Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 25, 17:40)
Medaus kontaktus berods jau turiu.O kuriai dienai ir menesiui tu uzsakei? bigsmile.gif

Balandžio 29 d.
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 26, 11:20)
Balandžio 29 d.

Sveikos, specialiai antra karta kartą perskaiciau praeita tema apie vestuviu muzikantus ir stai ka atradau:

kad, neapsiriktumėte besirinkdamos, pasidalinsiu ir as savo patirtimi.
Užsisakėme mes grupę is Vilniaus "Medus". Pirmąją informaciją apie juos radau čia. Atsiliepimai tik geriausi, nors kainos užsiprasyti jie nepasikuklino. Nusprendėme, geriau brangiau, bet, kad geri būtų. Didžiausias jų privalumas buvo, kad turi savo internetinį tinklapį, iš kurio gali apie juos nuomonę susidaryti. Esant ne Lietuvoje, tai tikrai patogu. Bendraujant telefonu, pasirodė mandagūs, kultūringi. Dėl šventos ramybės, paprašėme draugų dar su jais susitiktų. Įspūdį paliko gerą, pateikė save įdomiai, beje, tiek bendraujant tiesiogiai, tiek telefonu, visada buvo pabrėžiame, kad pinigai jiems ne svarbiausias dalykas?????????????
Ir ką jūs manote, likus trims savaitėms iki vestuvių, jie paskambina, atsiprašo, bet vestuvėse nedalyvaus. Nelinkiu niekam to šoko patirti. Geri muzikantai užsakomi prieš pusę metų, o čia tau šunybę iškrečia, kai praktiškai viskas jau suorganizuota, kvietimai išdalinti ir pan............Tiesa, jie geranoriškai pasisiūlė, kad pakalbins savo draugus ir padės mums, bet paskambinus po dviejų dienų (nors manau jie patys turėjo mums skambinti), jie dar niekam nebuvo net pradėję skambinti ir "skambina" tikriausiai dar šiandien.
Atsisakymo motyvas - ta diena, kai vyksta mūsų vestuvės, jiems išpuola kažkoks koncertinis turas į užsienį. Iki tos dienos apie galimą turą nebuvo nieko užsiminę. Atrodo, kad renginius galima suorganizuoti, juo labiau į užsienį, per tris savaites . Vyrai tikri spartiečiai, jei taip sugeba!
Gaila, kad jų pačių argumentai, kad jiems žodis svarbiau už viską ir pinigai nieko nereiškia, tik ir liko žodžiuose.............................Praktika suveikė atvirkščiai
Atsakyti
siaubas koks nenoreciau kadman taip su kokiais muzikantais atsitiktu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na as irgi girdejau ne kokiu atsiliepimu apie "Medu". Jie buvo drauges vestuvese. Na ju muzika ji nesiskunde, bet sake, plesikai tai juodi, is sveciu berods tris kartus rinko pinigus, tai kad nors butu surinktus pinigus numinusave nuo jaunuju sumos, tai ne, jaunieji jiems mokejo 1600lt ir tai dar muzikantai burbuliavo, kad per vazinejima po miskus (iki sodybos), sprogo ju padanga ar kazkas panasaus ir vos neliepe jauniesiems ir uz ja sumoketi doh.gif
Atsakyti
Eikit sau, mergos, negąsdinkit manęs doh.gif Nu ir kodėl man taip nesiseka, kad prieš tai tik geri atsiliepimai, o kai jau užsisakiau, tai visą tiesą sužinojau doh.gif Bet keista, kad mums mažesnę sumą jie pasakė, negu čia kažkuri minėjo. Kažkaip nederinau tokio dalyko, kaip pinigų rinkimas iš svečių, bet būtinai pasakysiu, kad net negalvotų tokių bajerių daryti, jau geriau pati primokėsiu, jei jiems reikės. dar vienai forumietei į AŽ parašiau, tai sakė ji liko patenkinta, nu ką aš žinau. doh.gif *****, susinervijau doh.gif Ką dabar daryt? Nu reikia pakalbėt su jais gal dar, vieną iš jų (Kostą) kaip ir pažįsta mano būsimasis, tai gal paprašysiu, kad paskambintų, pasitikslintų. Jei jokių atsisakymų ir rinkimų iš svečių nebus, tai turėtų viskas būti gerai, nes jų muzika tai man patinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 01 22, 15:01)
Tai va man taip pat labai įdomu ,kaip jie dabar groja ir veda vakarą, nes kiek esu girdėjusi, tai anksčiau Grašis labai gražiai pravesdavo vestuves (žodžiu būdavo labai linksma).Bet kaip dabar yra net nežinau ir pasirodo niekas nežino daugiau  g.gif O šiaip tai visada norėjau,jog mano vestuvėse grotų būtent Grašis, bet kaip dabar reix daryt  schmoll.gif

