK, na o lietuviška, kuri pateisino mano lūkesčius yra lelija.lt
Abi parduotuvės manau, kad yra geriausios. Šioje UK man patiko pasirinkimas karoliukų bei SWAROVSKI pasirinkimas Beto kainos yra prieinamos
Ir aš jungiuosi prie Jūsų
Kadangi gyvenu Anglijoje, tai pagrindinės parduotuvės yra iš UK arba iš LT..
Kolkas pagrindinės parduotuvės tai yra i-beads.eu iš UK, na o lietuviška, kuri pateisino mano lūkesčius yra lelija.lt
Abi parduotuvės manau, kad yra geriausios. Šioje UK man patiko pasirinkimas karoliukų bei SWAROVSKI pasirinkimas Beto kainos yra prieinamos
Sveikos, kur perkat vielutę ( sidabrinės sp.,0,3 storio, 50m ) niekur nerandu o gal žinot iš kur galima atsisiųsti didesnį kiekį ( pvz. gal žinot iš kur perka kauno bazė? )
Sveikutes, kur perkat vienodo dydzio biseri? toks jausmas kad toks isvis neegzistuoja, karoliukai visai skirtingu dydziu
+2014 03 27, 15:43-->
Nepirkite kinietiško biserio. Jis žinoma pigesnis, bet šlamštas. Naudoju tik japonišką (Toho, Myuki, Matsuno), čekišką biserį (Preciossa). Japoniškas, deja, brangus, bet tikrai neišmesite nei vieno karoliuko. Parduotuvių adresų, kurios prekiauja šiuo biseriu, pilna internete. Sėkmės
QUOTE(gabriela @ 2014 03 27, 15:43)
Sveikutes, kur perkat vienodo dydzio biseri? toks jausmas kad toks isvis neegzistuoja, karoliukai visai skirtingu dydziu
Nepirkite kinietiško biserio. Jis žinoma pigesnis, bet šlamštas. Naudoju tik japonišką (Toho, Myuki, Matsuno), čekišką biserį (Preciossa). Japoniškas, deja, brangus, bet tikrai neišmesite nei vieno karoliuko. Parduotuvių adresų, kurios prekiauja šiuo biseriu, pilna internete. Sėkmės
Merginos, kur galima nusipirkti plonos odelės sagių nugarėlei paklijuoti?
Jei Vilniuje, tai atraizu yra audiniu parduotuveje prie Kalvariju turgaus
Ieškau pirkti internetu
veriniams.lt
QUOTE(Aruna @ 2014 05 15, 08:48)
veriniams.lt
pirkau čia, tik storoka ir kietoka odelė...
Sveikos, labai mažai informacijos randu apie reikmenų pirkimą iš užsienio, tiksliau Kinijos. Kainos tikrai juokingos. Pvz 1000karoliuku būna 2-3$. Kiek žinau jei suma nėra didesnė nei 75lt jokių mokesčių nėra + yra ir su nemokamu siuntimu. Galvoju sakytis iš Aliexpress Gal yra pirkusių iš čia? per kiek laiko atsiunčia? Pati esu pirkusi iš Buyincoins siunčia nemokamai, tik labai mažas pasirinkimas kas liečia karoliukus. Atsiųsdavo iš čia per mėnesį.
QUOTE(moony @ 2014 07 16, 16:19)
Sveikos, labai mažai informacijos randu apie reikmenų pirkimą iš užsienio, tiksliau Kinijos. Kainos tikrai juokingos. Pvz 1000karoliuku būna 2-3$. Kiek žinau jei suma nėra didesnė nei 75lt jokių mokesčių nėra + yra ir su nemokamu siuntimu. Galvoju sakytis iš Aliexpress Gal yra pirkusių iš čia? per kiek laiko atsiunčia? Pati esu pirkusi iš Buyincoins siunčia nemokamai, tik labai mažas pasirinkimas kas liečia karoliukus. Atsiųsdavo iš čia per mėnesį.
Kainos nedidelės, bet ne visada jie būna kokybiški, reikia skaityti, o per daug pirkimų ir atsirinkti išmoksit Iš Aliexpress ilgai siunčia, geriau jau ebay sakytis, ten ir pasirinkimas didesnis nei ali.