Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

QUOTE(mmergyte @ 2011 02 26, 10:48)
o aš ateinu pasiguosti parduotuve veriniams.lt užsakinėjom su drauge iš jų akmenėlius,ir tai ką gavau aš labai nuliūdino verysad.gif  man tų akmęnėlių reikėjo skubiai,o gavau visus 3 užsakytus vnt brokuotus verysad.gif  pridedu nuotraukas:
parašius jiems laišką su pridėtom nuotraukom,jie tik pasiūlė duoti kokius tai pirkimo taškus kitam pirkiniui verysad.gif  nuliūdino,nes tikrai nebenoriu nieko iš jų pirkti,o dar juo labiau tik perkant ne mažiau nei už 30lt galėsiu tuos taškus panaudoti doh.gif  verysad.gif  va kokia patirtis su šia parduotuve 4u.gif

reikalaukit kad gražintų pinigus, o ne taškus kažkokius doh.gif
Atsakyti
as is Ebay juostelem uzsakineju, veriniai manau irgi, didieji agatai visada buna labai negraziom skylutem, dideles, nutrupejusios, stenguosi kazkuo maskuot unsure.gif viena syki buvo nuskiles ir nutrupejes, tai pranesiau pardavejui ir pervede atgal dali pinigeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shirshanija @ 2011 02 26, 14:46)
as is Ebay juostelem uzsakineju, veriniai manau irgi, didieji agatai visada buna labai negraziom skylutem, dideles, nutrupejusios, stenguosi kazkuo maskuot  unsure.gif  viena syki buvo nuskiles ir nutrupejes, tai pranesiau pardavejui ir pervede atgal dali pinigeliu  smile.gif

ebejuj atgauti pinigus už broką vieni juokai, tai ne pas mus su tokiomis politikomis...
Atsakyti
QUOTE(Shirshanija @ 2011 02 26, 14:46)
as is Ebay juostelem uzsakineju, veriniai manau irgi, didieji agatai visada buna labai negraziom skylutem, dideles, nutrupejusios, stenguosi kazkuo maskuot  unsure.gif  viena syki buvo nuskiles ir nutrupejes, tai pranesiau pardavejui ir pervede atgal dali pinigeliu  smile.gif

o kodėl aš turėčiau kažkuo maskuoti doh.gif nė nesiruošiu žinokit schmoll.gif jei perku brokuotą daiktą,tai taip lai ir sako,pigau parduoda..o dabar va taškais jie švaistosi verysad.gif nenusileisiu schmoll.gif
Atsakyti
kai jie gauna visus tokius, tai ir negalvoja, kad cia brokas lotuliukas.gif
Atsakyti

va todel is interneto ir nenoriu prkti, perkate kate maise.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 02 26, 20:05)
va todel is interneto ir nenoriu prkti, perkate kate maise.

gerai jei yra pasirinkimas mieste,o jei ne? ax.gif
Atsakyti
[quote=Besame,2010 08 08, 14:47]

KLAIPĖDA

Naujas skyrius "BIG"e (Siūlai siuvinėjimui, mezgimui, paveiksliukai siuvinėjimui)

Jau uzsidare sis skyrius
Atsakyti
Gal žinot merginos, kur būtų galima rasti detalių rožiniui suverti? Gal būtų galima internetu kur atrasti ir užsisakyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2011 02 27, 20:20)
Gal žinot merginos, kur būtų galima rasti detalių rožiniui suverti?  Gal būtų galima internetu kur atrasti ir užsisakyti?  4u.gif

rankdarbiai.com būdavo lyg g.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 02 27, 21:14)
rankdarbiai.com būdavo lyg g.gif

kryziuku tai maciau dvejose vietose, bet va to paskirstytojo, tai niekaip g.gif g.gif reiks matyt spec parduotuvėse Vilniuje ieškotis g.gif
Atsakyti
Niekaip nepamenu kur, bet tikrai mačiau tų paskirstytojų kažkurioje el. parduotuvėje g.gif
Atsakyti