Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 30, 15:51)
Siamka, Daina P sveikinu clap.gif  išsirinkus muzikantus mirksiukas.gif  jei ne paslaptis, kas tokie? ax.gif

Aciu aciu, mano muzikantai is mazeikiu smile.gif gros ir saksafonu, vien del to labai dziaugiuos smile.gif
Atsakyti
O mano muzikantas vienas gros, bet jis ir vakara praves, sakė piršliai galės atsipalaiduoti smile.gif O man tai buvo svarbiausia smile.gif O be to jis pigus, ir groja neblogai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 30, 18:50)
O mano muzikantas vienas gros, bet jis ir vakara praves, sakė piršliai galės atsipalaiduoti smile.gif O man tai buvo svarbiausia smile.gif O be to jis pigus, ir groja neblogai smile.gif

Ar turėjote galimybę jų gyvai paklausyti ar kas nors rekomendavo?
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 30, 17:53)
Ar turėjote galimybę jų gyvai paklausyti ar kas nors rekomendavo?

Gyvai neklausėm, tik įrašo. Šiaip tas žmogus tik baliuose ir vestuvėse groja. Kas svarbiausia niekur savęs nereklamuoja ir jam užsakymų pakanka, jį klientai tik pagal rekomendacijas susiranda smile.gif Kaip ir mes, mums rekomendavo patikimas žmogus pas kurį jis jubiliejuj grojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bella @ 2006 01 27, 01:33)
Kiek žmonių - tiek nuomonių.  thumbup.gif  Asmeniškai man grupė "Grašis" paliko labai slogų įspūdį vienose vestuvėse (į antras tokias  nebenorėčiau).  doh.gif Šiaip linksmi, dainingi vyrukai, bet tai nieko išskirtino. Kadangi piršliai vestuvėse buvo tiktai simboliniai, tai "Grašis" jas ir pravedė. Vos ne kas penkios minutės buvo siūloma išgerti, o kas neišgerdavo, gaudavo baudą - "Išgert". Po dainos -išgert, po kalbos - savaime suprantama išgert. Jų pačių "oracijos" labiau būtų tikusios orgijoms, nes visos jos apie taip vadinamą "antrą galą". Suprantu, jog vestuvėse ir išgert reikia, ir pablevyzgot, bet mano manymu visko turi būti su saiku. Dauguma svečių dvyliktos valandos nesulaukė, nes užmigo, kitų - kojos nebenešė ir liežuvis savą kalbą malė. Jaunieji blaškėsi norėdami surinkti svečius nors "Ilgiausių metų" momentui, bet teko pasitenkinti tik saujele atspariausiųjų.
Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo. lotuliukas.gif

Negazdinkit taip, aš Grašį užsisakiau jau. Susitarėm kad prieš 2 savaites susitiksim ir aptarsim viską. Tai gal jiem reiks sakyt kad negirditų mano svečių. Jei mano svečiai dvylikos nesulauks as tai šakutės bus!!!
Vai vai kad mane išgazdinai....
Gal dar pas ką grojo Grašis?
Parašykit
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 30, 12:27)
Tie muzikantai is Vilniaus, dainuoja moteris groja vyras, tik vieni sake imtusi patys vesti vakara, o kiti dar imtu papildoma zmogu-vedeja, uz kuri dar reiktu moketi. Tai mes beveik jau ir apsisprendem, tik dar is vienu video laukiam  mirksiukas.gif is grupes "Antraktas", kiti be pavadinimo. O jus is kokiu renkates?

ot geras biggrin.gif As irgi "Antraktu" domiuosi smile.gif Ar buvot susitike?
Atsakyti
Aš girdėjau, jog vieni muzikantai (na gal jų ir daugiau būna) turi savo ir fotografą, ir filmuotoją ir vakarą praveda. Taip gaunasi, kad apsimoka finansiškai, nes jie ima pigiau. Nuotraukas mačiau, gražios. smile.gif Laukiu dabar kol draugė gaus filmuotą medžiagą, galima bus pamatyti ką jie sugeba.

Gal dar kas ką žino apie tokius variantus, ką manot apie tai? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 02 01, 13:48)
ot geras biggrin.gif As irgi "Antraktu" domiuosi smile.gif Ar buvot susitike?

Geras biggrin.gif aha buvom susitikę, viską išsiklausinėjau, paprašėm, kad duotų kontaktus žmonių, pas kuriuos jie patys grojo. Dabar laukiam įrašo iš vienų vestuvių, ten galėsim pamatyti kaip jie vakarą veda. mirksiukas.gif O šiaip tai jie labai man patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 12:45)
Geras biggrin.gif  aha buvom susitikę, viską išsiklausinėjau, paprašėm, kad duotų kontaktus žmonių, pas kuriuos jie patys grojo. Dabar laukiam įrašo iš vienų vestuvių, ten galėsim pamatyti kaip jie vakarą veda.  mirksiukas.gif  O šiaip tai jie labai man patiko ax.gif

osakykit kiek jie ima???
Atsakyti
QUOTE(ringuciukas @ 2006 02 01, 17:28)
osakykit kiek jie ima???

1500 lt dviem dienom, bet sake galima deretis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 02 01, 16:49)
1500 lt dviem dienom, bet sake galima deretis ax.gif

nežinau, man tai jie labai patiko, bet labai greitai kelia kainas, kai paskambinau, suistarėm dviem dienoms 1,5 tūkst., dar paklausiaiu, ar jie galėtų pakviesti lenką muzikantą (nes vestuvės bus mišrios), jie pasakė kad paims už tai 2000 lt, o po kelių dienų kai paskambinau, jie paprašė 3000 litų blink.gif tai čia jau būtų perdaug manau
Atsakyti
QUOTE(renaciukazz @ 2006 02 01, 19:17)
nežinau, man tai jie labai patiko, bet labai greitai kelia kainas, kai paskambinau, suistarėm dviem dienoms 1,5 tūkst., dar paklausiaiu, ar jie galėtų pakviesti lenką muzikantą (nes vestuvės bus mišrios), jie pasakė kad paims už tai 2000 lt, o po kelių dienų kai paskambinau, jie paprašė 3000 litų  blink.gif tai čia jau būtų perdaug manau

Oho blink.gif 3000 Lt dviem dienom blink.gif blink.gif siaubacija wacko.gif
Atsakyti