Sveikos merginos.
Gal žinote kur rasti tokių kepurėlių auskarams? Anksčiau Kauno bazėj pas Daiwa buvo. Klausiau, tai neturi, ir abejoja ar dar kada bus. Internetą išnaršiau, bet neradau. Gal aš žabala? Gal kuri nors kur nors matėte? Laabai reikia....
Gal kuri nors turite, ir galėtumėt perleisti?
Uploaded with ImageShack.us
Sveikos,
gal žinote kur galėčiau rasti tokių užsegtukų, bet svarbu, kad būtų 3cm, maximum 4cm? Nes visur po 5cm
gal žinote kur galėčiau rasti tokių užsegtukų, bet svarbu, kad būtų 3cm, maximum 4cm? Nes visur po 5cm
Sveikos merginos,
noriu pasidalinti idpmia ir aktualia informacija apie Swarovskiu naujienas ateinanciu metu saltajm sezonui
http://agnera.wordpr...014-fallwinter/
manau visom "rankdarbistem" aktualu pasiskaityti, pasisemti dieju
noriu pasidalinti idpmia ir aktualia informacija apie Swarovskiu naujienas ateinanciu metu saltajm sezonui
http://agnera.wordpr...014-fallwinter/
manau visom "rankdarbistem" aktualu pasiskaityti, pasisemti dieju
Sveikos merginos, gal galėtumėt patarti,kur Klaipėdoje galima rasti to stipraus nymo siūlo. Gal jis kitaip kaip vadinas ,nes kur tik paklausiu ,niekas apie tokį net nežino.
Sveiki,gal patarsite kur nebrangei galima nusipirkti sidabriniu detaliu auskariukams? Geriause internetu,bet is bedos tiks ir Vln. Labai aciu uz pagalba
QUOTE(dinusia89 @ 2012 12 17, 10:47)
Sveiki,gal patarsite kur nebrangei galima nusipirkti sidabriniu detaliu auskariukams? Geriause internetu,bet is bedos tiks ir Vln. Labai aciu uz pagalba
ciklanta.lt
Laba diena,
Gal kas žino kur Lietuvoje būtų galima įsigyti prancūziškos vielutės? Vienintelė e-parduotuvė, kurioje jos radau, nebeparduoda ir į el. laiškus su klausimu, kada ir ar iš vis beturės, neatsako... Apie tokią kalbu prancūziška vielutė
Gal kas žino kur Lietuvoje būtų galima įsigyti prancūziškos vielutės? Vienintelė e-parduotuvė, kurioje jos radau, nebeparduoda ir į el. laiškus su klausimu, kada ir ar iš vis beturės, neatsako... Apie tokią kalbu prancūziška vielutė
sveiki, toks klausimas... man reikia užspaustukų paslėptukų internetu kažkaip neapsimoka tik jų užsakinėti gyvenu Š. mietelyje Vilniuje, buvau nuėjus iki Silver City Banginyje nėra ten pas juos... gal galit patarti kur dar netoli galima nueit? Reik gal pamėgint Švitrigailos g. ar Kosciuškos g. pradžioj? bet gal kur arčiau yra dar parduotuvių?
QUOTE(mielka @ 2013 01 22, 14:20)
sveiki, toks klausimas... man reikia užspaustukų paslėptukų internetu kažkaip neapsimoka tik jų užsakinėti gyvenu Š. mietelyje Vilniuje, buvau nuėjus iki Silver City Banginyje nėra ten pas juos... gal galit patarti kur dar netoli galima nueit? Reik gal pamėgint Švitrigailos g. ar Kosciuškos g. pradžioj? bet gal kur arčiau yra dar parduotuvių?
Nezinau, kur arciau, bet Ibrahime prie Kalvarijos turgaus pigiau
QUOTE(Enigm@ @ 2013 01 22, 14:57)
Nezinau, kur arciau, bet Ibrahime prie Kalvarijos turgaus pigiau
o kur jis tiksliai yra? arčiau man kalvarijų turgus
Papildyta:
aj žinau kur yra nevisai prie kalvarijų, reik pamėgint nueit
QUOTE(mielka @ 2013 01 22, 15:57)
o kur jis tiksliai yra? arčiau man kalvarijų turgus
Papildyta:
Papildyta:
Ten pirmam aukste yra parduotuve, ten daug biserio, detaliu, akmenuku. Kalvarijų g. 24a