Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

smile.gif+2006 01 27, 15:41-->
QUOTE(Nakvisha smile.gif @ 2006 01 27, 15:41)
Sveikutes  ax.gif . As cia naujokele, ir kaip suprantat ieskausi visokios informacijos vestuviu tema, nes taip pat ruosiuosi nuotaka pabuti  bigsmile.gif

Šiaip labai norėčiau sužinoti, gal kas žino nors vienus muzikantus iš Šilutės apylinkių? Kolkas nei vienų neradau  doh.gif  doh.gif  doh.gif

bent jau cia forume tai neradau apie muzikantus is Silutes, tik vieno -kazkokio Saviljevo is Silutes -pamenu rekomendavo NESISAKYTI schmoll.gif
Atsakyti
[quote=rositina,2006 01 27, 17:50]

Ech kaip sudetinga savo gimtajame mieste kanors rasti, kai ten negyveni jau 5 metus verysad.gif

Dekui bent uz toki patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakvisha 2006 01 27 @ 17:06)
Ech kaip sudetinga savo gimtajame mieste kanors rasti, kai ten negyveni jau 5 metus  verysad.gif

Dekui bent uz toki patarima  mirksiukas.gif

Kvieskis iš gretimų apylinkių. Kažkuriame poste teko skaityti apie muzikantus iš Tauragės, Gargždų, pagaliau iš tos pačios Klaipėdos. Paprastai muzikantai važinėja po visą Lietuvą.
Atsakyti
Mums beliko tik išsirinkti vienus iš dviejų. Bus žengtas dar vienas žingsnelis ax.gif tada bus galima truputi atsipūsti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 30, 10:32)
Mums beliko tik išsirinkti vienus iš dviejų. Bus žengtas dar vienas žingsnelis ax.gif  tada bus galima truputi atsipūsti biggrin.gif

O tarp kokiu dvieju renkates? mirksiukas.gif As irgi suku galva...
Atsakyti
QUOTE(Ilka @ 2006 01 30, 12:54)
O tarp kokiu dvieju renkates? mirksiukas.gif As irgi suku galva...

Tie muzikantai is Vilniaus, dainuoja moteris groja vyras, tik vieni sake imtusi patys vesti vakara, o kiti dar imtu papildoma zmogu-vedeja, uz kuri dar reiktu moketi. Tai mes beveik jau ir apsisprendem, tik dar is vienu video laukiam mirksiukas.gif is grupes "Antraktas", kiti be pavadinimo. O jus is kokiu renkates?
Atsakyti
Valio as jau turiu muzikantus valio valio valio valio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš ir, aš ir, aš ir lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Pagaliau doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 26, 11:25)
Sveikos, specialiai antra karta kartą perskaiciau praeita tema apie vestuviu muzikantus ir stai ka atradau:

kad, neapsiriktumėte besirinkdamos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi.
Užsisakėme mes grupę is Vilniaus "Medus". Pirmąją informaciją apie juos radau čia. Atsiliepimai tik geriausi, nors kainos užsiprasyti jie nepasikuklino. Nusprendėme, geriau brangiau, bet, kad geri būtų. Didžiausias jų privalumas buvo, kad turi savo internetinį tinklapį, iš kurio gali apie juos nuomonę susidaryti. Esant ne Lietuvoje, tai tikrai patogu. Bendraujant telefonu, pasirodė mandagūs, kultūringi. Dėl šventos ramybės, paprašėme draugų dar su jais susitiktų. Įspūdį paliko gerą, pateikė save įdomiai, beje, tiek bendraujant tiesiogiai, tiek telefonu, visada buvo pabrėžiame, kad pinigai jiems ne svarbiausias dalykas?????????????
Ir ką jūs manote, likus trims savaitėms iki vestuvių, jie paskambina, atsiprašo, bet vestuvėse nedalyvaus. Nelinkiu niekam to šoko patirti. Geri muzikantai užsakomi prieš pusę metų, o čia tau šunybę iškrečia, kai praktiškai viskas jau suorganizuota, kvietimai išdalinti ir pan............Tiesa, jie geranoriškai pasisiūlė, kad pakalbins savo draugus ir padės mums, bet paskambinus po dviejų dienų (nors manau jie patys turėjo mums skambinti), jie dar niekam nebuvo net pradėję skambinti ir "skambina" tikriausiai dar šiandien.
Atsisakymo motyvas - ta diena, kai vyksta mūsų vestuvės, jiems išpuola kažkoks koncertinis turas į užsienį. Iki tos dienos apie galimą turą nebuvo nieko užsiminę. Atrodo, kad renginius galima suorganizuoti, juo labiau į užsienį, per tris savaites  . Vyrai tikri spartiečiai, jei taip sugeba!
Gaila, kad jų pačių argumentai, kad jiems žodis svarbiau už viską ir pinigai nieko nereiškia, tik ir liko žodžiuose.............................Praktika suveikė atvirkščiai

