Įkraunama...
Įkraunama...

Informaciniai tinklapiai, parduotuvės

mergaitės, ar kasnors esat užsakinėję iš sidabro namų? man tai principai neleidžia vilnietei iš vilniaus užsakinėt, ale va, draugė pusantros savaitės negauna siuntinio, elektroniniu neatrašo, telefonu neatsiliepia, klijentas ją spaudžia, iš proto eina mergiotė, užsisakė už 90lt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2011 01 14, 11:08)
mergaitės, ar kasnors esat užsakinėję iš sidabro namų? man tai principai neleidžia vilnietei iš vilniaus užsakinėt, ale va, draugė pusantros savaitės negauna siuntinio, elektroniniu neatrašo, telefonu neatsiliepia, klijentas ją spaudžia, iš proto eina mergiotė, užsisakė už 90lt unsure.gif

užsakynėjau aš kažkada. visad buvo laiku. ir teko per principus perlipti, nes irgi esu iš Vilniaus biggrin.gif Sunkoka pirkti, kad nematai gyvai, nes ir dydis (jei nenurodyti cm) ir dar kokie niuansai per nuotraukas nelabai matosi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rug @ 2011 01 14, 12:08)

Aš esu užsisakinėjusi, tai laiku atėjo siuntinys, viskas gerai buvo, likau patenkinta.. thumbup.gif
Atsakyti
internetinese parduotuvese kogero pirkti pigiau nei parduotuvese taip? 4u.gif
kurioje ir is internetiniu parduotuviu yra pigesnes prekes ???
Atsakyti
Sveikos, gal kas pasakytu kokioje parduotuveje yra idomesniu ir didesnio asortimento priedu (pakabuku, paskirstytoju), nei verinys.lt ?
Atsakyti
QUOTE(di_sapa @ 2011 01 19, 15:04)
Sveikos, gal kas pasakytu kokioje parduotuveje yra idomesniu ir didesnio asortimento priedu (pakabuku, paskirstytoju), nei verinys.lt ?

Na taigi pereikit per internetines parduotuves ir pamatysit koks kiekvienos asortimentas. Kas jums įdomesnė, kitam gal visai neverta dėmesio mirksiukas.gif Nenorėkit visko gauti ant sidabrinės lėkštutės.
Atsakyti
o kokiose uzsenio internetinese parduotuvese apsipirkinejate? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2011 01 19, 18:00)
Na taigi pereikit per internetines parduotuves ir pamatysit koks kiekvienos asortimentas. Kas jums įdomesnė, kitam gal visai neverta dėmesio mirksiukas.gif  Nenorėkit visko gauti ant sidabrinės lėkštutės.

as tai siulyciau veriniams.lt ten ir pasirinkimas neblogas ir akciju buna kainos nera labai dideles o siuo metu dar lojalumo tasku gali gauti tai vis pigiau iseina atsiskaityti tik tiek kad marijampole tai tenka pastu siusti negaliu asiimti mieste smile.gif tai jei sugalvotum ten apsipirkti ir zinoma tau nesunku irasyk mano emaila septembergileta@gmail.com tuomet bus naudos abiems nes gausim 100 lojalumo tasku smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras , gal kur matėt klipsų auskarams 4u.gif
Atsakyti
Kur Vilniuje internetineje parduotuveje, kad paciam butu galima atsiimti pacios pigiausios kainos???Ir ne tik internetinej. Priemoniu man reikia gan paprastu. Man tikrai labai reik zinoti, o ju galybe. Va ka tik apsisoviau, pirkau sutazo juostele uz 4 lt... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
user posted image

Galbūt kas nors žino kur galėčiau įsigyti kažką panašaus? Bet kad būtų tas peace ženkliukas su akmenėliu arba su stikliuku (kaip čia tas žalias) arba pas tas ženkliukas iš akmenėlio arba stikliuko? smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

tuos du viršutinius karoliukus pirkau iš daiwa.lt
user posted image

po poros dienų jie pasidarė štai tokie: doh.gif
user posted image

pirkau ir daugiau akmenukų iš ten, bet tik šie pasikeitė. Beje, šyrit tas auskaras nukrito ant žemės ir viršutinis karoliukas suskilo į smulkius aštrius gabaliukus blink.gif
Atsakyti