Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Sveikos, gal kur matėt pirkti juvelyrinių akučių kvadratinių?
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2012 04 13, 12:16)
Gal kur užmatėte tokį daiktą pirkt? Internetinėj arba Vilniuje. Būtų didelis AČIŪ 4u.gif

Vilniuje Pylimo g. yra toks būgnelis mirksiukas.gif
p.s. buvau aną savaitę - tai realioje parduotuvėje tikrai mačiau, tiesa jis plasmasinis, ne medinis
Atsakyti
Gal kuri panele mate tokius kabliukus Vilniuje,turi,noretu parduoti ar kur intertete mate be lelijos.lt?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 30 balandžio 2012 - 14:58
Auffrite o tau sidabriniai tiktų?
jei taip - tai tokius sidabrinius perku Ciklantoje kur Helios city ( Savanorių pr. ) įsikūrusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na uzsakove nereikalavo sidabriniu...gal reiks pasiteirauti...
Atsakyti
mergaites, kadangi su papuosalais neturiu nieko bendra, tai labai labai reikia jusu pagalbos. Man reikia kazko panasaus i tai gal kur teko matyti?
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Auffrite @ 2012 04 30, 14:58)
Gal kuri panele mate tokius kabliukus Vilniuje,turi,noretu parduoti ar kur intertete mate be lelijos.lt?
user posted image

Šeškinėje yra tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilsen @ 2012 05 02, 10:59)
Šeškinėje yra tikrai  4u.gif

kokia čia parduotuvė? bigsmile.gif
gal jie e-shop'ą turi ?
Atsakyti
merginos, gal kuri zinot is kokiu internet parduotuviu pigiau galima nusipirk mediniu karoliuku (ciulptuko laikiklio gamybai) 4u.gif
Atsakyti
Dabar tavo karoliukai skelbia akcija iki 70 proc nuolaidas.
http://www.tavokaroliukai.lt
Atsakyti
Gal kas patars kur Kaune rasti virvelės arba gumelės (tik ne silikoninės), tinkamos čiulptukų laikikliams iš medinių karoliukų verti?? Buvau užsisakiusi iš vienos narės ir šiek tiek pritrūkau.... O gal kas turit kokį 0,5-1 m parduot 4u.gif Būčiau laaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Merginos, gal žinote, kur galima būtų nusipirkti natūralaus saulės akmens karoliukų

Kur galima nusipirkti baltų gėlavandenių perlų 9-10 mm dydžio 4u.gif
Atsakyti