Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių muzikantai II

QUOTE(Renatuxx @ 2006 01 21, 22:25)
Sveikutės, gal pas žinote kaip groja ir veda vakarą muzikantai iš Plungės "Grašis". Sakė jie važinėja į Kalipėda grot.
Būsiu dėkinga jei pasidalinsit patirtim...

Tai va man taip pat labai įdomu ,kaip jie dabar groja ir veda vakarą, nes kiek esu girdėjusi, tai anksčiau Grašis labai gražiai pravesdavo vestuves (žodžiu būdavo labai linksma).Bet kaip dabar yra net nežinau ir pasirodo niekas nežino daugiau g.gif O šiaip tai visada norėjau,jog mano vestuvėse grotų būtent Grašis, bet kaip dabar reix daryt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2006 01 22, 15:01)
Tai va man taip pat labai įdomu ,kaip jie dabar groja ir veda vakarą, nes kiek esu girdėjusi, tai anksčiau Grašis labai gražiai pravesdavo vestuves (žodžiu būdavo labai linksma).Bet kaip dabar yra net nežinau ir pasirodo niekas nežino daugiau  g.gif O šiaip tai visada norėjau,jog mano vestuvėse grotų būtent Grašis, bet kaip dabar reix daryt   schmoll.gif

Mes tai kai važiavom dėl salės nuomos tai mum Grašį rekomendavo kaip geriausius muzikamtus. Tai galvoju paklausiu kitų nuomonės, bet jei sakai kad buvo geri, ir mum rekomendavo dabar tai reiškia verta juos užsisakyt.
Dar viena bėda jie prašo 1000Lt. biški daug atrodo...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatuxx: 22 sausio 2006 - 19:06
QUOTE(Daina_P @ 2006 01 21, 22:09)
Mes irgi dar neturim muzikantų, ir labai dėl to pergyvenu, bet problema ne ta, kad jų nėra, o ta kad nėra normalių kurie padėtų vakarą pravesti. Kol neturiu muzikantų, tai ir piršliai nelabai sutinka, jie nori muzikantų pagalbos, o kol nezino kas gros, tai abejoja  verysad.gif

kokiam mieste gyveni smile.gif
Atsakyti
Mūsų muzikantai, teisingiau muzikantė labai gerai pravedė vakarą, likom visi patenkinti. Ir pajuokavo, ir padainavom kartu, vienu žodžiu labai čiotkai buvo. Tik va jie buvo iš Tauragės, na mūsų vestuvės buvo Plungės raj. tai jei atvažiavo, už atitinkamą kainą manau ir į Klp atvažiuotų...
Atsakyti
QUOTE(mazu-le @ 2006 01 22, 23:44)
Mūsų muzikantai, teisingiau muzikantė labai gerai pravedė vakarą, likom visi patenkinti. Ir pajuokavo, ir padainavom kartu, vienu žodžiu labai čiotkai buvo. Tik va jie buvo iš Tauragės, na mūsų vestuvės buvo Plungės raj. tai jei atvažiavo, už atitinkamą kainą manau ir į Klp atvažiuotų...

musikante tai tikrai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, gal galit parekomenduoti koki muzikanta Kaune smile.gif is anksto dekoju
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 22, 15:54)
o GAL kas pazista tokiu muzikantu,kurie groja ne su armonikelem, bet su gitara, saksofonu, ar kokiais kitais instrumentais?
Kokios kainos tokiu muzikantu?ir gal kokius kontaktus butu galima suzinot?

Man nepavyko rasti tokiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2006 01 22, 14:54)
o GAL kas pazista tokiu muzikantu,kurie groja ne su armonikelem, bet su gitara, saksofonu, ar kokiais kitais instrumentais?
Kokios kainos tokiu muzikantu?ir gal kokius kontaktus butu galima suzinot?

as tai ir ieskau su saksafonu ar gitarom kokiom, si sestadieni buvau pasiklausyti grupes valio, ji groja su gitarom tai likau labai nusivylusi nes muzika be jokio tempo, tik trys natos ir viskas, teko giliai nusivilt, dar zinau pora su saksafonu tik kad jie niekur negroja ir negaliu paklausyt tai nezinau ar tokius samdyt, kaip zinot kai nesi girdejes doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Manau paklausyti yra butina, bet kokiu atveju. As tai nerizikuociau schmoll.gif pati laukiu vienu muzikantu iraso, zadejo irasyti ir perduoti. Tai tik po to spresim, samdytis ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*DAIVA* @ 2006 01 22, 23:53)
kokiam mieste gyveni smile.gif

Marijampolėje
Atsakyti
Gal kas esate girdėję kokių nors atsiliepimų apie muzikantus "Antraktas" ??? Gal grojo pas ką nors vestuvėse? Parašykite jei ką nors žinot. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
reikalinga informacija apie Petrą Stankevičių (sakyčiau jis iš Raseinių rajono) ir apie "Vėjo ainius" (Vilnius) bigsmile.gif ir dar - ar kas žino muzikantus, dainuojančius lenkų ir lietuvių kalbomis, nes sesers vestuvės bus lietuviškai - lenkiškos blink.gif ir labai sunku rasti muzikantus, kurie grotų ir lenkų kalba verysad.gif
Atsakyti