Gal kas galetu pasakyti kur galeciau isigyti tokiu mediniu karoliuku (Kaune)
QUOTE(agne_vvr @ 2010 12 27, 16:23)
sveikos, as cia tik pradedancioji sio amato norejau paklaust, kuom skiriasi reples apvalios uz 7 lt ir uz 30 ir daugiau lt.
Na tikriausiai kokybe arba firma
natuliona, bazėse pažiūrėkite.
QUOTE(agne_vvr @ 2010 12 27, 19:07)
vienoje tas geras kitoje anas, o pristatymas tai kainuoja
Tai vat taip ir yra, kad vienoje vieni daiktai geri, kitoje kiti.
QUOTE(cindy @ 2010 12 27, 17:07)
natuliona, bazėse pažiūrėkite.
ieskojau, bet neradau gal kas konkreciau zino kur o gal yra kokia internetine parduotuve kad parsisiusti
QUOTE(natuliona @ 2010 12 28, 09:35)
ieskojau, bet neradau gal kas konkreciau zino kur o gal yra kokia internetine parduotuve kad parsisiusti
Pas tą garsiąją Valę lyg buvo kažkada Daiva botique žinot kur? Tai va nuo jos einant tiesiai link vagonėlių skyrelis prie įėjimo į lyg 4 sandėlį.
QUOTE(natuliona @ 2010 12 27, 15:25)
aš iš ebay panašių buvau prisisiuntus medinukų
O gal patyrete, kur didziausias ir palankiausias kainu derinys sidabrinems ir pasidabruotoms detalems?
QUOTE(Danela @ 2010 12 30, 00:15)
O gal patyrete, kur didziausias ir palankiausias kainu derinys sidabrinems ir pasidabruotoms detalems?
sidabrinės detalės pigiau veriu.lt, o pasidabruotų yra visur ir kainos visokios, panašios daug kur.
QUOTE(cindy @ 2010 12 30, 12:14)
sidabrinės detalės pigiau veriu.lt, o pasidabruotų yra visur ir kainos visokios, panašios daug kur.
Aciu, reiks pabandyti siandien pas juos uzsukti arba MB nusiusti su sarasu.
Šiauliuose einant bulvaru centriniu link Šiaulių viešbučio,užtikau naujai atsidariusią parduotuvėlę Agatė ,už picerijos Bela Italia,buvusi Budelei rubų parduotuvė radau gražių nematytų detalių,ir biserio užsipirkau gražių spalvų
Ir aš jau Agatei apsilankiau.Tikrai detalyčių nematytų papirkau truputį