Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Eglentina @ 2013 02 11, 19:43)
Aš tai visada internetu užsisakau ir paštu atsiunčia  smile.gif

Man tokius akmenelius atsiunte, kad..... Jei nepasiseks susitart del grazinimo ikelsiu foto parodyt doh.gif baisu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo EDELVEISA: 04 balandžio 2013 - 12:20
Gal kas matėte kur galima nusipirkti tokį medaljoną - obuoliuką?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 05 16, 14:12)

daiwa boutique realioje parduotuvėje mačiau, bet gal turi ir elektroninėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, gal matet kur štai tokius karoliukus? Arba nors kaip jie vadinasi. Jau tiek laiko ieškau rolleyes.gif

user posted image
Maždaug buna 5 x 8.5 mm
Atsakyti
QUOTE(EDELVEISA @ 2013 04 04, 12:57)
Man tokius akmenelius atsiunte, kad..... Jei nepasiseks susitart del grazinimo ikelsiu foto parodyt  doh.gif  baisu

Iš akmenėliai.com,man atsiuntė ne tokios spalvos svarovskiukus kokius buvau užsakius,tai maloniai sutiko pakeisti būtent tokio atspalvio kokio man reikėjo,o atsiūstuosius paliko kaip kompensaciją
Atsakyti
Sveiki, merginos, labai reikia baltu perliuku, pageidaudina stikliniu.
Reikia 12 mm baltas 1 vnt
5 mm baltas apie 130 vnt,
3 mm baltas apie 130 vnt.

Gal kas turi parduoti ar pasiulyti kokia parduotuve, kur galeciau surasti?
Butinai turi buti baltas, jokie atspalviai netinka. Vilnius, rasykyte i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Angelina 2007 @ 2013 06 10, 11:59)
Sveiki, merginos, labai reikia baltu perliuku, pageidaudina stikliniu.
Reikia 12 mm baltas 1 vnt
          5 mm baltas apie 130 vnt,
          3 mm baltas apie 130 vnt.

Bandykit beadshop.lt jie turi baltų ir nemažais kiekiais.
Atsakyti
Sveikos mergaites,

ieskau gintariniu karoliuku (ne skaldos), vaikui ant kaklo suverti. Turi buti nedidukai karoliukai, geriausia kad neslifuoti. Gal kas patarsit kur galeciau rasti?
Atsakyti
user posted image user posted image

Gal matėte kur tokius baltus pardavinėja plasmasinius ar perveriamus lašo formos stiklinius perliukus baltus? g.gif niekur neberandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joanellea: 21 rugsėjo 2013 - 18:14
Sveikos,

ziurui jus cia tokios viska zinancios ir nusimanacios, tai sakau paklausiu ax.gif
reikia pakankamai ilgu vamzdeliu, gali but mediniai, metaliniai ar dar kazkokie. Gal kas kur uzmatet? ar isvis buna tokiu kur nors? g.gif

aciu, busit labai pagelbejusios 4u.gif
Atsakyti
Auksarankės, HELP!

Ieškau vėriniui JŪRINIŲ perlų (saltwater), ne gėlavandenių, kriauklės ar pan., baltos spalvos, taisyklingai apvalių ir pakankamai didelių - nuo 9 mm.

Žinau, kad brangu, bet kaina šiuo atveju nėra tokia svarbi - reikia kokybiškų ir tikrų perlo karoliukų. Gal kuri užmatėt?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Labai ieškau rožinio kvarco širdelės formos pakabuko,ar karoliuko ar kabašono šiek tiek didesnio,gal kas kur užmatėt tokį pirkt? ax.gif
Atsakyti