dar vakar atradau kad yra skyriukas karoliuku ir siaip visoku priedu dainavos turguje (kaune) gal kuriai nors sita info tiks
QUOTE(cindy @ 2010 08 28, 10:40)
QUOTE(exDaiva @ 2010 08 28, 11:04)
As daug cekisko biserio uzsipirkau Rankdarbiai.com - vienas kitas nelygus karoliukas pasitaiko, geris ir grozis po kinietisku.
Japoniski labai grazus, ale ir brangus ir beje kai norejau uzsisakyti japonisku is Rankdarbiu, jie turejo tik po labai mazai, tai net nepirkau. Dabar dar uzsisakiau susni TOHO biserio is Akmeneliai.com, bet kainos aisku - ale ir splavos ir kokybe mmm :-)
Japoniski labai grazus, ale ir brangus ir beje kai norejau uzsisakyti japonisku is Rankdarbiu, jie turejo tik po labai mazai, tai net nepirkau. Dabar dar uzsisakiau susni TOHO biserio is Akmeneliai.com, bet kainos aisku - ale ir splavos ir kokybe mmm :-)
Ačiū, ko gero bandysiu arba akmenėliuose arba rankdarbiuose pirkt, nedaug jų tenaudoju tai dėl kainų amnau nieko baisaus
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 28, 13:09)
Ačiū, ko gero bandysiu arba akmenėliuose arba rankdarbiuose pirkt, nedaug jų tenaudoju tai dėl kainų amnau nieko baisaus
o gal kuri nors zinote kur yra didelis klipsiuku pasirinkimas?
sveikos mergaites kazkurioj temelej skaiciau apie parduotuve vilniuj stikliu gatvej, tai gal kuri pasakytu kur tiksliau ji yra nes kiek ten vaiksciojus esu kazkaip nepastebejau ne karto ir gal zinot ar dirbs ji sekmadieni? kitas klausimas: kur vilniuje rasti sutazo juosteliu? kad ir kainos nesikandziotu ir pasirinkimo butu
Merginos, gal kuri kur užmatė pasidabruotų spaustukų 1,5 mm apvalių t.y. ne vamzdelių? 2mm tai visur pilna, o 1,5 burbuliukų nerandu.
Merginos, gal netycia zinot kur galeciau gauti zalvario ar sendinto metalo spalvos grandinele ilga? Jau nezinau kiek internetiniu puslapiu perziurejau, bet nerandu Ilgos tik aukso spalvos, o man tinkamos vos po 10cm.
QUOTE(Anelle @ 2010 09 03, 18:33)
Merginos, gal netycia zinot kur galeciau gauti zalvario ar sendinto metalo spalvos grandinele ilga? Jau nezinau kiek internetiniu puslapiu perziurejau, bet nerandu Ilgos tik aukso spalvos, o man tinkamos vos po 10cm.
o sujungti kelių neitų?
QUOTE(Anelle @ 2010 09 03, 18:33)
siaip daznai nors kaina ir buna uz 10 cm, bet perkant didesni kieki gauni nesukarpyta - pabandyk pasiteiraut... Gal imanomas toks variantas
QUOTE(Anelle @ 2010 09 03, 19:33)
Anelle, štai čia pažiūrėk -
grandineles 1,
grandinėlės 2,
grandinėlės 3
P.S. 1,5mm spaustukus jau radau.
QUOTE(sauliuke5 @ 2010 08 28, 19:11)
o gal kuri nors zinote kur yra didelis klipsiuku pasirinkimas?
Rankdarbiai.com tikrai yra O ir kituose puslapiuose esu macius.
Sveikos,
kazkurioje internetineje parduotuveje buvau maciusi kainu ant siuliuko papuosalams skirtu. Taciau dabar niekaip nerandu,gal kuri matet?
Aciu
kazkurioje internetineje parduotuveje buvau maciusi kainu ant siuliuko papuosalams skirtu. Taciau dabar niekaip nerandu,gal kuri matet?
Aciu
QUOTE(ide @ 2010 09 04, 11:44)
Sveikos,
Aciu
Aciu
aš ebejuj pirkau, daug pigiau išeina nors nenaudoju, stovi visas maišas, paieškoti tik reiktu