mergaitės, ar kasnors esat užsakinėję iš sidabro namų? man tai principai neleidžia vilnietei iš vilniaus užsakinėt, ale va, draugė pusantros savaitės negauna siuntinio, elektroniniu neatrašo, telefonu neatsiliepia, klijentas ją spaudžia, iš proto eina mergiotė, užsisakė už 90lt
QUOTE(rug @ 2011 01 14, 11:08)
mergaitės, ar kasnors esat užsakinėję iš sidabro namų? man tai principai neleidžia vilnietei iš vilniaus užsakinėt, ale va, draugė pusantros savaitės negauna siuntinio, elektroniniu neatrašo, telefonu neatsiliepia, klijentas ją spaudžia, iš proto eina mergiotė, užsisakė už 90lt
užsakynėjau aš kažkada. visad buvo laiku. ir teko per principus perlipti, nes irgi esu iš Vilniaus Sunkoka pirkti, kad nematai gyvai, nes ir dydis (jei nenurodyti cm) ir dar kokie niuansai per nuotraukas nelabai matosi
QUOTE(rug @ 2011 01 14, 12:08)
Aš esu užsisakinėjusi, tai laiku atėjo siuntinys, viskas gerai buvo, likau patenkinta..
internetinese parduotuvese kogero pirkti pigiau nei parduotuvese taip?
kurioje ir is internetiniu parduotuviu yra pigesnes prekes ???
kurioje ir is internetiniu parduotuviu yra pigesnes prekes ???
Sveikos, gal kas pasakytu kokioje parduotuveje yra idomesniu ir didesnio asortimento priedu (pakabuku, paskirstytoju), nei verinys.lt ?
QUOTE(di_sapa @ 2011 01 19, 15:04)
Sveikos, gal kas pasakytu kokioje parduotuveje yra idomesniu ir didesnio asortimento priedu (pakabuku, paskirstytoju), nei verinys.lt ?
Na taigi pereikit per internetines parduotuves ir pamatysit koks kiekvienos asortimentas. Kas jums įdomesnė, kitam gal visai neverta dėmesio Nenorėkit visko gauti ant sidabrinės lėkštutės.
o kokiose uzsenio internetinese parduotuvese apsipirkinejate?
QUOTE(cindy @ 2011 01 19, 18:00)
Na taigi pereikit per internetines parduotuves ir pamatysit koks kiekvienos asortimentas. Kas jums įdomesnė, kitam gal visai neverta dėmesio Nenorėkit visko gauti ant sidabrinės lėkštutės.
as tai siulyciau veriniams.lt ten ir pasirinkimas neblogas ir akciju buna kainos nera labai dideles o siuo metu dar lojalumo tasku gali gauti tai vis pigiau iseina atsiskaityti tik tiek kad marijampole tai tenka pastu siusti negaliu asiimti mieste tai jei sugalvotum ten apsipirkti ir zinoma tau nesunku irasyk mano emaila septembergileta@gmail.com tuomet bus naudos abiems nes gausim 100 lojalumo tasku
Labas vakaras , gal kur matėt klipsų auskarams