NU MAN BUVO IRGI PANASIAI. BET NE SU SIAS MUZIKANTAIS. MUSU VESTUVES BUVO RUGPJUTI PRIES KELERIUS METUS. TAI MES MUZIKANTUS BUVOM UZSISAKE PRIES GERUS 5 MENESIUS. IR JIE SAUTIKO, DAR AVANSA SUMOKEJOM. VESTUVES VYKO SESTADIENI,O AS PASISKAMBINAU PASITIKSLINTI TRECIADIENI. IR KA JUS MANOT JIE SAKO: MES TIKRAI NEBUSIM,NES MES SVENTOJOJE KONCETUOJAME IR TIKRAI NEGRYSIM. MAN ISKART SOKAS, JIE SAKO NEPERGYVENKIT MES SURADOM JUMS KAZKOKIUS MUZIKANTUS. TAI IR BUVO KAZKOKIE(MAN NEPATIKO). TAI VAT VAT. SEKMES JUMS BEIESKANT IR KAD NEBUTU TAIP KAIP IR MAN. SEKMES
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif. Matau, kad kartais tikrai sunku pasirinkti tinkamus muzikantus. Čia pateiksiu kelių grupių iš Kauno ar jo apylinkių kontaktus. Neklauskit iš kur tai žinau - tiesiog tai susiję su mano darbu wink.gif . Taigi, kad nebūčiau apkaltintas reklama ar kokios nors grupės protegavimu - nurodau tiesioginius visų muzikantų kontaktus. Beje dar keli dalykai - šie žmonės groja visoje Lietuvoje, ir, susiskambinus su jais, galesite kiekvienų iš jų paklausyti restoranuose ar baruose.

Grupės:
"Presto" 8-698 82075 Raimundas
"Sys Ex" 8-686 36633 Audrius
"Metronomas" 8-698 86138 Gediminas
"MG International" 8-687 08892 Mindaugas
"Aids" 8-686 75258 Ričardas

Tikiuosi, kad padėjau kuriai nors jaunųjų porai wink.gif
Atsakyti
Siamka, Daina P sveikinu clap.gif išsirinkus muzikantus mirksiukas.gif jei ne paslaptis, kas tokie? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rakarma @ 2006 01 30, 15:27)
NU MAN BUVO IRGI PANASIAI. BET NE SU SIAS MUZIKANTAIS. MUSU VESTUVES BUVO RUGPJUTI PRIES KELERIUS METUS. TAI MES MUZIKANTUS BUVOM UZSISAKE PRIES GERUS 5 MENESIUS. IR JIE SAUTIKO, DAR AVANSA SUMOKEJOM. VESTUVES VYKO SESTADIENI,O AS PASISKAMBINAU PASITIKSLINTI TRECIADIENI. IR KA JUS MANOT JIE SAKO: MES TIKRAI NEBUSIM,NES MES SVENTOJOJE KONCETUOJAME IR TIKRAI NEGRYSIM. MAN ISKART SOKAS, JIE SAKO NEPERGYVENKIT MES SURADOM JUMS KAZKOKIUS MUZIKANTUS. TAI IR BUVO KAZKOKIE(MAN NEPATIKO). TAI VAT VAT. SEKMES JUMS BEIESKANT IR KAD NEBUTU TAIP KAIP IR MAN. SEKMES

Kaip baisu, ir nuo nieko nesi apsaugotas unsure.gif schmoll.gif belieka tik rizikuoti. Gerai, kai yra toks forumas, galim pasidalinti patirtimi, kad kiti nenukentėtų. O kiek yra tokių kur neskaito ir nežino blink.gif
Atsakyti