Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(Aruna @ 2011 04 18, 15:43)
Gal kuri matėt, o gal , mergaitės, pačios turinčios savo parduotuves parašys. Ieškau nedidelių kaspiniukų auskarams, tokių gatavų su kilpelėm tęsiniui. Gal kuri matėt? Jau pavargau beieškodama.....  doh.gif Reikia juodų . O jeigu būtų iš karto pritvirtinta ant auskaro kabliuko, būtų dar geriau

bazej tikrai maciau Kaune, tuose traukinukuose. smile.gif
Atsakyti
Ačiū, kas parašė biggrin.gif
Turbūt tik beadshops ir teturi. Lelijoj tai metaliniai, o Kaune, tai tikiu, kad rasčiau, bet iš Vilniaus tolokai mirksiukas.gif
Jeigu kas ateity pamatysit kokioj intenetinėj- parašykit. Ačiū biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2011 04 18, 15:25)
sveikutes. gal kuri zinot kurioj internetinej parduotuvej pardavineja uzsegiklius arba klaipedoj.. va kaip ci a.. tas uzsegtukas na i rubus isegti smile.gif nezinau kaip paaiskinti  blush2.gif
user posted image

http://s47.radikal.r...538a1db7626.jpg

niekas negalit pagelbet ? verysad.gif niekas nezinot ? verysad.gif
Atsakyti
sveiki, gal zinot kaip tie burbuliukai daros? g.gif

user posted image
Atsakyti
Gerai neįžiūriu koks čia kamuoliukas doh.gif Bet štai gal toks tiks mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Cia su viela... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Decomania* @ 2011 04 22, 23:46)
Cia su viela...  g.gif

Na galima ir su valu verti smile.gif
Jie veriami ant valo (svarbu, kad valas per karoliuką pratilptų kelis kartus. Geriausia 0,2-0,3mm). Veriant stipriai veržiama, kad burbuliukas laikytų formą. Stenkitės verti su kuo lygesniu biseriu, nes pasirinkus nevienodo dydžio biseriukus, gausit šleivą kreivą burbuliuką. Baigus verti, kelis kartus riškite mazgą. Jį užtvirtinkite mini lašeliu stiprios fiksacijos klijų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniuta: 22 balandžio 2011 - 22:54
na man butent tokiu reik verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Decomania* @ 2011 04 22, 23:33)
sveiki, gal zinot kaip tie burbuliukai daros?  g.gif

user posted image

čiaq man jie iš vielos velti kažkoki... bet dečiau geriau tokį kaip chemą įmetė, graž-iau atrodo jie rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ArtDan @ 2011 04 18, 15:09)
Nemazas pasirinkimas detalyciu yra Deformato parduotuveje ,kainos taip pat nesikandzioja  mirksiukas.gif o salia sios parduotuves atsidariusi neseniai Agotes  parduotuvele (atrodo teisingai parasiau smile.gif ).Parduotuves centre ,bulvare smile.gif

Aha, visada perku iš Deformato, tik aš kai tokia mėgėja, man dažnai nereikia tiek daug visų tų detalių, kiek ten būna prikrauta maišeliuose, o po vieną ten nepardavinėja smile.gif

Vis tik užsisakiau iš http://www.akmenuku-vaivorykste.lt/, likau labai patenkinta, o dar ir dovanų gavau thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,esu naujoke, sakykit, maciau pirmam puslapyje galybe nuorodu, o kur jus dazniausiai apsiperkate? smile.gif kokiam tinklapyje?
Atsakyti
bambooce žiūrint kokių prekių reikia biggrin.gif aš dažnai kristel atakuoju smile.gif)
akmeneliai.com nervina su ilgu siuntimu... 5 dieną užsakymas padarytas.... tyla...
kristelio vakar dariau šiandien prekes turiu jau thumbup.gif
lelija.lt dažnai perku nes man vietoj, siuntimas nekainuoja biggrin.gif
Atsakyti