Ieškau, kur būtų galima nusipirkti tokių oniksų kaip apibrauktų... (Nuotrauka skolinta)
QUOTE(Ruttaa @ 2012 03 29, 21:37)
Ieškau, kur būtų galima nusipirkti tokių oniksų kaip apibrauktų... (Nuotrauka skolinta)
esu pirkusi č i a
Sveiki.
Labai reikia tokiu detaliu auskarams, bet neorisimenu kur pirkau. nes senokai buvo.
Ir dar, gal kas nors zino sio akmens pavadinima?
aciu labai.
Labai reikia tokiu detaliu auskarams, bet neorisimenu kur pirkau. nes senokai buvo.
Ir dar, gal kas nors zino sio akmens pavadinima?
aciu labai.
QUOTE(J@lanta @ 2012 03 30, 19:24)
Ačiū už ats, bet čia skersmuo mažokas, man reikėtų 25mm. Gal kas dar kur nors matėte?
QUOTE(Ruttaa @ 2012 03 31, 17:11)
Ačiū už ats, bet čia skersmuo mažokas, man reikėtų 25mm. Gal kas dar kur nors matėte?
hmm gaila , kad jie į internetinę parduotuvę neįkėlę ir didesnio matmens - esu ten pirkusi prieš kelias savaites apie 30mm (12lt/vnt.) tokį oniksą sagėms, buvo ir dar truputuką mažesni gal apie 12mm
p.s. o jei reikia ne kelių vnt , o didesnio kiekio ir nėr skubu su siuntimu - tai stengiuosi pirkti per Ebay, kaina nepalyginamai mažesnė išeina
čia pirmas pasitaikęs onyx 25mm
Sveikos, panelės
Gal kuri žinote Vilniuje parduotuvių (ne internetinių) kur būtų galima nebrangiai įsigyti įvairių spalvų ir dydžių stiklinių ar plastmasinių perliukų?
Ačiūkas
Gal kuri žinote Vilniuje parduotuvių (ne internetinių) kur būtų galima nebrangiai įsigyti įvairių spalvų ir dydžių stiklinių ar plastmasinių perliukų?
Ačiūkas
QUOTE(ZYLĖ7 @ 2012 04 09, 18:27)
Sveikos, panelės
Ačiūkas
Ačiūkas
Halės turgus - Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1, Vilnius
Parduotuvė iš lauko pusės Ten visokiausių perliukų yra
Ieškau pirkti žalvarios spalvos grandinėlės lituotos apyrankiai daryti, gal kas matėte kokioje internetinėje parduotuvėje
Taniuta, ačiūkas dideliausias
kur perkate medinius vaikiskus karoliukus?
QUOTE(cccitrin @ 2012 04 11, 18:27)
kur perkate medinius vaikiskus karoliukus?
http://www.gemland.l...?id_category=99
Žinau, kad šį mėnesį dar bus vaikiškų medinukų papildymas.
Gal kur užmatėte tokį daiktą pirkt? Internetinėj arba Vilniuje. Būtų didelis AČIŪ