Kiek žmonių - tiek nuomonių.
Asmeniškai man grupė "Grašis" paliko labai slogų įspūdį vienose vestuvėse (į antras tokias nebenorėčiau).
Šiaip linksmi, dainingi vyrukai, bet tai nieko išskirtino. Kadangi piršliai vestuvėse buvo tiktai simboliniai, tai "Grašis" jas ir pravedė. Vos ne kas penkios minutės buvo siūloma išgerti, o kas neišgerdavo, gaudavo baudą - "Išgert". Po dainos -išgert, po kalbos - savaime suprantama išgert. Jų pačių "oracijos" labiau būtų tikusios orgijoms, nes visos jos apie taip vadinamą "antrą galą". Suprantu, jog vestuvėse ir išgert reikia, ir pablevyzgot, bet mano manymu visko turi būti su saiku. Dauguma svečių dvyliktos valandos nesulaukė, nes užmigo, kitų - kojos nebenešė ir liežuvis savą kalbą malė. Jaunieji blaškėsi norėdami surinkti svečius nors "Ilgiausių metų" momentui, bet teko pasitenkinti tik saujele atspariausiųjų.
Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo.
Negazdinkit taip, aš Grašį užsisakiau jau. Susitarėm kad prieš 2 savaites susitiksim ir aptarsim viską. Tai gal jiem reiks sakyt kad negirditų mano svečių. Jei mano svečiai dvylikos nesulauks as tai šakutės bus!!!
Vai vai kad mane išgazdinai....
Parašykit