Gal zinot , kur yra pirkti raktu pakabuciu , telef.virveliu ( internetu,ir ne tik),anksciau buvau radus,kazkuriam internetiniam psl.,bet dabar niekaip nerandu
QUOTE(Silvaja @ 2011 01 03, 20:06)
Gal zinot , kur yra pirkti raktu pakabuciu , telef.virveliu ( internetu,ir ne tik),anksciau buvau radus,kazkuriam internetiniam psl.,bet dabar niekaip nerandu
Silver City maciau yra. bet ten manau brangiau, nei kitur.
QUOTE(Silvaja @ 2011 01 03, 20:06)
http://www.veriniams...php?cPath=25_31
Sveikos,
Nebepamenu kurioje internetinėje parduotuvėje yra tokių swarovskių pirkti, labai būsiu dėkinga
nuotraukytė skolinta iš interneto
Nebepamenu kurioje internetinėje parduotuvėje yra tokių swarovskių pirkti, labai būsiu dėkinga
nuotraukytė skolinta iš interneto
supintų karoliukų kristel mačiau, o bicone sw tai visur yra
-Sandrita- gražūs visi Tavo darbeliai gal išduosi paslaptį, kur perki sidabruotus ruošinius apyrankėms, kur įklijuoji kabašoną? panašių radau tik perliukas.lt, bet ne tokie...
QUOTE(ellaja @ 2011 01 11, 21:06)
-Sandrita- gražūs visi Tavo darbeliai gal išduosi paslaptį, kur perki sidabruotus ruošinius apyrankėms, kur įklijuoji kabašoną? panašių radau tik perliukas.lt, bet ne tokie...
Ačiū perliukas.lt ir pirkus ankščiau buvo jų, tik greitai išpirkdavo
QUOTE(-Sandrita- @ 2011 01 11, 23:13)
Ačiū perliukas.lt ir pirkus ankščiau buvo jų, tik greitai išpirkdavo
ech, gaila...norėjau papuošaliukų komplektuką pasidaryt draugės vestuvėms, jau buvau surezgusi mintį, bet dabar kažką pergalvot reiks
ačiū už atsakymą
QUOTE(ellaja @ 2011 01 11, 21:20)
ech, gaila...norėjau papuošaliukų komplektuką pasidaryt draugės vestuvėms, jau buvau surezgusi mintį, bet dabar kažką pergalvot reiks
ačiū už atsakymą
ačiū už atsakymą
kažkur lyg dar vieną naują turėjau jei labai reiktų ieškočiau
QUOTE(-Sandrita- @ 2011 01 11, 23:23)
kažkur lyg dar vieną naują turėjau jei labai reiktų ieškočiau
nevarkit, laiko dar turiu, perliukas.lt dar ir daugiau jų yra ir gan neblogų susiderinsiu