Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(-Sandrita- @ 2011 05 10, 07:15)
bambooce žiūrint kokių prekių reikia  biggrin.gif  aš dažnai kristel atakuoju smile.gif)
akmeneliai.com nervina su ilgu siuntimu... 5 dieną užsakymas padarytas.... tyla...
kristelio vakar dariau šiandien prekes turiu jau  thumbup.gif
lelija.lt dažnai perku nes man vietoj, siuntimas nekainuoja  biggrin.gif

aciu uz atsakyma smile.gif
kol kas ieskau visko nes esu pradencioji smile.gif
Atsakyti
Sveikos, negaliu perskaityt visos temutes,tai iskart atsiprasau jei pasikartosiu,bet labai domina mediniai kroliukai kur mamytes veria ciulptuku laikiklius leliukams,apyrankes ir panasiai, gal zinot kur ju gaut 4u.gif
Atsakyti
Merginos niekur nerandu dirbtinu lapeliu paprastuciu kaip buna jie kaip nupasakoti nemoku kaip zvineliai tokie tik lapeliai man atrodo piguciai turetu buti bet kaip beieskau niekur nerandu karolija.lt radau bet ten tokie grazus stori o man reikia toiu paprastuciu gal kuri zinot kur galima ju rasti .aciukas
Atsakyti
Gal kas nors kur nors matėt pirkt sidabrinių detalių rožančiui? g.gif svarbiausia tą trikampį paskirstytoją rast... aišku ir kryželis sidabrinis gerai būtų...
Atsakyti
Labukas mergytes,
Gal kas uzmatet aksominiu karoliuku,o gal kas nori parduoti?Niekur nerandu doh.gif
Atsakyti
Pries gerus metus pirkausi kaune bazese raudonam pasaze, www.karoliukai-akmeneliai.lt ten buvo plastikiniai, bet tokie su pukeliu, is isvaizdos kaip ir aksominiai smile.gif gal tiks
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2011 05 18, 13:18)
Pries gerus metus pirkausi kaune bazese raudonam pasaze, www.karoliukai-akmeneliai.lt ten buvo plastikiniai, bet tokie su pukeliu, is isvaizdos kaip ir aksominiai smile.gif gal tiks

ieskau tokiu http://www.laukineag...?id_product=971 tik skirtingu dydziu ir spalvu 4u.gif

Atsakyti
Pagal isvaizda panasus, tik ten kur pirkau tik apvalus buvo, gali bandyt pasiziuret, gal rasi, arba parasyk jiem, jie tai tikrai zinos ar turi tokiu ar ne smile.gif
Atsakyti
O, matau yra zinanciu kur kokiu detaliu ar karoliuku buna.Tai gal kuriai reikejo "kates akies"karoliuku ir zinot kur ju didesnis pasirinkimas spalvu ir dydziu?Na, atrodo dauguma internetiniu parduotuviu perziurejau, bet vienoj vietoj nera arba spalvu, arba dydziu... tai nors imk ir siuskis po karoliuka is skirtingu parduotuviu...ir uz siuntima visoms dar po petaka doh.gif Idomu, Gariunuose buna isvis tokiu dalyku?Aplakstyciau viska, tik kad pasikinkius mazulio vezima toli nenukeliausiu... doh.gif Tai maza kas..gal kas uzmatet kur... blush2.gif
Atsakyti
As ir kates akies ieskau, bet ne vnt, o juostom, tai mazai kur, arba jei yra tai spavu pasirinkimas minimalus. gyvai yra kauno basese, bet ten kaina didesne, nei kad pavyksta rasti nekurius internete. rasiau veriniams.lt, tai atrase kad tures daugiau spalvu ir pan. tik negali tiksliai pasakyti kada
Atsakyti
As is ebay uzsisakiau tai uz viena juosta mazdaug po 2,19$-2,49$ sumokejau vakar smile.gif 4mm - 90vnt, 6mm-70vnt, 8mm- 50vnt.
pirkau is cia:

http://stores.ebay.c...d=p4634.c0.m309

Siuntimas nemokamas, bet reikia ziuret kad butu prie prekes parasyta free shipping.
Atsakyti
elenuxs, gal akmenukų vaivorykštėj pažiūrėk, kiek akis užkliuvo, daugiau ten mačiau, tiesa, kai nereikia, tai nei kainų, nei spalvų nepamenu 4u.gif
Atsakyti