O tai Alytuj kiekvieną šeštadienį būna? Vieną kart tik buvau užtaikius...
QUOTE(Rugiaveideee @ 2010 08 16, 07:17)
O tai Alytuj kiekvieną šeštadienį būna? Vieną kart tik buvau užtaikius...
nu dbr šeštadienį buvo, praitą irgi, net nepaklausiau kiek jie čia važinės ir bus, čia prie pirmojo paviliono būna
Gal kuri užmatėt 8 mm turkio ir koralo kabošonų? niekur nerandu
QUOTE(-Sandrita- @ 2010 08 17, 11:38)
Gal kuri užmatėt 8 mm turkio ir koralo kabošonų? niekur nerandu
cia paziurek ....
http://www.karoliuka...ex.php/cPath/77
QUOTE(Daivulyte @ 2010 08 17, 13:54)
nu neradau ir cia
Gal zinote kokia internetine parduotuve, kur galim rasti skaldos? Domintu zalios spalvos skalda
Po truputį peržiūrinėju internetines parduotuves iš sąrašo, bet nerandu ko man reikia - didelio pasirinkimo vario ir žalvario kaip manot, kur tokių detalių pasirinkimas didžiausias?
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 26, 10:35)
Po truputį peržiūrinėju internetines parduotuves iš sąrašo, bet nerandu ko man reikia - didelio pasirinkimo vario ir žalvario kaip manot, kur tokių detalių pasirinkimas didžiausias?
Reikia rankiotis iš kiekvienos po truputį, nė viena neturi didelio pasirinkimo man rodos
QUOTE(cindy @ 2010 08 26, 14:02)
Reikia rankiotis iš kiekvienos po truputį, nė viena neturi didelio pasirinkimo man rodos
nu gražiausia... girdėjau kauno bazėj būna karoliukų, gal kas žino ar ten būna ir visokių žalvario, vario detalių?
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2010 08 26, 13:09)
nu gražiausia... girdėjau kauno bazėj būna karoliukų, gal kas žino ar ten būna ir visokių žalvario, vario detalių?
Na tai irgi yra po kažkiek pas kiekvieną
Jo bazėse žinokit nemažas pasirinkimas. O parduotuvių tai irgi nemažoka. Tik reikia atidžiau paieškoti aš net nežinojau kad ir to traukinio vagonuose yra bet apėjau ir radau. Ir prekes nėra brangios.
Tai kokį kartą kai būsiu Kaune reiks i tą bazę nuvažiuot. Aš ten nė kart nebuvus, tai galit maždaug paaiškint kur tus karoliukus rast? Bent kokią vieną ar dvi parduotuves, kur nebrangu ir pasirinkimas nemažas