Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Ai jo, as apie pasidabruota vielute... ax.gif
Atsakyti
gal kas uzmatet kur nors toki pakabuka kabosonui - http://www.artfire.c...duct_id=1734317
Atsakyti
ar pirkot kas is cia?
http://sokameja.lt/
yra graziu dalikeliu, bet man kazkokia itartina atrodo:)
Atsakyti
Kažkodėl jokių kontaktų nenurodyta g.gif
Užsislaptinusi parduotuvė... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laimiuks @ 2011 06 01, 23:01)
Kažkodėl jokių kontaktų nenurodyta g.gif
Užsislaptinusi parduotuvė... schmoll.gif

tai vat man irgi sitas nepatiko, bet kainos labai geros ir fainu dalyku daug:)bet baisu, sakau gal kuri pirko
Atsakyti
Hi.

gal kas užsakinėjate iš užsiemio parduotuvių? Domina variantai su kuo pigesniu ar nemokamu atsiuntimu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 05 24, 13:09)
Kažkaip keista, kad angliški užsegimai ten tik 5,14 g.gif  Pvz, akmeneliai.com tokie užsegimai 13lt unsure.gif

Angliški sidabriniai normalūs yra www.veriniams.lt

O šiaip jei ieškot vienodos prekės, bet skirtingų spalvų, tai vargiai vienoj parduotuvėj rasit - beveik visada užsisakau iš skirtingų parduotuvių ( vis tiek gi dar papildomai visko reikia), tai ir pasidarai kelis užsakymus vienu kartu. biggrin.gif

Kažkas rašė, kad www.akmeneliai.com nepatenkinti. Nežinau, gal kad Vilniuje, bet viską gaunu per parą, blogiausiu atveju per dvi. biggrin.gif

Atsakyti
Man akmeneliai.com irgi patinka: dirba sparčiai.
Nors sidabrą aš dabar pagrinde užsisakinėju www.ciklanta.lt
Normalus sidabras ir sw ten pigiau nei kristelyje at akmenėliuose. rolleyes.gif
Atsakyti
GAl zinot kur tokiu sukyciu nusipirkt ? Kazi Kauno bazese nera kur ?
user posted image
Atsakyti
del baziu nzn, bet tikrai yra veriniams.lt
jei ne daugiau kaip 2 reik, ir is kauno, tai galeciau perleist, nes turiu ir kazin ar daugiau panaudosiu smile.gif
Atsakyti
Klaipedietes ,ar matet BIGE -1 nauja parduotve atsidare ,"mezginiu pasaulis". Ten ne tik siulai,bet galybe priemoniu verimui,kainos vidutines,sakyciau nebrangiai. Ir sutazo juosteliu yra PEGA po 1 lt metras. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinote kokiose internetinese parduotuvese galima isigyti plunksneliu? 4u.gif
Atsakyti