Mano vestuvėse Rugpjūčio mėnesi gros grupė Grašis. Kai paskutini kartą su jais kalbėjau prieš pora savaičių tai jie jau buvo užsakyti iki pat rugsėjo bent man jau taip sakė. O ka apie juos galiu pasakyti tai Plungėj negirdėjau apie juos nieko blogo. Jie taip pat šauniai ir praveda vestuves zino daug zaidimu ir t.t. Plungėje jie populiariausi. o kaina 1000lt. Jie taip pat grojo mano pusseserės vestuvėse tai buvo saunuoliai.
Atsakyti
Kiek žmonių - tiek nuomonių. thumbup.gif Asmeniškai man grupė "Grašis" paliko labai slogų įspūdį vienose vestuvėse (į antras tokias nebenorėčiau). doh.gif Šiaip linksmi, dainingi vyrukai, bet tai nieko išskirtino. Kadangi piršliai vestuvėse buvo tiktai simboliniai, tai "Grašis" jas ir pravedė. Vos ne kas penkios minutės buvo siūloma išgerti, o kas neišgerdavo, gaudavo baudą - "Išgert". Po dainos -išgert, po kalbos - savaime suprantama išgert. Jų pačių "oracijos" labiau būtų tikusios orgijoms, nes visos jos apie taip vadinamą "antrą galą". Suprantu, jog vestuvėse ir išgert reikia, ir pablevyzgot, bet mano manymu visko turi būti su saiku. Dauguma svečių dvyliktos valandos nesulaukė, nes užmigo, kitų - kojos nebenešė ir liežuvis savą kalbą malė. Jaunieji blaškėsi norėdami surinkti svečius nors "Ilgiausių metų" momentui, bet teko pasitenkinti tik saujele atspariausiųjų.
Bet, kaip sakoma, kiekvienam savo. lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergaites, o gal kas turit kokiu nors atsiliepimu apie grupe "Franko orkestras" arba "Metronomas"? Planuojam su jais susitikti taciau nezinau net ar verta. Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sias grupes
Atsakyti
Labas mergytės,

Aš najukolė 4u.gif 4u.gif 4u.gif , norėčiau, kaip būsima nuotaka, pasidalinti organizaciniais rūpestėliais su jumis.
Atsakyti
QUOTE(Eglinukas @ 2006 01 27, 15:00)
Labas mergaites, o gal kas turit kokiu nors atsiliepimu apie grupe "Franko orkestras" arba "Metronomas"? Planuojam su jais susitikti taciau nezinau net ar verta. Buciau dekinga uz bet kokius atsiliepimus apie sias grupes

Aš tai nieko nesu girdėjusi schmoll.gif o iš kokio jie miesto? Šiaip kai aš ėjau į susitikimus su muzikantais, prieš tai paprašydavau, kad jie su savimi pasiimtų įrašytų dainų CD, kad galima būtų paklausyti kaip jie dainuoja, kai kurie turi video, kad galima būtų pažiūrėti kaip jie vakarą praveda. Kai kurie groja gyvai kokiuose nors baruose. Būtinai paprašyk kontaktų žmonių kur jie anksčiau grojo. Geri muzikantai tikrai duos. Taip sužinosi kitų nuomonę mirksiukas.gif Paprašyk, kad papasokotų kaip veda kokį nors žaidimą, kaip ragina svečius šokti ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistulka:): 27 sausio 2006 - 13:38
QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 26, 13:22)
Eikit sau, mergos, negąsdinkit manęs  doh.gif  Nu ir kodėl man taip nesiseka, kad prieš tai tik geri atsiliepimai, o kai jau užsisakiau, tai visą tiesą sužinojau  doh.gif  Bet keista, kad mums mažesnę sumą jie pasakė, negu čia kažkuri minėjo. Kažkaip nederinau tokio dalyko, kaip pinigų rinkimas iš svečių, bet būtinai pasakysiu, kad net negalvotų tokių bajerių daryti, jau geriau pati primokėsiu, jei jiems reikės. dar vienai forumietei į AŽ parašiau, tai sakė ji liko patenkinta, nu ką aš žinau.  doh.gif  *****, susinervijau  doh.gif  Ką dabar daryt? Nu reikia pakalbėt su jais gal dar, vieną iš jų (Kostą) kaip ir pažįsta mano būsimasis, tai gal paprašysiu, kad paskambintų, pasitikslintų. Jei jokių atsisakymų ir rinkimų iš svečių nebus, tai turėtų viskas būti gerai, nes jų muzika tai man patinka  g.gif

As rasiau, kad 1600lt, bet cia uz 2 dienas. O del pinigu rinkimo, pasakyk jiems grieztai, kad nerinktu ir tiek schmoll.gif O muzika ju tai gera, del to nepergyvenk smile.gif
Atsakyti

Sveikutes ax.gif . As cia naujokele, ir kaip suprantat ieskausi visokios informacijos vestuviu tema, nes taip pat ruosiuosi nuotaka pabuti bigsmile.gif

Šiaip labai norėčiau sužinoti, gal kas žino nors vienus muzikantus iš Šilutės apylinkių? Kolkas nei vienų neradau doh.gif doh.gif doh.gif

Atsakyti