Sveikos, specialiai antra karta kartą perskaiciau praeita tema apie vestuviu muzikantus ir stai ka atradau:
kad, neapsiriktumėte besirinkdamos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi.
Užsisakėme mes grupę is Vilniaus "Medus". Pirmąją informaciją apie juos radau čia. Atsiliepimai tik geriausi, nors kainos užsiprasyti jie nepasikuklino. Nusprendėme, geriau brangiau, bet, kad geri būtų. Didžiausias jų privalumas buvo, kad turi savo internetinį tinklapį, iš kurio gali apie juos nuomonę susidaryti. Esant ne Lietuvoje, tai tikrai patogu. Bendraujant telefonu, pasirodė mandagūs, kultūringi. Dėl šventos ramybės, paprašėme draugų dar su jais susitiktų. Įspūdį paliko gerą, pateikė save įdomiai, beje, tiek bendraujant tiesiogiai, tiek telefonu, visada buvo pabrėžiame, kad pinigai jiems ne svarbiausias dalykas?????????????
Ir ką jūs manote, likus trims savaitėms iki vestuvių, jie paskambina, atsiprašo, bet vestuvėse nedalyvaus. Nelinkiu niekam to šoko patirti. Geri muzikantai užsakomi prieš pusę metų, o čia tau šunybę iškrečia, kai praktiškai viskas jau suorganizuota, kvietimai išdalinti ir pan............Tiesa, jie geranoriškai pasisiūlė, kad pakalbins savo draugus ir padės mums, bet paskambinus po dviejų dienų (nors manau jie patys turėjo mums skambinti), jie dar niekam nebuvo net pradėję skambinti ir "skambina" tikriausiai dar šiandien.
Atsisakymo motyvas - ta diena, kai vyksta mūsų vestuvės, jiems išpuola kažkoks koncertinis turas į užsienį. Iki tos dienos apie galimą turą nebuvo nieko užsiminę. Atrodo, kad renginius galima suorganizuoti, juo labiau į užsienį, per tris savaites . Vyrai tikri spartiečiai, jei taip sugeba!
Gaila, kad jų pačių argumentai, kad jiems žodis svarbiau už viską ir pinigai nieko nereiškia, tik ir liko žodžiuose.............................Praktika suveikė atvirkščiai
NU MAN BUVO IRGI PANASIAI. BET NE SU SIAS MUZIKANTAIS. MUSU VESTUVES BUVO RUGPJUTI PRIES KELERIUS METUS. TAI MES MUZIKANTUS BUVOM UZSISAKE PRIES GERUS 5 MENESIUS. IR JIE SAUTIKO, DAR AVANSA SUMOKEJOM. VESTUVES VYKO SESTADIENI,O AS PASISKAMBINAU PASITIKSLINTI TRECIADIENI. IR KA JUS MANOT JIE SAKO: MES TIKRAI NEBUSIM,NES MES SVENTOJOJE KONCETUOJAME IR TIKRAI NEGRYSIM. MAN ISKART SOKAS, JIE SAKO NEPERGYVENKIT MES SURADOM JUMS KAZKOKIUS MUZIKANTUS. TAI IR BUVO KAZKOKIE(MAN NEPATIKO). TAI VAT VAT. SEKMES JUMS BEIESKANT IR KAD NEBUTU TAIP KAIP IR MAN. SEKMES