Papasakokite kaip pasipiršote savo vaikinui arba pasakykite idėjų kaip tai padaryti?
Manau pirstis turi vaikinas
tik vaikinas. O jei tu nori tapti jo žmona,o jis nesiunčia jokių signalų, tai gal vertėtų tau pasikalbėti su juo?
ogo 
Nezinau ar pirsciausi..
Na siulau paprastai pasikalbeti, reiktu gal kad jis igi pasipirstu
O jei ne tai sugalvok koki romantiska vakara ir klausk ar vesi mane?
Mes tai pradejom prilybas juokais. Klause manes maniskis ar tekesi sakau jo jo, pasipirso sutikau bet zadejau tik po poros metu zenyntis.
Ziurejom viena diena kalendoriu ir pagreitinom viskas turi naturlaiai vykt
Nezinau ar pirsciausi..
Na siulau paprastai pasikalbeti, reiktu gal kad jis igi pasipirstu
O jei ne tai sugalvok koki romantiska vakara ir klausk ar vesi mane?
Mes tai pradejom prilybas juokais. Klause manes maniskis ar tekesi sakau jo jo, pasipirso sutikau bet zadejau tik po poros metu zenyntis.
Ziurejom viena diena kalendoriu ir pagreitinom viskas turi naturlaiai vykt
Pink daininke pasipiršo savo vaikinui . Pasipiršimas buvo gana originalus VArzybu metu jam važiuojant pro šalį dainininkė iškėlė ženklą, ant kurio buvo parašyta - Will you marry me? (Ar tu mane vesi?).
Tuomet Pink, kaip pranešama, parodė jam ir kitą žinutę, iškeldama užrašą I'm serious! (Aš rimtai!).
Liudininkai pasakojo, jog Hartas sustabdė savo motociklą ir pabučiavo savo naująją sužadėtinę.
Na va gal pasisemsi ideju is Zvaigzdziu:)
Tuomet Pink, kaip pranešama, parodė jam ir kitą žinutę, iškeldama užrašą I'm serious! (Aš rimtai!).
Liudininkai pasakojo, jog Hartas sustabdė savo motociklą ir pabučiavo savo naująją sužadėtinę.
Na va gal pasisemsi ideju is Zvaigzdziu:)
QUOTE(Austeja7 @ 2010 08 30, 22:49)
kodel durniausia? todel, kad ne pagal banda?
autore, nezinau, kaip tai galima butu padaryt, bet linkiu kuo originalesnio pasipirsimo
Parklupdyti būsimąjį ant kelio, įbrukt į rankas žiedelį, ištarti "taip" ir liept užmauti žiedą
geriausia nesipirsti
Cia priklauso nuo situacijos,gi nezinom kokie ju santykiai ir kaip ten kas...ar kartu gyvena ir pan...manau temos autore pati turi pajausti kaip ka daryt,jei turit abejoniu to daryt nevertetu.Bet jai esate isitikinusi savo jausmais ir jusu santykiai stabilus,kodel gi ne
Ar bent jau per aplinkui jo paklausinet ka galvoja apie santuoka ir pan.Zodziu bet kokiu atveju spresti jums
subtilus dalykas sunku ka ir patart
subtilus dalykas sunku ka ir patart