Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

Susidėliojusi mozaika, pas mane toks pat varijantas su šitais karoliukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(grite @ 2011 02 21, 00:05)
Susidėliojusi mozaika, pas mane toks pat varijantas su šitais karoliukais doh.gif

o kaži ar gražintų parduotuvė pinigus? g.gif jau senokai pirkau...
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 20, 23:34)
o kaži ar gražintų parduotuvė pinigus?  g.gif  jau senokai pirkau...

Jeigu pardavėjas gerbia ir vertina savo pirkėjus, tai nekokybišką prekę pakeičia ir neatsižvelgęs į tai, kad pirkta prieš menėsį arb du (na, žinoma, jei pirkta prieš metus ar du, tuomet pretenzijų nepriimti gana logiška). Nes antraip jis tą nepatenkintą pirkėją praranda. O Jums derėtų bent jau informuoti pardavėją apie nekokybišką prekę, kad šis ateityje žinotų, kokios prekės nebepirkti ir nesiūlyti savo pirkėjams. Aš prieš kelis metus internetu nusipirkau biustą vėriniams. Gavau jį apgailėtinos išvaizdos - šleivą, kreivą, oda susiraukšlėjusi. Kaip suprantete, tokie defektai ne nuo transportavimo atsirado. Tiesiog pardavėja man broką įkišo. Tai buvo pirmas ir PASKUTINIS pirkinys toje parduotuvėje, be to, apie tai papasakojau ir savo pažįstamoms, kurios kuria papuošalus. Šiandien tos e-parduotuvės nė kvapo neliko, nes matyt pardavėjas taip elgėsi ne tik su manimi.
Atsakyti
Šie akmenukai tokie jau yra, jie po kurio laiko tampa skaidrūs. Ir nesvarbu pirksi juos daiwa.lt ar rankdarbiai.com.

Tas pats ir su matiniu oniksu. Pirkau juodą, o po kurio laiko jis papilkėjo. Tokia jau ta dirbtinių akmenų savybė.

Malibu, aš numanau, kurią parduotuvę turite omeny.. Mačiau ir aš biustų, bet tada buvo parašyta, kad su defektais. Bet galbūt ne apie tą pačią parduotuvę kalbame.

Beto nemanau, kad pardavėjas turi grąžinti pinigus, jeigu prekė pirkta prieš mėnesį ar du... O iš kur jam žinoti, kad tikrai pirkote pas jį? Galbūt pirkote kažkur kitur, o dabar tik norite atsiimti pinigus. Beto jeigu tai buvo tik keli akmenukai, tai.. Na juk tik centai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cindy: 21 vasario 2011 - 14:27
visgi jei norit visada tureti dauzimo efekta pirkit dauzta stikla nes jie bent nekeicia tu itrukimu.... o akmuo issilygina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 02 21, 16:25)
Šie akmenukai tokie jau yra, jie po kurio laiko tampa skaidrūs. Ir nesvarbu pirksi juos daiwa.lt ar rankdarbiai.com.

Tokių kaip viršutinis esu daug pirkusi ir kitose parduotuvėse, nė su vienu panašių dalykų nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad eik į karštą vandenį trumpam pamerkti ir vėl atgasu savo išvaizdą. Pati nebanžiau, nes nenaudoju tokių karoliukų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Susidėliojusi mozaika @ 2011 02 21, 19:14)
Tokių kaip viršutinis esu daug pirkusi ir kitose parduotuvėse, nė su vienu panašių dalykų nebuvo  schmoll.gif

Gal kiek kitoks akmuo buvo mirksiukas.gif Nemanau, kad tai tiesiog nekokybiškas akmuo.
Atsakyti
SVEIKOS 4u.gif
Kokiame puslapyje interneto parduotuvėse būtų didžiausias knygų skirtukų pasirinkimas? Niekaip nerandu daugiau apart lelija.lt g.gif
Atsakyti
sveikos gal kas matet kur tokius iremintus lasiukus auskaram tokie pasigaminti ?
http://coolspotters....ardrop-earrings
Atsakyti
QUOTE(Tukiuke @ 2011 02 22, 16:02)
sveikos gal kas matet kur tokius iremintus lasiukus auskaram tokie pasigaminti ?
http://coolspotters....ardrop-earrings

kristell yra, akmeneliai.com lyg dar yra
http://shop.kristel....product/id/2985
http://www.akmenelia...743/Puslapis-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 22 vasario 2011 - 16:43
o aš ateinu pasiguosti parduotuve veriniams.lt užsakinėjom su drauge iš jų akmenėlius,ir tai ką gavau aš labai nuliūdino verysad.gif man tų akmęnėlių reikėjo skubiai,o gavau visus 3 užsakytus vnt brokuotus verysad.gif pridedu nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

parašius jiems laišką su pridėtom nuotraukom,jie tik pasiūlė duoti kokius tai pirkimo taškus kitam pirkiniui verysad.gif nuliūdino,nes tikrai nebenoriu nieko iš jų pirkti,o dar juo labiau tik perkant ne mažiau nei už 30lt galėsiu tuos taškus panaudoti doh.gif verysad.gif va kokia patirtis su šia parduotuve 4u.gif
Atsakyti