Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(lilijal @ 2006 01 23, 17:43)
reikalinga informacija apie Petrą Stankevičių (sakyčiau jis iš Raseinių rajono) ir apie "Vėjo ainius" (Vilnius)  bigsmile.gif ir dar - ar kas žino muzikantus, dainuojančius lenkų ir lietuvių kalbomis, nes sesers vestuvės bus lietuviškai - lenkiškos blink.gif ir labai sunku rasti muzikantus, kurie grotų ir lenkų kalba  verysad.gif

Apie tuos tai nieko nežinau schmoll.gif bet esu radusi viena puslapi, man rodos jie ir lenkiškai moka biggrin.gif http://www.saks.skynet.lt/
Atsakyti
help.gif help.gif help.gif negi niekas nieko nesate girdėję apie muzikantus "Antraktas" iš Vilniaus, groja vyras, dainuoja moteris. Please, padėkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 24, 19:04)
help.gif  help.gif  help.gif  negi niekas nieko nesate girdėję apie muzikantus "Antraktas" iš Vilniaus, groja vyras, dainuoja moteris. Please, padėkit 4u.gif

Jis mano kolega, bet kaip groja nezinau. turi savo internetini puslapi, gali paklausyti. Tik nepamenu adreso, paskambink, pasakys. O jus jau sutaret, ar dar tik tariates?
Atsakyti
kaip gaila.... verysad.gif Kad niekas nieko negirdeti apie gerus muzikantus su gitarom, saksofonais....
Negi LIETUVOJ nera geru muzikantu.... g.gif
KAd ir uz didesne kaina...jei tik bus ka pasiklausyt ar pasilinksmint...
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 24, 21:57)
kaip gaila.... verysad.gif  Kad niekas nieko negirdeti apie gerus muzikantus su gitarom, saksofonais....

Galiu tau parasyti kas groja saksofonu, bet gitaru, man atrodo, ten nera.
Kaina apie 1500. Kaip matai, nepigu. Kitas groja saksu, gros musu vestuvese, bet kas juokingiausia, pasisamdem patys jo grojimo negirdeje. Na, beveik negirdeje.. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinuv: 24 sausio 2006 - 21:02
QUOTE(siamka @ 2006 01 23, 11:55)
as tai ir ieskau su saksafonu ar gitarom kokiom, si sestadieni buvau pasiklausyti grupes valio, ji groja su gitarom tai likau labai nusivylusi nes muzika be jokio tempo, tik trys natos ir viskas, teko giliai nusivilt, dar zinau pora su saksafonu tik kad jie niekur negroja ir negaliu paklausyt tai nezinau ar tokius samdyt, kaip zinot kai nesi girdejes  doh.gif  doh.gif  doh.gif

net minčių tokių neturėk schmoll.gif buvau vienam jubiliejuj, tai muzikantui visi primokėt norėjo, kad liautųsi dainavęs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 24, 22:01)
Kaina apie 1500. Kaip matai, nepigu. Kitas groja saksu, gros musu vestuvese, bet kas juokingiausia, pasisamdem patys jo grojimo negirdeje. Na, beveik negirdeje.. tongue.gif

gal gali varda parasyt, kas pas tave tokie gros, paziuresim ar mes nebuvom su jais susitike?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 24, 22:53)
Jis mano kolega, bet kaip groja nezinau. turi savo internetini puslapi, gali paklausyti. Tik nepamenu adreso, paskambink, pasakys. O jus jau sutaret, ar dar tik tariates?

Internetinį puslapį skaičiau, klausiau jo įrašytų kūrinių, bet norisi paklausyti kaip jie dainuoja gyvai, norisi žinoti kitų nuomonę apie juos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 24, 20:57)
kaip gaila.... verysad.gif  Kad niekas nieko negirdeti apie gerus muzikantus su gitarom, saksofonais....

Vakar užsisakiau grupę "Medus", groja ir saksofonu ir gitara, bet ne tuo pačiu metu, nes vienas iš jų groja šiais abiem instrumentais (ypač saksofonu nerealiai varo), o kitas klavišiniais. Šiaip neblogi pasirodė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2006 01 24, 22:01)

jap jap..parasyk...kontaktelius..
mazum prireiks...
Atsakyti
QUOTE(pievu_ragane @ 2006 01 25, 11:15)
Vakar užsisakiau grupę "Medus", groja ir saksofonu ir gitara, bet ne tuo pačiu metu, nes vienas iš jų groja šiais abiem instrumentais (ypač saksofonu nerealiai varo), o kitas klavišiniais. Šiaip neblogi pasirodė  smile.gif

Medaus kontaktus berods jau turiu.O kuriai dienai ir menesiui tu uzsakei? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistulka:) @ 2006 01 25, 10:54)
Internetinį puslapį skaičiau, klausiau jo įrašytų kūrinių, bet norisi paklausyti kaip jie dainuoja gyvai, norisi žinoti kitų nuomonę apie juos ax.gif

Tu jiems paskambink, jie tikrai kazkur groja. Bet dabar jis serga biggrin.gif
As ju negirdejau, tik is kompo
sekmes 4u.gif
Atsakyti